Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Tű nélküli mezoterápia 

Tű nélküli Mezoterápia - Az orvos-kozmetológia kiemelkedő kezelései a tűs és tű nélküli mezoterápia arckezelés. A kozmetikában is megtalálod mindkét arckezelést. A tű nélküli mezoterápiás szérumos arckezelés során több orvosi tisztaságú hatóanyag közül tudunk válogatni. Analitikai tisztaságú hatóanyagokkal végezem a tűs és a tű nélküli mezoterápiát, ezért magasabb árkategóriába tartozó kezelések. A tű nélküli mezoterápia segítségével oda visszük a hatóanyagot, ahol szükség van rá. Az orvosi mezoterápia szérumok orvosi tisztaságú hatóanyagok. A mezoterapia szérumok megoldást nyújtanak több bőrproblémára is. Tű nélküli mezoterápiás kezelés szérumjai hatékony mezoterápia kezelés az anti-aging repertoárban. A mezoterápia kezeléskor ránckezelő, feszesítő, vitaminok, pigmentfolt halványító anyagok bevihetők a bőrbe. Orvos kozmetikai szérumokkal hegkezelés, pigmentfolt kezelés.

Tű nélküli mezoterápiás 

szérumos arckezelés

A bőr mélyebb rétegeibe a mezoterápiával tudjuk jól bejuttatni az orvosi, analitikai tisztaságú hatóanyagokat. A tű nélküli mezoterápia kezelés hatásos eredményei magukért beszélnek, a bőr minősége jelentősen javul, feszesebb, hidratációja megfelelő lesz. Anti-aging hatású meso szérumokkal  a ráncok feltöltődnek, enyhülnek. A kúraszerű kezelések után a bőr teltebb lehet.

Mezoterápiás szérumos vitaminos arckezelés

25.000 Ft.

A mezoterápia készülékkel a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek irányába speciális koktélkeveréket juttatunk a bőrbe, ami hidratálja és revitalizálja a bőrt. Az orvosi tisztaságú szérumok anti-aging hatóanyagok pl. vitaminok képesek bejutni a bőrbe. Serkentjük bőröd saját kollagén-és elasztin termelését, az eljárás során nem alkalmazok tűt, a kezelésfájdalommentes. Mélyhidratálás, bőrszerkezet javítás, ránctalanítás. Kúraszerűen javaslom. A lifting hatásnak köszönhetően határozottabb lesz az arckontúr. 60-120 perc

Mezoterápia szérumok: különböző mezoterápiás ampulla, mezoterápiás szérum áll rendelkezésünkre a kezelések során, így a legtöbb bőrproblémára amit egy kozmetikus kezelhet személyre szabott kezeléseket állítunk össze.

MezoterápiaA tű nélküli mezoterápiás szérumos kezeléssel a bőr legmélyebb rétegeiben is felszívódnak a bőrépítő  hatóanyagaink:

 • peptidek,
 • hialuronsav,
 • vitaminok 
 • anti-aging hatóanyagok. 

Bőrünk irha rétegében található fibroblasztok kollagént és egyéb proteineket termelnek, ezért kell támogatni a mezoterápia kezeléssel. Ahogy öregszünk a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ebből kifolyólag a bőr egyre jobban elveszíti feszességét, rugalmasságát, a ráncok megjelennek, később mélyülnek, a bőr megereszkedik.

✔  A mezoterápiás szérummal hatóanyagokat mélyebbre szállítunk. Tű nélküli mezoterápia

A mezoterápia kezelés után kerülni kell más hőhatásokat, és a bőrradírozást. A kezelés utáni napon nem javallott szolárium használata, a napozás. Kerülendő a smink. Anti-aging kezeléseket időben elkezdve a folyamatot lelassíthatjuk. Anti-aging kezelés pécelen

Tű nélküli mezoterápiával orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatok a bőr mélyebb rétegeibe.Mesoterápia kezelésekkel több problémát is tudunk kezelni. Milyen kezeléseket lehet igénybe venni az mezoterápia ampullák keverésével:


 • Ráncfeltöltést
 • Mélyhidratálást
 • Szarkalábak kezelését
 • Arc, nyak dekoltázs kezelését
 • Tokakezelést
 • Kézfej kezelését
 • Pigmentfoltok halványítását
 • Hajszálerek kipirosodásának enyhítését
 • Hegkezelést
 • Vitaminpótlást


Mezoterápia

MIÉRT JÓ A HATÓANYAGOS MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS? 

Tű nélküli mezoterápia hatása

 •  Azonnali eredmény - a bőr teltebb, tömörebb lesz.
 •  Lassítja az öregedési folyamatokat
 •  Feszesíti a bőröd
 •  A kisebb ráncaid akár teljesen eltűnnek
 •  Az elmélyült ráncaid jelentősen csökkennek 
 •  Anti-aging, a ráncok feltöltődnek, enyhülnek.
Mezoterápia
Mezoterápia

Mezoterápiás szérumos arckezelés 

Kit nem szabad kezelni?

