Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Feszesebb arckontúrok

Biodroga V-Lifting arckezelés

A változó kor kozmetikája barátcserje kivonattal. Hormonális változás kapcsán létrejött petyhüdt bőr feszesítő, kollagén termelést fokozó, ránctalanító kezelés a V-forma eléréséhez és a ragyogó és feszes arcbőrért. Feszesebb arckontúrok, a fiatalos arcbőr eléréséhez. Arckontúremelés, bőrfiatalítás, ráncfeltöltő kezelés, bőrfeszesítés.

 🕐Kb60'-90'perc 25.000 Ft.

⚡ Feszesítő kezelés, bőrfeszesség növelése

⚡ Ránckezelő

⚡ Határozottabb arckontúr

A megereszkedett bőr feszesítése

Serkentik a kollagén és az elasztin szintézist


☑ A bőrt letisztítjuk

☑ Radír, tonik

☑ Szérumos gépi hatóanyag bevitel

☑ Maszkok

☑ Masszázs

☑ Befejező krémezés 

Arckezelés Pécelen

TünDerma Kozmetika

Prémium arckezelés

A testünkben lévő hormonok sok funkciót látnak el, vannak amelyek stimulálják a kollagén termelést, lifting arckezelés, elősegítik a sejtek osztódását, stimulálják a mikrokeringést, ami a sejtek optimális táplálását és oxigén felvételét javítják. A hormonok a bőr faggyútermelését és hidratáltságát is befolyásolják. A menopauza után támogatnunk kell a bőrünk, hogy a negatív változásokat ellensúlyozzuk. A hormonok változásával a bőr szerkezete is változik. Az eredmény: a bőr elveszti rugalmasságát, tartását, és megadja magát a gravitációs erőnek. Az orca, áll, nyak területe megereszkedik, a fiatalos V-forma egyre szögletesebb A-formára vált.

Ezek a természetes folyamatok a kor szükséges velejárói. Azonban a jelenség teljes elfogadása helyett a bőr megjelenésén javítani tudunk a megfelelően megválasztott ápoló termékekkel.

Legfőbb fegyverünk a barátcserje kivonata, mely képes ellensúlyozni a bőröregedés ezen jeleit. Már egy kúraszerű kezeléssorozat után ismét nő a bőr rugalmassága és tömörsége. Elősegíti a bőr általános fiatalos megjelenését, és bizonyítottan javítja a bőr rugalmasságát.

Kezelés a rugalmasabb, határozottabb arckontúrokért és az optimális bőrfeszesség érdekében. Arckontúr kezelés. A megereszkedett bőr feszesítése érdekében.


Szérum

Erőteljes kontúr-visszaállító szérum érett bőrre

A barátcserje kivonata ellensúlyozza a bőröregedés ezen jeleit. Már egy hónapos rendszeres használat után ismét nő a bőr rugalmassága és tömörsége. Az olyan ráncok, mint pl. a szarkalábak láthatóan csökkennek. A megereszkedett bőr feszesedik.

A biopeptidek serkentik a kollagén és az elasztin szintézisét.

A full spektrum hialuronsav egy újgenerációs, biotechnológiai úton előállított hialuronsav-komplex. Eltérő molekulatömegű hialuronsavakat tartalmaz, amely a kis molekulatömegtől a nagy molekulatömegig terjed, különböző bőrmélységekbe képes behatolni, és a bőr minden rétegét hidratálni és feltölteni.

Finomítja a pórusokat.

Szemránc kezelés

Beépített szemkezeléssel, ami intenzíven hidratálja a szemhéj bőrét. Csökkenti a fekete karikákat. Hyaluronsavat és kávét tartalmaz, a zöld kávéból származó koffein például serkenti a bőr vérkeringését, és segít megszüntetni a bőr energiahiányát. Anti-stressz komplexet, E-vitamint és shea vajat is tartalmaz.  Lifting arckezelés

Lifting kezelés

Ha a bőr elveszti rugalmasságát, tartását, és megereszkedik, az orca, áll, nyak területe is megereszkedik. A kezeléssel a bőr állapotán javítani tudunk a megfelelően kiválasztott termékekkel. Az erőteljes biotechnológiai öregedésgátló hatóanyagok kezelik a csökkenő rugalmasságot és a megereszkedett arckontúrokat, lifting arckezelés.

A termékekben olyan hatóanyagok, mint a barátcserje kivonat, a moha sejt kivonat, a biopeptidek és a hialuronsav látványosan és tartósan lassíthatja az öregedés látható jeleit. A biopeptidek javítják a bőr rugalmasságát és feszességét. Különösen serkentik a kollagén és az elasztin szintézisét. Rendszeres használatával ez javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Az arckontúrok feszesebbek és kontúrozottnak tűnnek, lifting hatás. A szerzetespaprika aktiválja a bőr saját folyamatait, amelyek elősegítik a bőr rugalmasságát és a bőr sűrűségét. A paprika bogyó kivonata a bőröregedés jelei ellen hat, és láthatóan csökkennek a ráncok, a megereszkedett bőr feszesítése, lifting arckezelés.

Befejező simító krémezés

Visszaállítja az arc megereszkedett kontúrjait, feszessé és ellenállóvá varázsolja a bőrt.

A barátcserje kivonata ellensúlyozza a bőröregedés ezen jeleit. Egy kúraszer kezelési sorozattal ismét nőhet a bőr rugalmassága és tömörsége. Az olyan ráncok, mint pl. a szarkalábak láthatóan csökkennek.

A biopeptidek serkentik a kollagén és az elasztin szintézisét.

Az avokádó olaj, a makadámiai dió olaj és a shea vaj táplálják és ellenállóvá teszik a bőrt a változó kor érzékeny időszakában.

Csökkenti a feszülés, irritáció érzetét, a dehidratáltságot. Termék forrás leírás: Biodroga

Megereszkedett arcbőr feszesítése

Megereszkedett arcbőr feszesítése - A peptidek az egyik legeredményesebb hatóanyagok az arcbőr feszesítésében, ránckezelésében, megújításában. A megereszkedett arcbőr feszesítése azaz a bőrfeszesítő kezelés egy gyakran kért arckezelés. Egy bőrfiatalító eljárás, ami feszesebbé teszi az arcbőrt ha kúraszerűen, rendszeresen igénybe vesszük. A magasan ülő arccsontok és a telt orcák fiatalos külsőt kölcsönöznek, célunk a fiatalos kinézet visszaszerzése. Feszes és sima bőr, határozott arckontúrok, hatóanyagokkal és gépekkel.