Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Kavitációs zsírbontás 

Kavitációs zsírbontás testkezeléssel. Kavitációs zsírbontás Pécel városában, kezelhető területek, ellenjavallatok, eredményessége részletesen leírva. Zsírbontás, a problémás testrészeken, a combokon, a hason, a fenéken és a felkaron tartós zsírbontó testkezelés. 

Kozmetikus szakember végzi a kezelést!

Terület: 10X15 cm x 2 max 4 tenyérnyi terület

(1 terület 6-8 perc)

+Fogyasztás hatóanyagokkal

Ultrahangos zsírbontás. A kavitációs zsírbontás során felszabaduló zsírok és salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül távoznak. Az ultrahangos zsírbontással, és a rf testkezeléssel, zsírbontással a makacs zsírpárnáktól és a narancsbőrtől is elbúcsúzhatsz. Kavitációs zsírbontás ára:

💴 10.000 Ft. 🕐 kb. 30 perc

Zsírbontás

A kavitációs ultrahang feje 40.000 Hz-es, rezgésbe hozza a zsírsejteket, így a sejt membránja megbomlik, a sejtben lévő víz felhevül, a zsír pedig triglycerine-re és zsírsavra bomlik. A kavitáció ideális a fogyókúra kiegészítésére, keresd az alakformáló szalon kezeléseket. A zsírbontó kezelés elején a kezelendő felületre bekenjük ultrahang zselével, lassú körkörös mozdulatokkal haladunk a kezelőfejjel, fájdalommentes testkezelés. A zsírbontás követően jöhetnek a pakolások, szérumok, krémek.

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs ultrahangos zsírbontó közkedvelt zsírbontó kezelés, 3 alkalom után látszik a zsírbontó hatás, utána érdemes kúrában tovább kezelni. Kavitációs ultrahangos zsírbontó kezeléskor mindig ugyanazt a testrész kell kezelni, hetene 1 x, így hatásos. A kavitációs ultrahangos zsírbontó azoknak ajánlott akik szeretnének gyorsan, kényelmesen fogyni. Kavitációs ultrahangos  zsírbontó testkezeléskor az ultrahang hatására magas nyomású légbuborékok keletkeznek, melyek szétrobbannak és közben elvégzik a feladatuk. A méreganyagok bekerülnek a nyirokkeringésbe majd természetes módon távoznak az emberi szervezetből. A zsírbontás a bőr alatti zsírszövetet kezeli, a rossz életmód következtében a testünkben felgyülemlett anyagcsere végtermékek távozását felgyorsítja. Kavitaciós ultrahangos zsírbontó testkezelés. A kavitáció zsírbontás egy személyre szabott karcsúsító eljárás.

A kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelés menete

A zsírbontó kezelés elején a kezelendő felületre bekenjük ultrahang zselével, lassú körkörös mozdulatokkal haladunk a kezelőfejjel, fájdalommentes testkezelés.

Kavitációs ultrahangos zsírbontó - alakformáló kezelés

A 40 Khz-es ultrahangos, kavitációs fejjel, onnan távolítjuk el a makacs zsírlerakódásokat ahonnan szükséges. A kavitációs zsírbontó kezeléssel gyorsan tudunk fogyni, de az egészséges étkezés és a sport is fontos a kúra alatt. A testkezelések ideálisak a  viszcerális azaz zsigeri zsír, a bőr alatti subcutan zsír csökkentésére, fogyókúra kiegészítésére, napi 30 perc mozgással egybekötve.

Testkezelések
Testkezelések
Kavitációs zsírbontás
Kavitációs zsírbontás

Ultrahangos kavitációs zsírbontás vélemények

Az ultrahangos kavitációs zsírbontás vélemények alapján kedvelt testkezelés. Tavasszal igen keresett zsírbontó kezelés.

☑  Zsírbontó, fogyasztás gépekkel és hatóanyagokkal

☑  Komplex méregtelenítő kezelés. 

☑  A kavitációs kezelést egy hatóanyagos kezeléssel zárjuk.

Miért tartós a fogyás a Kavitációs zsírbontó során? 

☑ biztonságos, fájdalommentes zsírbontás

☑ terhesség és zsírleszívás után használható

☑ tartósan megszabadít a zsírtól

☑ feszesíti a kötőszövetet a hatóanyagos befejező kezelés

☑ kezeli a cellulitot

☑ nincs felépülési idő

☑ megbízható, és könnyű a használata

☑ nincs jojó hatás, mert a zsírsejtek roncsolásával csökken a zsírsejtek száma

☑ szembetűnő az eredmény, formálja az alakot és csökkenti a cellulitot 2-4 héttel később

A kavitációs zsírbontó készülék akár a zsírleszíváshoz hasonló eredményt nyújthat, kiegészítve hatóanyagos kezeléssel. A kavitációs hullámok terjedésének hatására a sejtközötti folyadéktérben mikrobuborékok alakulnak ki, melyekben az egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. A Kavitációs zsírbontó során a felesleges méreganyagok távoznak, a nyirokrendszer segítségével ürül ki szervezetünkből. Kavitaciós zsírbontó - ultrahangos zsírbontás

Kavitációs zsírbontás milyen gyakran

Hetente 1x