Terhes nőket, Cukorbetegeket, Agyvérzés után lévőket, Szív és érrendszeri betegeket, Bármely fertőző betegség esetén, Hatóanyag vagy segédanyag allergia, Bármely daganatos betegség vagy bőrdaganat esetén, Bármely idegrendszeri eredetű betegségnél, Vérzékenységgel járó betegségnél, Véralvadást gátló gyógyszer szedése alatt, Herpesz, pszoriázis esetén, Sclerosis multiplex, epilepszia betegségeknél. BOTOX kezelés után 4-6 hétig, a kezelt területen soha nem alkalmazható valamint hyaluron implantátum, injekciós betöltés után minimum kb 1,5 hónapig az adott felületen. Műtéti beavatkozást követően 12 hétig  .

TünDerma Kozmetika Pécel városában

Mezoterápia

Mezoterápiás szérumos vitaminos arckezelés

25.000 Ft.

A készülékkel a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek irányába speciális koktélkeveréket juttatunk a bőrbe, ami hidratálja és revitalizálja a bőrt. Az orvosi tisztaságú szérumok, hatóanyagok pl. vitaminok, képesek bejutni a bőrbe. Serkentjük bőröd saját kollagén-és elasztin termelését, az eljárás során nem alkalmazok tűt, a kezelésfájdalommentes. Mélyhidratálás, bőrszerkezet javítás, ránctalanítás. Kúraszerűen javaslom. A lifting hatásnak köszönhetően határozottabb lesz az arckontúr. 60-120 perc

Mezoterápiás szérumos anti aging arckezelés

30.000 Ft

A bőr mélyebb rétegeibe képes bejuttatni az orvosi tisztaságú hatóanyagokat. Mimikai ráncok, az orr-ajak barázda és szemöldök közti ránc és elmélyült ráncok kezelésére. A tű nélküli mezoterápiás szérumos kezeléskor a bőrt nem sértjük meg tűvel, egy kozmetikai géppel mélyen juttatunk be anti-aging hatóanyagokat, serkentjük a bőr kollagén-és elasztin termelését. Így a ráncok halványodnak, a bőr feszesebb lesz. Kúraszerűen javaslom a kezelést. 60-120 perc

Mezoterápiás szérumos problémamegoldó arckezelés

35.000 Ft.

A kor előrehaladtával és egyéb külső hatások miatt (pl. a napsugárzás, smog, a dohányzás, a sressz, a kék fény) csökkenhet a kollagén és az elasztin rostok minősége, mennyisége. A bőrünk megereszkedik, jönnek a ráncok, ezt megfelelő kezeléssel késleltetni lehet. A tű nélküli mezoterápiás szérumos kezeléssel a bőrbe hatóanyagokat juttatunk, serkentjük a kollagén és elasztin termelést, a ráncok csökkenek, a bőr feszesebb lesz. A szérumos kezelés az igénybevett bőrt megújítja, pl. pigmentfoltot halványít. 60-120 perc

Mezoterápia

Mezoterápiás arckezelés

A mezoterápia arckezelés során orvosi tisztaságú hatóanyagokat, pl. hyaluronsavat, vitaminokat, problémamegoldó hatóanyagokat juttatunk az arc, a nyak, a dekoltázs esetleg a kéz, bőrébe. A mezoterápiás kezelés egy eredményes bőrfiatalító, problémamegoldó, bőrregeneráló arckezelés. A mezoterápia arckezeléssel bőröregedés gátló, akne kezelő, heg kezelő, feszesítő, pirosodó bőr kezelő, pigmentfolt-halványító hatóanyagokat, vitaminokat vihetünk be a bőr felszíne alá.

Mezoretápiás arckezelések

Azonnali,  ráncsimító mezoszérum, az elmélyült  ráncokra

A  mezoszérum feltöltő hatással finomítja a  ráncokat, védik a bőrt a külső káros hatásoktól és az időelőtti bőröregedéstől.

Mezoterápia kezelés

Az orvos-kozmetológia kiemelkedő kezelései a tűs és tű nélküli mezoterápia arckezelés. A kozmetikában is megtalálod mindkét arckezelést. A tű nélküli mezoterápiás szérumos arckezelés során több orvosi tisztaságú hatóanyag közül tudunk válogatni. Analitikai tisztaságú hatóanyagokkal végezem a tűs és a tű nélküli mezoterápiát, ezért magasabb árkategóriába tartozó kezelések. A tű nélküli mezoterápia segítségével oda visszük a hatóanyagot, ahol szükség van rá. Az orvosi mezoterápia szérumok orvosi tisztaságú hatóanyagok. A mezoterapia szérumok megoldást nyújtanak több bőrproblémára is. Tű nélküli mezoterápiás kezelés szérumjai hatékony mezoterápia kezelés az anti-aging repertoárban. A mezoterápia kezeléskor ránckezelő, feszesítő, vitaminok, pigmentfolt halványító anyagok bevihetők a bőrbe. Orvos kozmetikai szérumokkal hegkezelés, pigmentfolt kezelés.