Anti-aging kozmetikus / Üzenet

HYALURONSAVAS ARCKEZELÉS

Hyaluronsavas feltöltés - hialuronsavas feltöltés, Belico Hyaluronsavas arckezelés, többrétegű hidratáló arckezelés, hyaluronsavas ráncfeltöltés. A hialuronsav magas nedvességmegkötő tulajdonságának köszönhetően csökkenti a bőr nedvességvesztését, hidratáló és feszesítő hatású. A hyaluronsavas feltöltés a bőr nedvességtartalmának pótlása a innovatív nedvességmegkötő hatóanyagokkal. Pótoljuk a hiányzó nedvességet, nyugtatjuk a stresszes bőrt, ráncfeltöltés. Hialuronsavas ráncfeltöltés hatóanyagokkal, és hatóanyagbevitel, azaz UH gépi Hyaluronsavas feltöltés.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Hyaluronsavas ráncfeltöltés ára 

🧾25.000 Ft. KB. 🕑 60'-90' PERC

BŐRSZERKEZET JAVÍTÓ, MÉLYHIDRATÁLÓ, RÁNCFELTÖLTŐ ARCKEZELÉS

A hyaluronsavas feltöltés,  hyaluronsavas ráncfeltöltés kinek ajánlott:

  • bőrirritációk
  • vízhiány
  • fakó, élettelen bőr,
  • bőrfelszíni ráncok,
  • rugalmatlan bőr

Hyaluronsavas feltöltés - A fakó felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőr mélyhidratáló hyaluronsavas ráncfeltöltés. A fiatalos kinézetű bőr elérhető,  de időben el kell kezdeni a mélyhidratáló bőrápolást. A többrétegű hidratáló kezelés egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt, javítja a bőr. A hyaluronsavas ráncfeltöltés során a nedvességmegkötő faktorok a bőrnek feltöltődést, egészséges, üde színt és feszes bőrt ad. Ráncfeltöltés hyaluronsavval.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés menete:  Arcbőr letisztítása a bőrtípusnak megfelelő készítménnyel.   Radír: elhalt hámsejtek eltávolítása.   Tonizálás.   Bőrtípusnak megfelelő liposzóma készítmény, koncentrátumok és szérumok, ráncfeltöltés, uh gépi kezelés  Szemkörnyék pakolás.   Revitalizáló és feltöltő pakolás.  Masszázs   Relax maszk  Lezáró krém.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés pár terméke:

Hyaluronsavas szérum

Extra erős hidratálás a hialuronsavnak, panthenolnak és az nedvességpótló anyagoknak köszönhetően. 

LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: 

Nedvességpótló komplex. Erősíti a bőrt, nyugtató hatású. Növényi összetevőkkel hidratálja bőrt. Pantenol, nedvességpótló, gyulladáscsökkentő hatású. A hialuronsav  hidratáló és feszesítő hatású. 

MASzK  

Tápláló maszk, E-, A-, C- és F-vitaminokkal, élénkíti a bőrt és támogatja a működését. Az oligopeptidek a kollagén képződést serkentik, ránckezelésre is ideális. Az aloe vera és az allantoin nyugtató és hidratáló, selymes puha és üde bőr. Makadámia olaj, seavaj. Homoktövis olaj, bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő. 

Revitalizáló gélmaszk

Üdítő pakolás, hialuronsav, az urea és a panthenol hidratálják, rugalmasabbá és simábbá varázsolja a bőrt, az édesgyökér kivonat gyulladáscsökkentő és nyugtató. 

LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: 

Ectoin 

Sejtvédő, vízmegkötő. 

Hialuronsav 

Nedvességpótló, hámpuhító hatású. A hialuronsav bőrsimító és bőrfeszesítő. 

Pantenol 

Nedvességpótló, gyulladáscsökkentő hatásúak. 

Édesgyökér kivonat 

Gyulladáscsökkentő, gyógyító hatású. 

Indiai tömjén kivonat 

Simító, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású, ráncokra is kitűnő.  

Mélyrétegű arckezelés 

LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK: 

Gránátalmamag olaj 

Ápoló hatással a száraz, hámló bőrnek. 

Carnosine-liposzóma 

Liposzómába zárt di-peptidek, amik védik a kollagénrostokat a rugalmasságuk elvesztésétől, csökkentik a mimikai ráncokat, botoxszerű hatóanyag. 

Tripeptidek 

Fokozzák a kollagénszintézist. 

Hyaluronsavas ráncfeltöltés árak

MESO SHOT HYDRA BOOST SZÉRUM

Hialuronsavas feltöltés szérumokkal. A mélyen felszívódó kismolekulájú hialuronsav és a trehalóz gyorsan feltöltik a bőrt nedvességgel. Az Energilium (ATP, barna alga kivonat és magnézium komplexe) energetizálják a bőr anyagcserefolyamatait. A bőr megtelik élettel.