Anti-aging kozmetikus

Hasi zsír eltüntetése 

Rádiófrekvenciás testkezelés és Thalion express slimming testkezelés és ingeráramos testkezelés egyben.

Három kezelés egy időben. A narancsbőr kezelése RF géppel és hatóanyagokkal. A kettős hatású  60perces kezelés egy lépésben távolítja el az elhalt hámsejteket és karcsúsító hatású, így a test körvonala karcsúbb, feszesebb, akár már az első használat után. 

Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés

A RÁDIÓFREKVENCIÁS TESTKEZELÉSKOR 40-42°C-ra melegítjük fel a bőrt, így beindítva a zsírbontást és a zsírsejtek roncsolását. Karcsúsító-alakformáló, zsírbontó kezelés, belsőleg melegíti fel a zsírszövetet, feszesíti a kollagén rostokat. A rádiófrekvenciás testkezelés csökkenti a helyi zsírpárnák méretét, növeli az izmok vérellátottságát. A rádiófrekvenciás testkezelés feje hexapoláris rádiófrekvencia, egy újabb és fejlettebb rádiófrekvenciás technológia. Két tripoláris összekapcsolódást jelent, LED fénytechnológiával, a vörös fényhullámok a bőrsejt-állomány megfiatalításában segítenek. 


Rádiófrekvenciás testkezelés 


Izomstimuláló kezelés, az izmok passzív tornáztatása. Petyhüdt test kozmetikai kezelése, izomtónus növelése. Szétnyílt hasizom erősítése, fogyasztás, anyagcsere gyorsítás. Lógó kar eltüntetése gépekkel. Testkezeléseket is igen gyakran használunk a szalonban, izmok karbantartására például izomstimuláló kezelést. Mindig kombináljuk a diétát a mozgást és a testkezelést, így gyors és szép eredményt tudunk elérni. Petyhüdt bőr kezelése, izomtónus növelése fekve, gépi testkezelés. Az ingeráramos testkezelés kúra szerűen érdemes használni, segítségével a mélyebben lévő izmok is tornáztathatóak. Elektromos izomstimulálás, egy 30-60 perces kezelés egy komplett edzésnek felel meg.30.000 Ft. 

Testradírozás és cellulit kezelése egyben. A cellulit masszázs előtti testradírozás felkészíti a bőrt a hatóanyagok felszívódásához, fokozza a vérkeringést, ezáltal gátolja a zsírfelhalmozódást. A has, csípő és fenék területén végzett üdítő és mélyre ható cellulit masszázs, test masszázs. cellulit masszázs hatóanyagok: Barna algából kivont zsírbontó hatású összetevők. Koffein, serkenti a zsírlerakódások eltávolítását. Karnitin, felgyorsítja a zsírok lebontását. Taurin alga, stimulálja a mikrokeringést. Barna és vörös algából kivont hatóanyagok. Mentol. 


A kezelés hatása:

  • Sima, feszesebb bőr
  • Karcsúbb alak
  • Újraformált testkontúr
  • Ásványi anyagok pótlása
  • Csökkenti a zsírsejtek méretét,
  • Megelőzi a zsírlerakódást és
  • Javítja a bőr feszességét.

Célzott gél-krém a cellulit mindhárom típusa ellen: zsíros, rostos és ödémás narancsbőr. A szabadalmaztatott tengeri hatóanyag, az Algoslim®, koffeinnel és glaucinnal társítva komplex és tartós hatást nyújt: csökkenti a zsírsejtek méretét, megelőzi a zsírlerakódást és javítja a bőr feszességét.

Pár hatóanyag a kezelésből:

Algoslim - szabadalmazott tengeri hatóanyag, csökkenti a zsírsejteket, barna algából.

Koffein - Szövetek drenázsa, a felhalmozódott víz és méreganyagok elvezetése. Lehetővé teszi a trigliceridek felbontását. Serkenti a zsírlerakódások eltávolítását a zsírégetés aktiválásával, és csökkenti a zsírtöbbletet. Megakadályozza a zsírfelhalmozódását a zsírsejtekben.

Glaucin: egy feszesebb kötőszövet létrejöttéhez járul hozzá.

Calliblepharis jubata vörös algából. Valódi kollagénszintézis serkentő, megújítja a kötőszöveteket. Elősegíti a rugalmasabb rostokat, küzd a rostos cellulit ellen.

Fucus Vesiculosus Barna alga - intenzív drenázs hatás

ALGOFIBRES® - Szabadalmaztatott tengeri aktív hatóanyag, mely akár 72 % - al növelheti a kollagén szintézist.

ULVA LACTUCA zöld alga Védi és erősíti a legfőbb elasztikus rostokat, bőrön keresztül gátolja az elasztáz fehérje bomlását.