Anti-aging kozmetikus / Üzenet

🕐Kb60'-120'perc  35.000Ft.

Face lifting extra

A kezelés egy elektro-stimulációs eljárás, az arcbőr és mimikai izmaira hatva. Lifting, a bőr feszesítése géppel és hatóanyagokkal. Mikroáramos face lifting - Mikroáramos Arc Lifting kezelés hatására a bőr látványosan feszesedik. Kontúrfeszesítő és szöveterősítő kezelés - az arckontúrok feszesítésére, ránckezelés. A kozmetikai kezelések kedvencét is tartalmazza, a relaxáló, lazító arc, nyak, fej, váll, dekoltázs masszázst, kontúrfeszesítő szérumot és a bőrtípusnak megfelelő arcpakolásokat. Kiegészítve az arckezelés elektrokozmetikai gépekkel. Arckezelés, a gépi kozmetikai arckezelés és a professzionális kozmetika hatóanyag serkenti a kollagén termelést. Anti-aging.


✔A legmodernebb peptideket, megerősíti a kötőszöveti rostokat, növeli a szövetek hidratációját és a sejtek élettartamát. Ránckezelés

✔ A ferulasav antioxidánsként semlegesíti a szabadgyököket, ellensúlyozza az oxidatív stresszt, ez akár az idő előtti bőröregedés első számú oka is lehet.

✔ A dupla cukor-komplex védő és hidratáló filmet képez a bőr felszínén, így lágyítja a vonalakat és a ráncokat.

✔ Ránckezelés peptidekkel. A bőr feszesebb és tömörebb lesz, a ráncok mélysége csökken, a kontúrok újra definiáltak, fiatalosak.

Face lifting peptides szérummal

Az Face Lifting kezelés egy lifting hatást ad az arckezelés során, az arc mikroizomzatának enyhe tornáztatásával. Az izmok ütemes összehúzódása utána ellazulása feszesítő hatást válthat ki az arcon, nyakon, toka területén.

Finom ráncok kezelése

Megereszkedett bőr arckezelése

Bőrfiatalító kezelés peptidekkel

Bőrfeszesítés

Bőrfiatalító kezelés 

Bőrfiatalító kezelés professzionális termékekkel. Gépi arcfeszesítés és lifting arckezelés peptidekkel. Bőrfiatalító kezelés - Bőrfiatalítás, ránctalanítás hatóanyagokkal.  Bőrfiatalító kezelés, prémium minőségű hatóanyagok egymásra épülve fejtik ki hatásukat a bőr mélyebb rétegeiben. A gépi kezelésekkel kiegészítve

peptides feszesítés
peptides feszesítés

🧪 Face lifting gépi kezelés

🧪 Biodroga peptides szérumos arckezelés

🧪 Szemránckezelés

A face lifting gép a bőrben lévő kollagén rostokra jó hatással van, a peptides hatóanyagokkal együtt stimulálja azokat, így a bőr látványosan feszesebbé válik, megemelkedik. Bőrfiatalító kezelés. Az elektrokozmetikai kezelésekkel sokat tehetsz fiatalságod visszaszerzéséért. Ha a bőröd megereszkedett, ideje kezelni. A gépi kezelésre rásegítenek a hatóanyagok, a gép feszesíti a bőrt az összehúzások által, a peptides koktél javítja a ráncokat, az egyenetlen pigmentáltságot. A hatóanyagok mély felszívódását segítik az összetevők, a bőr feltöltődik és simul. 

Arcfeszesítés 

Mikor a bőr elveszti rugalmasságát és megereszkedik, az orca, áll, nyak területe is megereszkedik. A kezeléssel a bőr állapotán javítani tudunk gépekkel és a megfelelően kiválasztott termékekkel. A termékekben olyan hatóanyagok, mint a biopeptidek és a hialuronsav látványosan és tartósan lassíthatja az öregedés látható jeleit. 

Mire jó a kezelés?


- Ráncokra, szarkalábakra, öregedő, petyhüdt bőrre, szem körüli táskák halványítására,

- Az arckontúr újraformálásának elősegítésére, a szemöldök megemelésére,

- A megereszkedett arc lifting kezelésére, a nyak és toka izmainak edzésére, erősíti az arcizmokat

- Mikroáramos kezelés egy hatásos lifting eljárás.

- Lifting, a bőr feszesítése géppel és hatóanyagokkal. Mikroáramos face lifting - Mikroáramos Arc Lifting kezelés hatására a bőr látványosan feszesedik.

Feszesítő, feltöltő szemkezeléssel, simítja és feszesíti a szem környékét. Küzd a bőröregedés ellen, háromféle peptiddel, hialurosavval, ligetszépe olajjal és periorbitális-komplexszel táplálja az érett szemkörnyéket, a spilanthol botoxszerű hatása enyhíti az izomzattal összefüggő bőrfeszülést és csökkenti a ráncokat. 

Relax maszk, a hialurosav, a power peptidek és a spilanthol, ami egy növényi eredetű botoxszerű anyag intenzíven hidratál, feszesít, feltölt.

Az arckezelés befejező krémmel zárjuk, ami a bőrtípushoz tökéletesen alkalmas. Egyik lehetséges befejező krém, az érett bőr számára erőteljes biotechnológiai öregedésgátló hatóanyagot kínál, ami kezeli a rugalmasságát vesztett bőrt és a megereszkedett arckontúrokat. 

  • A bőr rugalmassága javul
  • az arc kontúrjai fesedik, újra kontúrozottabbnak tűnnek

Péceli kozmetika

TünDerma Kozmetika

Face lifting kezelések

Face lifting Anti-aging szérumos arckezelés. Arc lifting kezelés, arc gimnasztika, arc emelő kezelés. A bőr feszesebb lehet a kezelési kúrától. Lifting, a bőr feszesítése géppel és hatóanyagokkal. Mikroáramos face lifting - Mikroáramos Arc Lifting kezelés a kúraszerű kezelés hatására a bőr feszessége látványosan javul.