Anti-aging kozmetikus / Üzenet

NÖVÉNYI ŐSSEJTES ARCKEZELÉS

🧬 javítja a bőr kondícióját

🧬 csökkenti a ráncokat

🧬 alma-őssejt kivonat

 💴 15.000 Ft.  🕐  kb. 60'-90' perc  

Mely bőrproblémákra ajánlott?

🧬 bőröregedésnél

🧬 dehidratált, száraz bőr esetén

🧬 rugalmasságát veszített bőrnél 

🧬 mimikai ráncokra

NÖVÉNYI ŐSSEJTES BŐRAKTIVÁLÁS

A bőr már anti-aginget kíván? Sejtszintű őssejt terápia? A ráncok mélysége szemmel láthatólag csökken, a bőr hidratáltsága megnövekedik. A bőr megfiatalodik, élénkebb és frissebb lesz, felülete finomabb, egyenletesebb és feszesebb. A hatóanyagok hatására látványosan csökkenthető a ráncok mélysége. Megújító, feltöltő és tápláló kezelés.

A stressz, UV-sugárzás, szmog, a rossz alvás miatt is gyorsulhat az idő előtti bőröregedés. Látványos ráncok, egyenetlen bőrpigmentáltság, bőrpirosodás, hajszálérproblémák. A bőr durva tapintású, érzékeny. Az arckezlés peptid, aminosav és őssejt koktélja látványosan hat az idő előtti bőröregedési tünetekre Csökk a bőrpír, erősíti a hajszálereket, csökkenti az UVB sugárzás miatti gyulladásokat, megszünteti a bőr szárazságát, bőrsimító.

A kezelés menete:

  • Lemosás
  • Bőrradír
  • Tonik
  • Őssejtes bőraktiváló koktél, ultrahangos bevitele (alma-őssejt kivonat , hyaluronsav, avokadóolaj,  E, A C vitaminok, Ligetszépeolaj, többhéjú liposzómák, fitoszómák, szkvalán, ceramidok,  shea vaj).  
  • Szemkörnyék ápolás
  • Revitalizáló pakolás, nedvességmegkötő anyagokkal, mint a hialuronsav, urea, pantenol.
  • Masszázs arc, nyak, dekoltázs
  • Relax maszk
  • Lezáró krém

Növényi őssejtes revitalizáló szérum

A szérum hatóanyagai a hialuronsav termelődést ösztönzi. Csökkenti a ráncokat, javítja a bőr kondícióját, nedvességtartalmát, feszességét. 

Hidratáló szérum 

Hidratálás a hialuronsavnak, panthenolnak és a nedvességpótló formuláknak köszönhetően.

Liposzóma 

Avokádó olajból fitoszterolok helyreállítják a bőr védekezőképességét, a bőr rugalmasabb és simább lesz, csökken a bőr nedvességvesztése. Megszüntetik a száraz érzetet.  E- és C-vitamin tartalmú, a pigmentfoltos bőrnek ideális.

Növényi őssejtes bőrápoló

Tengeri iringó őssejteket tartalmaz, bőrsejtaktiváló anti-aging hatású. E-vitamin, hyaluronsav, tartalmú. 

Növényi őssejtes szemkörnyék ápoló

A szemkörnyék  bőrének rugalmasságát fokozza, a bőrsejtek megújulását szintén. Liposzómába és ceramidba kapszulázott hialuronsavat tartalmaz.

Pécelen anti-ageing arckezelés