Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Péceli kozmetikai tevékenység

TünDerma kozmetikus

TünDerma kozmetikai szolgáltatások Pécel városában. Az M0 miatt nagyon közel van a 17.kerület, Ecser, Maglód, Kistarcsa, Nagytarcsa, Gödöllő. Ráncfeltöltés, ránckezelés, hagyományos és luxus arckezelések. A hyalronsavas ráncfeltöltés kúra során a kisebb ráncok eltűnhetnek, a mélyek halványodnak. A hialuronsavas ráncfeltöltés a fiatalabb és az idősebb korosztály számára is ideális megoldás lehet. A mély ráncok esetén a ráncfeltöltés során nem csak hialuronsavat, hanem, kollagén szállat, peptideket és más hatóanyagokat is fel kell használnunk az arckezelési kúrában. A peptides ráncfeltöltést a bőr megereszkedése, a víztartalom, a rugalmasság csökkenése miatt érdemes igénybe venni. A kialakult ráncok kezelésére, mimikai, statikus ráncok hosszútávú arckezeléseket kell kérni. A szöveget és a képet tilos lemásolni, letölteni!

Anti-ageing kezelések

Ultrahangos kozmetikai gépi arckezeléssel, mezoterápiás szérumokkal, gépi kezelésekkel látványos eredményeket lehet élérni. Az utóbbi évek kozmetikai termékek gyártói nagy hangsúlyt fektettek a peptidekre, a növényi őssejtekre és a retinolra, és még számtalan ígéretes hatóanyagra, nálunk is gyakran találkozhatsz ezekkel a hatóanyagokkal. Fiatalos külsöd minél tovább megtartanád? Bőrproblémádon szeretnél javítanál? Relaxálásra, arcmasszázsra vágysz? Különleges fiatalító kezelések közül választhatsz, ami neked a legmegfelelőbb arckezelés. Célom a természetes öregedési folyamatok lelassítása kozmetikai hatóanyagokkal. Megjelentek arcodon a bőröregedés jelei? Fáradt, fakó az arcod? Ráncok, megereszkedett petyhüdt bőr, öregségi foltok? Látványos eredmények akár már az első alkalom után! Tünderma Kozmetikus Pécelen

Kozmetika

Fiatalos külsöd minél tovább megtartanád? Esetleg egy két problémádon szeretnél javítanál? Relaxálásra, kozmetikus általi arcmasszázsra vágysz? Különleges fiatalító kozmetikai kezelések közül választhatsz, a neked legmegfelelőbb arckezeléseket ajánlom. Célom a természetes öregedési folyamatok lelassítása kozmetikai hatóanyagokkal. 

Arckezelések

Magas hatóanyagtartalmú kozmetikumokkal végzett kozmetikai arckezelésekkel, magas minőségű professzionális kozmetikai termékekkel. Az arcot folyamatosan ápolni kell, egy kozmetikai arckezelés kevés a problémák megoldására, hosszútávon érdemes kozmetikai kezeléseket és otthonápolást együttesen igénybe venni. Öregedésgátló, ránckezelő arckezelések, professzionális kozmetikai hatóanyagokkal. Miért eredményesek a kozmetikai arckezelések? Mivel a bőrtípusodhoz igazodva tudom biztosítani a hatóanyagok megfelelő felszívódását. Mindenki aktuális állapota más más kezelést igényelhet,  ehhez, mint kozmetikus alkalmazkodom. 

Orvoskozmetikai kezelések

Arcfeszesítés budapest közelében, szem alatti karikák eltüntetésetű nélküli mezoterápia szérumokkal. Ráncfeltöltés kozmetika kezelésekkel. Megereszkedett bőr, rosacea kezelése.

Ráncfeltöltés

A hyaluronsavas ráncfeltöltés a ráncok, a szárazság, mélyebb barázdák eltüntetésének ideális kezelése. A hyaluronsav hatóanyagot fontos, hogy rendszeresen juttassuk be a bőrünkbe. Járjunk kúra szerűen a kezelésre és az otthon ápolásnál is használjunk hyaluronsavas készítményeket. Ráncfeltöltés hyaluronsavval