Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Mezoterápia kezelés

A mezoterápia arckezelés során orvosi tisztaságú hatóanyagokat, pl. hyaluronsavat, vitaminokat, problémamegoldó hatóanyagokat juttatunk az arc, a nyak, a dekoltázs esetleg a kéz, bőrébe. Mezoterápiás kezelés - A mezoterápiás kezelés egy eredményes bőrfiatalító, problémamegoldó, bőrregeneráló arckezelés. A mezoterápia arckezelés bőröregedés gátló, akne kezelő, heg kezelő, feszesítő, pirosodó bőr kezelő, pigmentfolt-halványító hatóanyagokat, vitaminokat vihetünk be a bőr felszíne alá. Mezoterápiás arckezelés szép lassan enyhíti a bőrproblémákat, tölti a ráncokat, feszesíti az arcbőrt. Több márkát is használok mezoterápiás szérumos arcszépítéshez, az egyik kedvenc termékcsaládom a Belico is idén bevezette a mezoterápia szérumjait. 

Mezoterápiás szérumos problémamegoldó arckezelés

Tű nélküli mezoterápia árak a hatóanyagoktól függnek. A 8-10 alkalmas kúra után az arcbőröd akár 5-10 évvel is fiatalodhat optikailag. A mezoterapia a bőr kötőszöveti részére hat, segít a megújításában.

35.000 Ft.

Mezoterápia - A kor előrehaladtával és egyéb külső hatások miatt (pl. a napsugárzás, smog, a dohányzás, a sressz, a kék fény) csökkenhet a kollagén és az elasztin rostok minősége, mennyisége. A bőrünk megereszkedik, jönnek a ráncok, ezt megfelelő beavatkozással késleltetni lehet. A tű nélküli mezoterápiás szérumos szépítéssel a bőrbe hatóanyagokat juttatunk, serkentjük a kollagén és elasztin termelést, a ráncok csökkenek, a bőr feszesebb lesz. A hatóanyagok a szövetekbe, a sejtekhez jutnak. A szérumok  az igénybevett bőrt megújítják. 60-120 perc

A tű nélküli mezoterápia, a bőr legmélyebb rétgeiben is felszívódnak a bőrépítő hatóanyagaink:

🧬 peptidek,
🧬 hialuronsav,
🧬 vitaminok 
🧬 anti-aging hatóanyagok. 

Mezoterápiás arckezelés - Bőrünk irha rétegében található fibroblasztok kollagént és egyéb proteineket termelnek.  Ahogy öregszünk a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ebből kifolyólag a bőr egyre jobban elveszíti feszességét, rugalmasságát, a ráncok megjelennek, később mélyülnek, a bőr megereszkedik. mezoterápia

Mezoterápiás kezelés

A mezoterápiás kezelés során bőröregedés gátló, akne kezelő, heg kezelő, feszesítő, pirosodó bőr kezelő, pigmentfolt-halványító hatóanyagokat, vitaminokat, peptideket tudunk a bőrbe juttatni. 

Mezoterápiás arckezelés után kerülni kell más hőhatásokat, és a bőrradírozást. A szépítés utáni napon nem javallott szolárium használata, a napozás. Kerülendő a smink. Anti-aging kezeléseket időben elkezdve a folyamatot lelassíthatjuk. Anti-aging kezelés pécelen.

Tű nélküli mezoterápia

🧬  Nincs tű

🧬  Nincs fájdalom

🧬A mezoterápiás szérummal a hatóanyagokat mélyebbre szállíthatjuk.

Mezoterapia

Mezoterápiás szérumok széles kínálatából válogatunk a bőrnek megfelelően. Egyik lehetséges szérum biomimetikus peptideket használ, így a sejtfiziológia legbelsőbb mechanizmusaira hathatunk. A biomimetikus peptidek olyan szintetikus vegyületek, amelyek azonosak a szervezet által szintetizált aminosav-szekvenciával, és képesek kölcsönhatásba lépni a növekedési faktor-receptorokkal, valamint öregedésgátló klinikai hatásokat kifejteni. A biomimetikus peptidek biokatalizátorokként lépnek kölcsönhatásba, részt vesznek a sejtek közötti kommunikációban vagy gátolják azt, aktiválják az anyagcsere-folyamatokat és a bőr általános biostimulációját eredményezik. A hagyományos hatóanyagok és biomimetikus peptidek ötvözésével dolgozik.

Összetevők:

 • Sodium hyaluronate
 • Hydrosoluble collagen
 • Biomimetic peptide
 • Arginine

Hatás:

 • Csökkenti a mimikai ráncok megjelenését
 • Meglévő ráncokat is halványítja
 • Hidratál
 • Feszesít
 • Rugalmassá teszi a bőrt

Javallat:

 • Mimikai ráncok kezelésére és megelőzésére
 • Ráncok
 • Anti-ageing
 • 30 év felett megelőzés

MIÉRT JÓ A HATÓANYAGOS MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS?

Mezoterapia 

🧬 Azonnali eredmény

🧬 Orvosesztétikai, kozmetikai szérumok

🧬 Lassítja az öregedési folyamatokat

🧬 Mezoterápiás hatóanyagok, mezoterápia gépekkel

🧬 Feszesíti a bőröd

🧬 A kisebb ráncaid akár teljesen eltűnnek

🧬 Az elmélyült ráncaid jelentősen csökkennek 

🧬 A bőr minősége javul

🧬 A bőr hidratációja felélénkül 

🧬 Anti-aging hatás, a ráncok feltöltődnek 

🧬 A bőr teltebb, tömörebb lehet

Mezoterápia arckezelés

Mezoterapia kezelések 

Mezoterápiás kezelés

A mezoterápia kezelés alapja, hogy bőröregedés gátló, akne kezelő, heg kezelő, feszesítő, pirosodó bőr kezelő, pigmentfolt-halványító hatóanyagokat, vitaminokat juttatunk a bőr mélyebb rétegébe.

