Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Mélyhámlasztás

A kozmetika tevékenységében télen jöhetnek a kozmetikai mélyhámlasztások, azaz az aha savas arckezelések. Mélyhámlasztás - aha savas hámlasztó. A bőrhámlasztás, mélyhámlasztás célja a felszíni, mimikai és mélyrétegi ráncok csökkentése, a bőr feszesítése, hidratálása, és a sejtek regenerálása. A fakó bőrt frissítsük, csökkentsük a faggyútermelést. A mélyhámlasztás jól regenerálja a bőrt, megfelelő a stria, cellulit kezelésére, a hegek finomítására, eltüntetésére. A kémiai hámlasztás előnye, hogy a bőr alsó rétegeit is stimulálja, ezért ott is hat, ahol a problémák keletkeznek. A gyümölcssavas kezelést kúraszerűen érdemes kérni. Érett, problémás bőrre is ideális kezelés. Bőrmegújítás, nyugtatás, gyulladáscsökkentés, akné utáni hegek, pigmentfoltok, piros foltok kezelése, kollagén aktiválása, hidratálás. Ha savval kezel a kozmetikus óvatosan kell a bőrrel bánni, előtte bőrpróba.

Milyen hatásai vannak a gyümölcssavas hámlasztásnak?

🧪


  •  A bőr simává válik.
  • A tisztátalan, tágpórusú bőr szépen javul.
  • A pórusok átmérője csökken.
  • Az élettelen fakó bőr friss, üde lesz.
  • A foltok elhalványodnak.
  • A hiperpigmentáció ellen is ideáls.
  • Az apró ráncok halványodnak.
  • Az aknés bőr javul.
  • A hegek is halványodnak.

AHA SAVAS ARCKEZELÉS

Aha savas hámlasztás
Aha savas hámlasztás

AHA-savak azaz az Alpha Hydroxi-Acid ( gyümölcssavak ),  jó bőrmegújító, hámlasztó és bőrhalványító tulajdonságokkal rendelkeznek. Megfelelőek aknés bőrökre, pigmentáció halványítására, ráncok kezelésekor. A hámlás folyamata felgyorsul a sejtek osztódása is gyorsulhat így szebb bőrkép alakulhat ki. Egyenletes arcbőr mélyhámlasztással, készítsd el tavaszra a szép bőröd. A mélyhámlasztás, azaz a savas hámlasztás egy új ragyogó bőrrel ajándékoz meg a kúra végén.

Mélyhámlasztás ára függ a felhasznált anyagoktól.


AHA ACNE

20.000 FT

HEGEK ÉS TÁG PÓLUSOK KEZELÉSE 18 év felett

AHA ACNE SKIN

Hámlasztás gyulladt, pattanásos bőrre

A  AHA/BHA savas arckezelések gyulladáscsökkentőek, baktériumokat elpusztítják, feloldják a faggyút, a mitesszereket. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, a szürke, fakó, bőr puhább, üdébb lesz. A hámlasztás után a gyulladáscsökkentő, faggyúszabályozó hatóanyagok gyorsan és hatékonyan felszívódnak a bőrben. A gyümölcssavas kezelést kúraszerűen végezzük. 60'PERC


AHA WHITENING

25.000 FT

HALVÁNYÍTÓ ARCKEZELÉS

Hámlasztás pigmentfoltos bőrre

A pigmentfoltok a túlzott és egyenetlen melaninképződés következményei lehetnek. Okozhatják gyógyszerek,  hormonális változások ( fogamzásgátló, terhesség, stb.) az UV-sugárzás is kiváltja. A pigmentfoltok halványíthatók, de a mélységüktől is függ az eredmény. A foltok  eltüntetése több dologtól függ, otthoni és kozmetikai kezeléssel együtt kell alkalmazni, továbbá a fényvédelm is nagyon fontos. Kúraszerűen alkalmazzuk. 60'PERC


AHA ANTI-AGING

25.000 FT

MÉLY RÁNCOK SAVAS KEZELÉSE

AHA ANTI-AGING
Hámlasztás a megújult bőrért

A gyümölcssavas hámlasztás bőrképjavulást ad az öregedő bőrnek. A fáradt, fakó, megereszkedett bőr sugárzóan üde lesz. A felszíni ráncok azonnal kisimulnak, a mélyebb ráncok a hámlasztás kollagénaktiváló hatása miatt napról napra finomodnak. A bőr hatóanyagfelvevő-képessége nő, a krémek, szérumok, arckezelések hatékonysága is megnövekszik. A bőr nedvességmegkötő-képessége, hidratáltsága, is nő. 60'PERC

Mélyhámlasztás ellenjavallatok: 

Glikolsav allergia, szalicilsav allergia, couperosa, rosacea, neurodermitis, akut bőrfertőzés (pl. herpesz), hegesedésre való hajlamnál, ha a megelőző 6 hónapban mikrodermabrázió, sugárkezelés esetén, terhesség, szoptatás, fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedésénél (Isotretinion/Roaccutan). Vitiligo, pszoriázis, atopiás dermatitisz, Couperose/rozácea, Sebgyógyulási, vérzékenységi, véralvadási probléma, Az elmúlt 6 hónapban mélyhámlasztásos kezelés alkalmazása, Az előző 6 hónapban isotretinoin kúra, Cukorbetegség, Herpes simplex vírusos megbetegedés, Glikolát hatóanyag érzékenység, Fertőző betegségek, Vírusos betegségek, Autoimmun betegség, Atópiás dermatitis, Retinoid hatóanyagú készítmény használata, Fényérzékenységet okozó gyógyszer szedése, Hidrokortizon, roaccutan szedése esetén és azt követő 6 hónapig, Daganatos betegségek esetén, Sugárkezelés, Bőrégés, Keloid hajlam esetén. Bármilyen betegség vagy műtétek esetén a kezelés megkezdése előtt tájékoztatni kell a kozmetikust!! Műtétek, beavatkozások után orvosával fontos konzultálni. A kezelések előtt egy beleegyező nyilatkozat kitöltése, aláírása szükséges.

Savas hámlasztás után : 

A hámlasztott területet 24 órán keresztül megmosni tilos, bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krém javasolt másnaptól. Tilos a napozás és a szolárium kb. 2 hétig, javasolt a fényvédő használata.

A szalicilsavas hámlasztó hatóanyagai: 20% ÉS 30%-OS AHA-BHA HÁMLASZTÓ SAVKOMPLEX (PH 2,3-2,7) 

Glycolic Acid Glikolsav, AHA-sav, gyümölcssav. Lactic Acid Tejsav; nedvességmegtartó, bőrfeszesítő és pH-szabályozó anyag. Malic Acid Almasav; az AHA-savak közé tartozik. Hámoldó és összehúzó és bőrfeszesítő hatású. Tartaric Acid Borkősav; növényi eredetű hatóanyag, pH-szabályozó. Salicylic Acid BHA-sav hámoldó és faggyúoldó hatással.