Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Kozmetikus kezelések 

A kozmetikus kezelések során a bőr igénye alapján orvoskozmetikai szérumokat juttatunk a bőrbe. Gépi kezelésekkel kiegészítve az arckezeléseket. Luxus kozmetikus kezelések, azaz luxus hatóanyagok, termékek. Kozmetikai kezelések

Biodroga

Orvos kozmetikai kezelések 

Kozmetikus kezelések - Bőrfiatalitás a gépek és a hatóanyagok erejével -  mélyrétegű gépi és orvos kozmetikai hatóanyagbevitel. Erős, tiszta anyagok. Látványos arckezelések. BIODROGA orvos-kozmetikai termékcsaládja. A BIODROGA több szakterületet átölelő kutatásának eredményeképpen megalkotta a forradalmi BIODROGA Medical Institute termékcsaládot, mely a bőrápolást kombinálja a gyógyászattal. Orvosi tisztaságú hatóanyagok
 
Orvos kozmetika arckezelések
Kúraszerűen elérhető változás: 
🧪 Nagyon látványos arckezelések. 

🧪 Feszesebb bőr  

🧪 Ráncok mélysége csökken 

🧪 Szarkalábak  csökkenek

🧪 Orr ajak barázda feltöltődik  

🧪 Több bókot gyűjthetsz be

🧪 Fiatalosabb lesz az arcod

Arckezelés orvos-kozmetikai készítményekkel

Kozmetikai kezelések orvos-kozmetikai készítményekkel. A kezeléskor a bőr igénye alapján orvoskozmetikai szérumokat juttatunk a bőrbe. A gépi arckezelések fokozzák a bőr vitalitását, serkenti a kollagéntermelést, feszesitik az arcot, a mély ráncokat, szarkalábakat csökkentik. Feszesebbé és teltebbé varázsolják a bőrt a kezelés utánAz orvos-kozmetikum kifejezésnek nincs fix definíciója és meghatározott kritériumoknak sem kell megfelelnie. Általában ez termék pozíciónálást jelent a gyártó részéről. A BIODROGA a MEDICAL INSTITUTE termékcsaládjánál tartalommal töltötte fel ezt a kifejezést, hogy valódi hidat képezzen a klasszikus kozmetika és a bőrgyógyászat között, még a kozmetikus kompetenciákon belül. A bőr öregedése egy megállíthatatlan folyamat, de késleltetni lehet a látható jeleit. A Medical Institute termékcsalád a legújabb generációs hatóanyagokkal küzd a bőröregedés tünetei ellen. A hatóanyagok széles választéka, a Novo-Peptide3 Technology (a Clothide, Pentalactin és Tripeptide-5 peptidek kombinációja), a Derma-Membrane Complex és a rendkívül alacsony molekulatömegű Oligo-Hialuronsav ellensúlyozza a bőr anyagvesztését és a rugalmasságának csökkenését. A bőr rugalmasabb, üdébb és simább lesz a segítségükkel. A hatóanyagok segíti a bőrsejtek megújulását, a bőr egyenletesebbé válik, a ráncok láthatóan csökkennek, az arckontúrok feszesebbé válnak. Forrás: Biodroga Hungary

Szérumok

A BIODROGA Medical Institute SKIN BOOSTER szérumok igazi problémamegoldók. Kozmetikai kezelések  egyes peptidek, vitaminok, antioxidánsok és csúcstechnológiás hatóanyagok egyedi savakkal kombinálva. Kozmetikai kezelések orvos-kozmetikai készítményekkel.

Kozmetikus kezelések, kozmetikai kezelések:

5% Peptid szérum - arckontúr feszesítő

Kontúrfeszesítő és szöveterősítő szérum.

5% AHA-szérum- gyengéd bőrsimítás

Kisimítja az egyenetlen bőrfelszínt, finomítja a bőr struktúráját, és csökkenti az öregedés látható jeleit.

20% Niacinamid szérum

Pórusfinomítás és faggyúcsökkentés

1% Retinol szérum

Mindentudó anti-aging

3% Hialuron-komplex szérum

Feszesítés és mélyrétegi hidratálás

3% CBD-komplex szérum

Ápolás hiperszenzitív bőrre

10% Azelainsav szérum

A rosacea és a couperosa kezelésére


Szem körüli kezelések

🔘 Feszesítő szemkörnyékápoló az innovatív Novo Peptide3 technológiával.

Az arckezelésekben beépített kozmetikai szemkezeléssel, arc, szem bőrtípusának megfelelő szemkezeléssel, ha kell intenzíven hidratálja a szemhéj bőrét. Csökkenti a fekete karikákat. A Novo Peptide3 technológiával és az aminosavval az arginin háromszoros öregedésgátló erőt biztosít a feszes és ragyogó szemkörnyékért. A vonalak és ráncok minimálisra csökkennek, a bőr rugalmassága és tónusa javul. A lógó szemhéjak, a sötét karikák és a kiszáradási vonalak jól láthatóan csökkennek. A Firming Eye Care háromszoros öregedésgátló hatást kínál a feszes és ragyogó szemkörnyékért. Minimalizálja a vonalakat és ráncokat. Javítja a bőr rugalmasságát és tónusát. Láthatóan csökkenti a lelógó szemhéjat. Minimalizálja a sötét karikákat és a szárazság vonalait.

Hatóanyagok:

🧪 L-arginin aminosav:

L-arginin aminosav: kulcsfontosságú szerepet tölt be az epidermális barrier funkció kialakításában és fenntartásában. Javítja a stratum corneum vízmegkötő képességét és támogatja a vérgázok, tápanyagok és folyadékok eloszlását a bőrben.

🧪 Novo Peptide³ technológia:

A Novo Peptide³ Technology a Clothide, Pentalactin és Tripeptide-5 erőteljes öregedésgátló komplexe. Elősegíti a bőr tónusát és rugalmasságát. A vonalak és ráncok feszesebbek. Ezenkívül a Novo Peptide³ technológia elősegíti az arcbőr ragyogását és egyenletességét. Mentes: Ásványi olaj, parabének és mikroműanyag részecskék. PEG-ek. Szilikonok. Színezékek. Állati eredetű összetevőkből. Laktózt tartalmazó összetevőktől.

Pakolások - Maszkok

Kozmetikai kezelések - A relax fátyolmaszk, intenzíven hidratál, feltölti a mimikai ráncokat, nyugtatja és viatlizálja a bőrt. A peptideknek, a hialuronsavnak és a spilanthol hatóanyagnak tartozunk ezért köszönettel.  

Hyaluronsavas szérumban a hialuronsavak szinergikusan hatnak a bőr különböző rétegeiben: védenek a nedvességvesztéstől, aktiválják a hialuron szintézist, elősegítik a bőr rugalmasságát és teltebbé teszik.

A peptides szérum újrastrukturálja a hámréteget, támogatja a bőr sűrűségét és feszesíti az arc kontúrját. Serkenti az elasztin és kollagén szintézist. Kiegészíthető a kezelés rádiófrekvenciás arckezelés, ultrahangos arckezeléssel vagy face lifting gépi kezelésekkel. Kozmetikai kezelések orvos-kozmetikai készítményekkel.

Orvoskozmetikai kezelések Pécelen.

Luxus arckezelés Pécelen