1. Milyen gyakran kell járnom

6- 8 kezelés ajánlunk heti rendszereséggel, de ez függ a bőröd állapotától

2. Utána kell ismételni?

A kúrák után 4 - 6 hetente egy fenntartó kezelést javaslok

3. Mikor látok eredményt?

Egy kezelés is nagyon látványos, mert mélyen dolgozik a kezelés a bőrben, de a kúra látványosabb.

Mezoterápia szérumos arckezelés 

Kit nem szabad kezelni mezoterápiával?

Terhes nőket, Cukorbetegeket, Agyvérzés után lévőket, Szív és érrendszeri betegeket, Bármely fertőző betegség, Hatóanyag vagy segédanyag allergia, Bármely daganatos betegség vagy bőrdaganat, Bármely idegrendszeri eredetű betegség, Vérzékenységgel járó betegség, Véralvadást gátló gyógyszer szedése, Herpesz, pszoriázis esetén, Sclerosis multiplex, epilepszia. BOTOX után 4-6 hétig, a kezelt területen soha nem alkalmazható valamint hyaluron implantátum, injekciós betöltés után minimum kb 1,5 hónapig az adott felületen. Műtéti beavatkozást követően 12 hétig  .

Kozmetika Pécel városában

Mezoterápiás arckezelés 

Mezoterápia mire alkalmas?

 • aknék, hegek 
 • száraz bőr 
 • megereszkedett, petyhüdt bőr 
 • pigment zavarok 
 • bőrfeszesítésre
 • tág pórusok 
 • terhességi csíkok halványítása
 • ráncokra

Tű nélküli mezoterápia kezelés menete

Mezoterapia 

 • Bőr letisztítása, tonik
 • Radírozás, tonik
 • Szérumok gépi bevitele, kollagén indukciós terápia
 • Maszkok
 • Masszázs
 • Relax maszk
 • Krémezés

Mezoterápia

Mezoterápiás szérumos vitaminos arckezelés

25.000 Ft.

Arckezelés. A készülékkel a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek irányába speciális koktélkeveréket juttatunk a bőrbe, ami hidratálja és revitalizálja a bőrt. Az orvosi tisztaságú szérumok, hatóanyagok pl. vitaminok, képesek bejutni a bőrbe. Serkentjük bőröd saját kollagén-és elasztin termelését, az eljárás során nem alkalmazok tűt, a beavatkozás fájdalommentes. Mélyhidratálás, bőrszerkezet javítás, ránctalanítás. Kúraszerűen javaslom. A mezoterápia lifting hatásnak köszönhetően határozottabb lesz az arckontúr. 60-120 perc

Mezoterápiás szérumos anti aging arckezelés

30.000 Ft

Arckezelés. A mezoterápia a bőr mélyebb rétegeibe képes bejuttatni az orvosi tisztaságú hatóanyagokat. Mimikai ráncok, az orr-ajak barázda és szemöldök közti ránc és elmélyült ráncokra. A tű nélküli mezoterápiás szérumok haszálatával a bőrt nem sértjük meg tűvel, egy kozmetikai géppel mélyen juttatunk be anti-aging hatóanyagokat, serkentjük a bőr kollagén-és elasztin termelését. Így a ráncok halványodnak, a bőr feszesebb lesz. A mezoterápia kezelést kúraszerűen javaslom. 60-120 perc

Mezoterápiás szérumos problémamegoldó arckezelés

35.000 Ft.

Arckezelés. A kor előrehaladtával és egyéb külső hatások miatt (pl. a napsugárzás, smog, a dohányzás, a sressz, a kék fény) csökkenhet a kollagén és az elasztin rostok minősége, mennyisége. A bőrünk megereszkedik, jönnek a ráncok, ezt megfelelő beavatkozással késleltetni lehet. A tű nélküli mezoterápia, a bőrbe hatóanyagokat juttatunk, serkentjük a kollagén és elasztin termelést, a ráncok csökkenek, a bőr feszesebb lesz. A mezoterápia szérumok  az igénybevett bőrt megújítják, pl. pigmentfoltot halványít. 60-120 perc

Mezoterápia

Arckezelés, a gépi kozmetikai arckezelés és a professzionális kozmetika hatóanyag serkenti a kollagén termelést. Van tűs és tű nélküli mezoterápia és mezoterápiás hatóanyagok arckezelés. A tűs mezoterápia kezelést a dermapen arckezeléseknél keresd. Mezoterápiás hatóanyagok, speciális hatóanyagok, orvosi tisztaságú hatóanyagok. Mezoterápiás kezeléseket végezhetünk a mezoterápiás hatóanyagokkal, arcon és a testen. A mezoterapia hatóanyag tartalomtól függ, ránckezelő, pigmentfolt kezelő, feszesítő, bőrfiatalító stb. kezelések. Mezoterápia, azaz a mikro tűs dermapen gépi kezelés. Biodroga kozmetika, Belico Anti-aging kozmetikus - Kozmetika 17.kerület közelében.