Anti-aging kozmetikus / Üzenet

BŐRPIROSODÁSRA HAJLAMOS BŐR KEZELÉSE

Érzékeny bőr kezelése - Nyugtatja a bőr vörösséget, gyulladást, irritációt, csökkenti a rosacea tüneteit, megerősíti az érfalakat és javítja a bőr tömörségét. A Couperocalm egy speciális tetrapeptid, amelyet kifejezetten a couperosis tüneti kezelésére terveztek: csökkenti a gyulladást, gátolja a kollagén lebomlását és a hiperpigmentáció kialakulását, ezzel a szövet tömörebbé, ellenállóbbá válik. Az azelainsav a tetrapeptiddel együttműködve csökkenti a gyulladást, a pigmentfoltok kialakulását, antioxidáns hatású. Kúraszerűen a bőrpír kezelés látványos arckezelése. A rosaceás bőr kezelése a megelőzésnél kezdődik, a kezdeti tüneteknél érdemes arckezelésre jelentkezni és otthon is ápolni.

ANTI-REDNESS

💴 25.000 Ft. 60-90 perc

Érzékeny bőr kezelése 

Sok nő életét megnehezítik a bőr túlzott reakciói, bőrpír, gyulladás, foltok, gyulladás utáni hiperpigmentáció, érzékeny bőr kezelése.

COUPEROSE 

Couperose jellemzői : Az arcon kitágult erek, az átmeneti bőrpírt apró erek okozzák, amelyek akkor válnak láthatóvá, amikor a véráramlás fokozódik. A couperose-t a rosacea korai szakaszának is tekintik. A bőrpír kezelés érdemes időben elkezdeni.

ROSACEA 

Rosacea jellemzői : A rosacea krónikus állapot, amely tartós bőrpírral és jól látható hajszálerekkel jár. A rosacea bőrbetegségnek számít, ezért orvosnak kell kezelnie.

Mi kozmetikusok a még kezdeti stádiumú érzékeny bőrt kezeljük, ami még nem rosacea, hanem couperoset.

Kinek ajánlott az arckezelés:

  • bőrirritációk
  • vízhiány
  • fakó, élettelen bőr,
  • pirosodásra való hajlam esetén

Sokan hajlamosak az arcpirosodásra, tágult hajszálerekre, leginkább az orcákon. Rosacea megelőző kezelés, ha az első érzékenység megjelenik, hasznos kezelni a bőrt. Egyik tünet a bőrpír, ami előbb pár óráig, később napokig is tarthat. Elsődlegesen az orcák, orrtő, áll, az idő múlásával egyre tovább marad ott, majd az erek akár gyulladásba is fordulhatnak. Ezáltal a kozmetikai diagnózis (couperosa) akár orvosi problémává is alakulhat (rosacea)! A rosaceat orvos kezelheti, kozmetikus nem. A látványos hatóanyagok miatt a kezelés után végre visszatérhet a problémás bőrök komfort érzete. Megújítjuk a bőr felső rétegét, a kezelés után a bőr hidratált, puha lehet. Arcbőröd legyen egészséges és ragyogó kellemetlen tünetek nélkül!

Rosaceás bőr kezelése 

Biodroga szérumos kezelés:

Azelain szérum - Csökkenti a rosacea, couperosa tüneteit, megerősíti az érfalat, és javítja a bőr tömörségét* Az azelainsav és a Couperocalm (tetrapeptid) csökkenti a gyulladást, megelőzi a pigmentfoltok kialaukását, antioxidáns hatású, és javítja a kollagén felépülését a bőrben. Kipirosodott bőr arckezelése.

Couperosa arckezelés Pécelen:

Bőrpír kezelés - Kipirosodott bőr arckezelése

✔ Radír
✔ Tonik
✔ Mélyrétegű szérum,
✔ Szemkörnyék ápolás,
✔ Pakolások,
✔ Relax maszk
✔ Lezáró krém

Pirosodásra hajlamos bőr arckezelése

Pirosodó bőr kezelése, érzékeny bőr kezelése. Nyugtató arckezelés a pirosodásra, érzékenységre, couperosára hajlamos bőröknek, rosacea megelőzés.

