Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Karcsúsító kezelés

RF Testkezelés + Ingeráramos gépi testkezelés + Thalion testkezelés egy napon kb. 1,5 óra 30.000 Ft.

Cellulite masszázs

A cellulit masszázs során alkalmazott különleges fogások, gépek, technikák egymás hatását erősítve serkentik a kezelt területek vér-, és nyirokkeringését.

Kombinált alakformáló kezelések a tökéletes alakért. 

Rádiófrekvenciás zsírbontásRádiófrekvenciás kezelés és Thalion hatóanyagos testkezelés és ingeráramos testkezelés. Komplex alakformáló kezelés, amely gyorsan tünteti el a narancsbőrt, fogyaszt és feszessé teszi a testet. A kezelés hatásai, azonnali látható eredmény; fájdalom mentes; feszesítés; fogyasztás. A rádiófrekvenciás kezelés ajánlott zsírpárnákra és megereszkedett bőrre, amikor a bőr veszít feszességéből, tömörségéből, cellulit esetén. Ideális bőrmegújító kezelés, a zsír csökken, a kontúrok feszesednek a testen. Ez a testkezelő kúra egy összetett testápoló testkezelés.

Izomstimuláló kezelés, az izmok passzív tornáztatása, fogyasztó masszázs. Petyhüdt test kozmetikai kezelése, izomtónus növelése. Szétnyílt hasizom erősítése, fogyasztás, anyagcsere gyorsítás. Lógó kar eltüntetése gépekkel. Testkezeléseket is igen gyakran használunk a szalonban, izmok karbantartására például izomstimuláló kezelést. Mindig kombináljuk a diétát a mozgást és a testkezelést, így gyors és szép eredményt tudunk elérni. Petyhüdt bőr kezelése, izomtónus növelése fekve, gépi testkezelés. Az ingeráramos testkezelés kúra szerűen érdemes használni, segítségével a mélyebben lévő izmok is tornáztathatóak. Elektromos izomstimulálás, egy 30-60 perces kezelés egy komplett edzésnek felel meg.

Narancsbőr masszázs

A cellulit masszázs különösen a narancsbőr által érintett testfelületek állapotának javítását célozza meg hatóanyagokkal, gépekkel és kézi narancsbőr masszázs segítségével. 

Az új CELLULIT 3D testkezelés cellulit-típus diagnózissal indul. Majd négy rétegben juttatunk a bőrbe zsírégető, drenázs hatású és feszesítő aktív hatóanyagokat. Első rétegben az enzimatikus testpeelinggel, második réteg a celulit-típus szerinti cellulit szérum, ezt követi a személyre szabott új Thalion cellulit testmasszázs, végül a drenázs hatású testmaszk következik.

Ultrahang kezelés

A zsírbontó vagy feszesítő anyagokat ultrahang gép segítségével mélyebbre tudjuk bevinni. Az ultrahang terápia melegítő és masszírozó hatásának további két fő előnye is van, serkenti a vérkeringést a kezelt területen, hatóanyagokat tuunk vele bejuttatni. Az ultrahangos kezelés további előnye, hogy az ultrahang eléri a bőr mélyebb rétegeit is.

LIPOSCULPT – ZSÍROS CELLULIT ELLENI KONCENTRÁTUM

Tengeri és növényi aktív hatóanyagokban gazdag

hidro-gél, mely többszinten aktiválja a lipolízist

megcélozva a zsírsejtek lebontását.

HATÁSOK

• Teljes támadás a zsírsejtek ellen: globális zsírégető hatás, zsírlerakódás megelőzése és zsírsejtek

kiürítése,

• Zsírsejtek méretének és számának csökkentése.

• Cellulit gödröcskék láthatóan halványulnak.

KINEK AJÁNLJUK?

Zsíros – lágy cellulit ellen.

L I P O L I T I K U S , Z S Í R É G E T Ő H ATÁ S

Vizes LAMINARIA koncentrátum. Ásványi anyagok és nyomelemek széles tárháza, melyek revitalizálnak és

nyomelemekkel töltik fel a szervezetet. Anyagcsere-serkentő, elősegíti a zsír elégetését.

AKTÍV HATÓANYAGOK: 

ALGOSLIM®

Exkluzív szabadalmazott aktív hatóanyag, mely 5 év kutatómunka eredménye. Barna algából kivont zsírbontó hatású összetevőkkel. 29%-kal csökkenti a zsírsejtek triglicerid szintjét.

GLAUCIN

Ezt a hatóanyagot a Glaucium flavum (sárga szarumák) növényből vonják ki. Csökkenti az elő-adipociták differenciálódását adipocitákká, fokozza a zsírbontást, fékezi az új zsírsejtek képződését. Lehetővé teszi a szövetek regenerálódását, az őssejtekből a fibrobalszt sejtek képződését támogatja, így egy feszesebb kötőszövet létrejöttéhez járul hozzá. A gödrök aakár 43% -kal csökkennhetnek.

KOFFEIN

Hármas hatás :

❶ Megakadályozza a zsírfelhalmozódását a zsírsejtekben,

❷ Serkenti a zsírlerakódások eltávolítását a zsírégetés aktiválásával, és

csökkenti a zsírtöbbletet. Lehetővé teszi a trigliceridek felbontását, a

zsírsejtekben tárolt zsírsavak eltávoznak a keringéssel

❸ Szövetek drenázsa, a felhalmozódott víz és méreganyagok elvezetése Forrás: Thalion

Koffeint tartalma miatt nem ajánlott várandós vagy szoptató nők számára. A termék felnőtteknek fenntartott.

Hasi zsír ellen

A hasi zsír eltüntetése nem egyszerű feladat, de nem is lehetetlen. Hasi zsír eltüntetése diétával és testkezeléssel együtt könnyű feladat, de kell némi kitartás és napi 30 mozgás is. Olyan testkezelő módszereket kell kombinálni, amelyek segíthetnek gyorsan és hatékonyan megszabadulni a makacs hasi zsírtól. 

Alakformáló kezelés

Ingeráramos testkezelés egyszerre képes kezelni az izmokat és a zsírt. Nehéz dönteni számodra melyik a legjobb alakformáló kezelés, ezért egyszerre kipróbálhatod mindet.

A legjobb hatás érdekében kezelés minimum 6-8 alkalom, bőrtől és problémától függően, az első alkalommal egy hámlasztó kezelést is alkalmazhatunk, a Thalion express slimming kezelés keretein belül. A narancsbőrrel érintett comb, has, csípő, kar területén már első kezelés is látványos. 

EXPRESS SLIMMING – 30 PERCES KARCSÚSÍTÓ KEZELÉS HAS-FENÉK-DERÉKTÁJRA

Ez az innovatív új kezelés azonnali karcsúsító hatást nyújt és látható eredményeket már az első kezelés hatására. A kettős hatású 30 perces kezelés egy lépésben távolítja el az elhalt hámsejteket és karcsúsító hatású, így a test körvonala karcsúbb, harmonikusabb már az első használat után.

  • kb. három órával a kezelés előtt ne egyél, mert a test a vérben található tápanyagokat használja fel a kezelés során, és nem a lerakódott zsírt égeti!

  • Igyál min. napi 2,5 -3 liter folyadékot, cukormenteset, ásványvizet. Alkoholt, energiaitalt, szénsavas italt ne igyál! A megfelelő folyadékmennyiség fontos.

  • A kezelés után 3-5 óráig nem fürödj!

  • A kezelésre váltó fehérnemű szükséges.