Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Face lifting peptides szérummal

Az Face Lifting kezelés egy lifting hatást ad az arckezelés során, az arc mikroizomzatának enyhe tornáztatásával. Az izmok ütemes összehúzódása utána ellazulása feszesítő hatást válthat ki az arcon, nyakon, toka területén.

  1. Finom ráncok kezelése
  2. Megereszkedett bőr arckezelése
  3. Bőrfiatalító kezelés peptidekkel
  4. Bőrfeszesítés

Bőrfiatalító kezelés 

Bőrfiatalító kezelés Biodroga termékekkel. Gépi arcfeszesítés és lifting arckezelés peptidekkel. Bőrfiatalító kezelés - Bőrfiatalítás, ránctalanítás hatóanyagokkal.  Bőrfiatalító kezelés, prémium minőségű hatóanyagok egymásra épülve fejtik ki hatásukat a bőr mélyebb rétegeiben. A gépi kezelésekkel kiegészítve

🕐Kb60'-120'perc  35.000Ft.

🧪 Face lifting gépi kezelés

🧪 Biodroga peptides szérumos arckezelés

🧪 Szemránckezelés

A face lifting gép a bőrben lévő kollagén rostokra jó hatással van, a peptides hatóanyagokkal együtt stimulálja azokat, így a bőr látványosan feszesebbé válik, megemelkedik. Bőrfiatalító kezelés. Az elektrokozmetikai kezelésekkel sokat tehetsz fiatalságod visszaszerzéséért. Ha a bőröd megereszkedett, ideje kezelni. A gépi kezelésre rásegítenek a hatóanyagok, a gép feszesíti a bőrt az összehúzások által, a peptides koktél javítja a ráncokat, az egyenetlen pigmentáltságot. A hatóanyagok mély felszívódását segítik az összetevők, a bőr feltöltődik és simul. 

Arcfeszesítés 

Mikor a bőr elveszti rugalmasságát és megereszkedik, az orca, áll, nyak területe is megereszkedik. A kezeléssel a bőr állapotán javítani tudunk gépekkel és a megfelelően kiválasztott termékekkel. A termékekben olyan hatóanyagok, mint a biopeptidek és a hialuronsav látványosan és tartósan lassíthatja az öregedés látható jeleit. Biodroga kozmetika kezelések. A Biodroga készítmények bőrbarát kozmetikumaik a fenntartható szépségápolást képviselik, és nem tartalmaznak kritikusnak tartott összetevőket. Ezért szándékosan tartózkodnak az ásványi olajok, parabének, mikroműanyag részecskék, PEG-ek és szilikonok használatától.

Mire jó a kezelés?

- ráncokra, szarkalábakra, öregedő, petyhüdt bőrre, szem körüli táskák halványítására,

- az arckontúr újraformálásának elősegítésére, a szemöldök megemelésére,

- a megereszkedett arc lifting kezelésére, a nyak és toka izmainak edzésére, erősíti az arcizmokat

Feszesítő, feltöltő szemkezeléssel, simítja és feszesíti a szem környékét. Küzd a bőröregedés ellen, háromféle peptiddel, hialurosavval, ligetszépe olajjal és periorbitális-komplexszel táplálja az érett szemkörnyéket, a spilanthol botoxszerű hatása enyhíti az izomzattal összefüggő bőrfeszülést és csökkenti a ráncokat. A méz táplálja a bőrt, rugalmassá és puhává varázsolja, a méz bőrregeneráló tulajdonságokkal is rendelkezik. Megemeli a szemhéjat, és csökkenti a fekete karikákat. 

Relax maszk, a hialurosav, a power peptidek és a spilanthol, ami egy növényi eredetű botoxszerű anyag intenzíven hidratál, feszesít, feltölt.

Az arckezelés befejező krémmel zárjuk, ami a bőrtípushoz tökéletesen alkalmas. Egyik lehetséges befejező krém, a PERFECT AGE 24 órás ápolója az érett bőr számára erőteljes biotechnológiai öregedésgátló hatóanyagot kínál, ami kezeli a rugalmasságát vesztett bőrt és a megereszkedett arckontúrokat. Forrás: Biodroga

  • A bőr rugalmassága javul
  • az arc kontúrjai fesedik, újra kontúrozottabbnak tűnnek

Biodroga

Biodroga kezelések. Baden-Badenben született, a Fekete-erdőben van otthon. 1959 óta köt össze minket a valódi szépségbe vetett hit. A tudomány szakértőivel egyesítik a tudásunkat, hogy tiszta és holisztikus kezeléseket és termékeket nyújtsanak. Személyre szabott bőrápolás a szalonban.

Péceli kozmetika

TünDerma Kozmetika

Face lifting kezelések

Face lifting Biodroga Anti-aging szérumos arckezelés. Arc lifting kezelés, arc gimnasztika, arc emelő kezelés. A bőr feszesebb lehet a kezelési kúrától. 
10.000 Ft. Expressz kezelés
25.000 Ft. Növényi őssejtes
30.000 Ft. Anti-aging
35.000 Ft. Peptides