Érzékeny bőr kezelése hatásai:

Az érzékeny bőrök nyugtató kezelése. Építi a bőrbarriert, így csökkenti a bőr érzékenységét, megújítja, hidratálja és feltölti az érzékeny bőrt.

  • gyors segítség az irritált bőrre
  • barrierkárosodott bőrre
  • javítja az érdes bőr állapotát
  • visszaadja a bőr rugalmasságát
  • csökkenti a bőr gyulladásokra és allergiára való hajlamát

Kinek ajánlom az érzékeny bőr kezelést?

- pirosodásra hajlamos bőrre
- érzékeny bőrre

Érzékeny bőr kezelése menete:
1. Arcbőr letisztítása a bőrtípusnak megfelelő készítménnyel.
2. Gyengéd bőrmegújítás 
3. Tonizálás.
4. Mélyrétegi nyugtató, hidratáló koktél (bőrtípusnak megfelelő liposzóma készítmény, ampulla + szérum ultrahangos arckezelés.
5. Hidratáló fátyol maszk.
6. Lezáró krém.
Időtartam: kb 60-90 perc

Pár termék a márkából:

Mélyrétegű peptides anti-aging készítmény,  a bőr anyagcsere-folyamatait javítja. Serkenti a kollagén és elasztin termelődését. Segíti más hatóanyagok felszívódását a bőr mélyebb rétegeibe. Erősíti a bőr védekező képességét. Csökkenti a bőr érdességét. Bőrsimító és bőrerősítő.   

Hatóanyagok:

Ceramid - erősíti a bőrt. 

Szkvalán - puha érzetet ad a bőrnek. 

Liposzómába kapszulázott hialuronsav -  javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. 

Peptid - Két di-peptid kombinációja megemeli a szerkezetépítő fehérjék koncentrációját, javítja a sejtek közötti kommunikációt, a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz. 

Peptides szérum

Anti-aging szérum.  Erősíti a kipirosodással reagáló érett bőrt. Aktiválja a kollagén és az elasztin szintézist, csökkenti a ráncok mélységét. 

Szérum

Segítség a károsodott bőrnek, javítja az érdes bőr állapotát, segíti a bőr rugalmasságát és csökkenti a bőr gyulladásokra való hajlamát.

Rosaceás bőr kezelése 

Otthon ápolás. Problémás bőr esetén a kozmetikai kezeléseket érdemes otthon ápolással támogatni. Sokan szenvednek olyan bőr túlérzékenységtől, aminek a tünetei a vörösesség, gyulladás, gyulladást kísérő hiperpigmentáció. A tartós vörösség a bőr feszességét is veszélyezteti, mivel gyulladás rossz hatással van az elasztin és kollagén rostokra.  A egyik kedvenc termékcsaládom rosacea elleni orvos-kozmetikai termékei kimondottan erre a problémára nyújt megoldást.  Rendszeres használatukkal, kezelésekkel és otthonápolással látványosan csökkenthetők a vörösesség tünetei. A quercetin, a rutin, a salicin, a tetrapeptid és az olyan hatóanyagok, mint a vörösszőlő levél és a vadgesztenye kivonata teszi értékessé a készítményeket.

Rosaceás bőr kozmetikai kezelése

A rosaceás bőr kozmetikai kezelése otthoni ápolással, ami gyulladáscsökkentő, hidratáló, érösszehúzó hatóanyagokkal bővelkedő. A bőrtípusnak megfelelő krémekkel és szérumokkal. A rosaceás bőr kozmetikai kezelése a megelőzésen alapszik. Az ideális szett nyugtatja a bőrvörösességet, gyulladást, irritációt, csökkenti a rosacea tüneteit, megerősíti az érfalakat. Kérd ki kozmetikus véleményét!