Anti-aging kozmetikus / Üzenet

PÉCELI KOZMETIKUS

Évek óta a pályán

A főiskolai tanulmányaim után 2011-ben végeztem kozmetikusként. Azóta a szépségipar nem csak a hivatásom, de a hobbim is. Folyamatosan képzem magam, a szakma gyorsan változik. A legújabb trendeket és hatóanyagokat követem, hiszen a tanulás élethosszig tart. Fiatalkorom óta kerestem azt a hivatást, ami igazán én lehetek, amire nem csak munkaként nézhetek. Feltöltődést jelent számomra a kozmetika. Szeretem mikor a vendégek arcán látom a megelégedést. A több mint tíz év alatt a vendégek zöme már barát zónába lépett, ismerjük egymás örömét és bánatát, amiben tudunk segítjük egymást, néha a gondok kibeszélése is sokat segít, így a bőrápolás mellett a lelkünket is ápoljuk. Vendégeim velem voltak mikor boldog voltam, mikor beteg lettem, az élet minden mozzanatánál, ez nagy örömmel tölt el. A munkám akkor sikeres, ha a vendég a kezelés után  feltöltődve távozik a kozmetikából, és egy újabb időpontot kér.

Időközönként mindenki szeretne egy picit megújulni,  kényeztetni magát, vagy  kipróbálni valami új kezelést.  Igényes, tágas, modern hangulatú, tiszta kozmetika. Gépeket is, és magas minőségű anyagokat is használok.  Professzionális Kozmetika Budapest mellett Pécel városában. Jelentkezz be most, segítek!

Ha van közösségi oldalad, írj ott

Bejelentkezés telefonon, nyitva tartás a bejelentkezések alapján van.

Női kozmetika így, női vendégeinket kezeljük.

Exkluzív környezetben várom vendégeim, a kozmetikai szalon otthonos kényelmében, kiemelten ügyelek a higiéniára. A kozmetikai szalonomban, személyre szabott kezelésekkel várom vendégeinket. Professzionális anyagokkal végezem az arckezeléseket.

45 felett már saját tapasztalataim is kamatoztatni tudom a ránckezelések során. Mindig is fontos volt és ma is a a továbbképzés, kozmetikus végzettség és több jelentős tanfolyam, mert ebben a gyorsan fejlődő világban állandó megújulásra van szükség. Több mint 10 éve a szépségipar része az életemnek.

GÉPI ARCKEZELÉSEK

ULTRAHANGOS ARCKEZELÉS -  MEZOTERÁPIÁS SZÉRUMOS KEZELÉSEK - MEZOPEN - EMS -FESZESÍTŐ GÉPI KOZMETIKAI ARCKEZELÉS  - NANO TŰS KEZELÉSEK - FACE LIFTING - VIO - RÁDIÓFREKVENCIA

Gépi arckezelésekkel fokozhatjuk a hatóanyagok bejutását, feszesíthetjük a bőrt, fogyaszthatunk. A hölgyeknek egyénre szabott kezelésekkel, elektro-kozmetikai gépi arckezelésekkel, a leghatékonyabb bőrfeltöltő és bőrfiatalító hatóanyagkoktélokkal vegyítve. Több arc és testkezelő gépi technikát tanulmányoztam az évek során.

Arckezelésed mellé kérhetsz, szemöldökszedést és szempillafestést, továbbá Henna Szemöldökfestést. A henna egy növény, melynek egyedülálló festékanyaga megszínezi a bőrt és a szőrszálakat, szemöldök festésére, illetve a bőr színezésére használjuk. Pécel Kozmetika - TünDerma

A bőr öregedésének folyamata lassítható, ultrahangos kezelés professzionális szérumokkal. Rosacea elleni arckezelés a bőrpirosodás miatt, szemkontúr kezelés a mimikai ráncok ellen.

Szemkontúr kezelés

A szemkontúr kezelés gyors lifting érzést ad, miközben csökkenti a ráncokat, enyhíti a fekete karikákat, fokozza a bőr hidratáltságát. Szemkontúr és szemhéj öregedésgátló kezelés, azonnali lifting hatás, peptidekkel, hyaluronsavval. Szem kezelés alma növényi őssejttel, hyaluronsavval. Szemkontúr Kezelés Argirelinenel, öregedésgátló kezelés a szem körüli finom mimikai ráncokra. Szemkontúr maszk a kezelésben, a szem maszk, segít simítani a ráncokat, eltünteti a fáradtság jeleit, a táskás szemet.