Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Kozmetikus kezelések 

A kozmetikus kezelések során a bőr igénye alapján orvoskozmetikai szérumokat juttatunk a bőrbe. Gépi kezelésekkel kiegészítve az arckezeléseket. Luxus kozmetikus kezelések, azaz luxus hatóanyagok, termékek. Kozmetikai kezelések. Orvos kozmetikai tűs mezoterápia és tű nélküli mezoterápia. Kiváló minőségű spanyol orvosi tisztaságú ampullákat tű nélküli géppel vagy tűs mezopen segítségével bejuttatjuk a bőrbe.

Biodroga

Orvos kozmetikai kezelések 

Kozmetikus kezelések - Bőrfiatalitás a gépek és a hatóanyagok erejével -  mélyrétegű gépi és orvos kozmetikai hatóanyagbevitel. Erős, tiszta anyagok. Látványos arckezelések. BIODROGA orvos-kozmetikai termékcsaládja. A BIODROGA több szakterületet átölelő kutatásának eredményeképpen megalkotta a forradalmi BIODROGA Medical Institute termékcsaládot, mely a bőrápolást kombinálja a gyógyászattal. Orvosi tisztaságú hatóanyagok
 
Orvos kozmetika arckezelések
Kúraszerűen elérhető változás: 
🧪 Nagyon látványos arckezelések. 

🧪 Feszesebb bőr  

🧪 Ráncok mélysége csökken 

🧪 Szarkalábak  csökkenek

🧪 Orr ajak barázda feltöltődik  

🧪 Több bókot gyűjthetsz be

🧪 Fiatalosabb lesz az arcod

Arckezelés orvos-kozmetikai készítményekkel

Kozmetikai kezelések orvos-kozmetikai készítményekkel. A kezeléskor a bőr igénye alapján orvoskozmetikai szérumokat juttatunk a bőrbe. A gépi arckezelések fokozzák a bőr vitalitását, serkenti a kollagéntermelést, feszesitik az arcot, a mély ráncokat, szarkalábakat csökkentik. Feszesebbé és teltebbé varázsolják a bőrt a kezelés utánAz orvos-kozmetikum kifejezésnek nincs fix definíciója és meghatározott kritériumoknak sem kell megfelelnie. Általában ez termék pozíciónálást jelent a gyártó részéről. A BIODROGA a MEDICAL INSTITUTE termékcsaládjánál tartalommal töltötte fel ezt a kifejezést, hogy valódi hidat képezzen a klasszikus kozmetika és a bőrgyógyászat között, még a kozmetikus kompetenciákon belül. A bőr öregedése egy megállíthatatlan folyamat, de késleltetni lehet a látható jeleit. A Medical Institute termékcsalád a legújabb generációs hatóanyagokkal küzd a bőröregedés tünetei ellen. A hatóanyagok széles választéka, a Novo-Peptide3 Technology (a Clothide, Pentalactin és Tripeptide-5 peptidek kombinációja), a Derma-Membrane Complex és a rendkívül alacsony molekulatömegű Oligo-Hialuronsav ellensúlyozza a bőr anyagvesztését és a rugalmasságának csökkenését. A bőr rugalmasabb, üdébb és simább lesz a segítségükkel. A hatóanyagok segíti a bőrsejtek megújulását, a bőr egyenletesebbé válik, a ráncok láthatóan csökkennek, az arckontúrok feszesebbé válnak. Forrás: Biodroga Hungary

Szérumok

A BIODROGA Medical Institute SKIN BOOSTER szérumok igazi problémamegoldók. Kozmetikai kezelések  egyes peptidek, vitaminok, antioxidánsok és csúcstechnológiás hatóanyagok egyedi savakkal kombinálva. Kozmetikai kezelések orvos-kozmetikai készítményekkel.

Kozmetikus kezelések, kozmetikai kezelések:

5% Peptid szérum - arckontúr feszesítő

Kontúrfeszesítő és szöveterősítő szérum.

5% AHA-szérum- gyengéd bőrsimítás

Kisimítja az egyenetlen bőrfelszínt, finomítja a bőr struktúráját, és csökkenti az öregedés látható jeleit.

20% Niacinamid szérum

Pórusfinomítás és faggyúcsökkentés

1% Retinol szérum

Mindentudó anti-aging

3% Hialuron-komplex szérum

Feszesítés és mélyrétegi hidratálás

3% CBD-komplex szérum

Ápolás hiperszenzitív bőrre

10% Azelainsav szérum

A rosacea és a couperosa kezelésére


Szem körüli kezelések

🔘 Feszesítő szemkörnyékápoló az innovatív Novo Peptide3 technológiával.

Az arckezelésekben beépített kozmetikai szemkezeléssel, arc, szem bőrtípusának megfelelő szemkezeléssel, ha kell intenzíven hidratálja a szemhéj bőrét. Csökkenti a fekete karikákat. A Novo Peptide3 technológiával és az aminosavval az arginin háromszoros öregedésgátló erőt biztosít a feszes és ragyogó szemkörnyékért. A vonalak és ráncok minimálisra csökkennek, a bőr rugalmassága és tónusa javul. A lógó szemhéjak, a sötét karikák és a kiszáradási vonalak jól láthatóan csökkennek. A Firming Eye Care háromszoros öregedésgátló hatást kínál a feszes és ragyogó szemkörnyékért. Minimalizálja a vonalakat és ráncokat. Javítja a bőr rugalmasságát és tónusát. Láthatóan csökkenti a lelógó szemhéjat. Minimalizálja a sötét karikákat és a szárazság vonalait.

Hatóanyagok:

🧪 L-arginin aminosav:

L-arginin aminosav: kulcsfontosságú szerepet tölt be az epidermális barrier funkció kialakításában és fenntartásában. Javítja a stratum corneum vízmegkötő képességét és támogatja a vérgázok, tápanyagok és folyadékok eloszlását a bőrben.

🧪 Novo Peptide³ technológia:

A Novo Peptide³ Technology a Clothide, Pentalactin és Tripeptide-5 erőteljes öregedésgátló komplexe. Elősegíti a bőr tónusát és rugalmasságát. A vonalak és ráncok feszesebbek. Ezenkívül a Novo Peptide³ technológia elősegíti az arcbőr ragyogását és egyenletességét. Mentes: Ásványi olaj, parabének és mikroműanyag részecskék. PEG-ek. Szilikonok. Színezékek. Állati eredetű összetevőkből. Laktózt tartalmazó összetevőktől.

Pakolások - Maszkok

Kozmetikai kezelések - A relax fátyolmaszk, intenzíven hidratál, feltölti a mimikai ráncokat, nyugtatja és viatlizálja a bőrt. A peptideknek, a hialuronsavnak és a spilanthol hatóanyagnak tartozunk ezért köszönettel.  

Hyaluronsavas szérumban a hialuronsavak szinergikusan hatnak a bőr különböző rétegeiben: védenek a nedvességvesztéstől, aktiválják a hialuron szintézist, elősegítik a bőr rugalmasságát és teltebbé teszik.

A peptides szérum újrastrukturálja a hámréteget, támogatja a bőr sűrűségét és feszesíti az arc kontúrját. Serkenti az elasztin és kollagén szintézist. Kiegészíthető a kezelés rádiófrekvenciás arckezelés, ultrahangos arckezeléssel vagy face lifting gépi kezelésekkel. Kozmetikai kezelések orvos-kozmetikai készítményekkel.

Orvoskozmetikai kezelések Pécelen.

Luxus arckezelés Pécelen