Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Face lifting Anti-aging szérumos arckezelés

Face lifting Biodroga Anti-aging szérumos arckezelés

Arc lifting kezelésarc gimnasztika, arc emelő kezelés, a bőr megemelkedik, élesebb kontúrok, feszesebb szemhéj, halványabb ráncok. Az Face Lifting kezelés segítségével egy egyedi lifting hatást tudunk elérni az arc mikroizomzatának tornáztatásával. Kiegészíthető  felszívódó szálas arckontúrozással az arckezelő kúra. A szálazás segít kiegészíteni a kezelést a mély ráncokba, feszes és fiatalos megjelenés érhető el az arckezelő kúra végén.

kb. 60-120 perc  30.000 Ft. - arc lifting kezelés

Mikroáramos Arc Lifting géppel kiegészíthető a kezelés, hatására a bőr látványosan fiatalabb lehet. Csökkenek a ráncok, fokozódik a nyirokrendszer működés, a bőr feszesebb lehet. Eltűnhetnek a szemek alatt található táskák és halványodhatnak a karikák. Az elektorstimulációs eljárást kombináljuk hatóanyagokkal is, mely során a mimikai izmok stimulálásával, a sejtműködés aktivizálódik. A bőr kollagén és elasztin termelését növeljük, a bőr oxigén ellátottságát szintén. A face lifting gép egy korszerű, nagyon eredményes mikroáramú ránckezelő technika. A készülék mikroárammal működik. Az izom-összehúzódások, bizsergő érzést okoznak, pici áramérzettel. A feszes arckontúr megtartásához érdemes arc izom tornát végezni, a segítségével a megereszkedett arcizmok újra formálódnak. Eltűnik a megereszkedés és a petyhüdtség, tónusossá válik a bőr. Kúraszerűen javasolt kezelés, 6-12 alkalom egy kúra, havonta 1-2-szer, fenntartó kezelés 4-6 hetente 1 alkalom. Cél a ráncok kialakulásának a késleltetése, ha már kialakultak, a finomításuk, halványításuk. Az arc lifting kezelésektől a bőr tömörebb és feszesebb lesz, luxus arckezelés az arcunknak.

+ A relax fátyolmaszk, intenzíven hidratál, feltölti a mimikai ráncokat, nyugtatja és viatlizálja a bőrt. A peptideknek, a hialuronsavnak és a spilanthol hatóanyagnak tartozunk ezért köszönettel.  

A luxus kezelés ellensúlyozza a bőr öregedésének jeleit, feltölti, tömöríti, feszesíti és puhává varázsolja a bőrt. A bőr öregedése egy természetes folyamat. Látható jelei az életkor előrehaladtával egyre hangsúlyosabbá válnak. Ezeket a jeleket igyekszünk minimálisra csökkenteni az arc lifting kezelés során.

Egyes peptidek támogatják a bőr természetes folyamatait és a bőr megújulását. A kezeléskor olyan egyedi peptidekkel dolgozzunk, mint pl. a tripeptidek, (kollagén szintézis stimulálása), hexapeptidek (kozmetikai botox), epigenetikai peptidek. Egyéb természetes stimulánsok, mint a mikroalga-kivonat, javítják a kötőszövet kollagén termelését.

A növényi hatóanyagok, phito-hormonok ellensúlyozzák a hormonális bőröregedést, normalizálják a bőr anyagcseréjét, ezért a bőr tömörsége és rugalmassága is jelentősen javul, luxus arckezelés a bőrnek.


Befejező krémet a bőr típusának megfelelően választjuk ki, pl. A BIODROGA Medical Institute ULTIMATE ANTI AGE sorozata a legújabb generációs, epigenetika által inspirált aktív komplexszel dolgozik, hogy hatékonyan ellensúlyozza a különböző bőröregedési tényezőket. A hatóanyagok széles választéka, a Novo-Peptide3 Technology (a Clothide, Pentalactin és Tripeptide-5 peptidek kombinációja), a Derma-Membrane Complex és a rendkívül alacsony molekulatömegű oligo-hialuronsav ellensúlyozza a bőr anyagvesztését és a rugalmasság csökkenését. A bőr bizonyítottan rugalmasabb, finomabb és simább. Visszakapja a ragyogását, igazi luxus arckezelés a bőrnek . Elősegíti a bőrsejtek megújulását, a bőr egyenletesebbé válik, a ráncok láthatóan csökkennek, a kontúrok feszesebbek lesznek, arc lifting kezelés. A Derma-Membrane Complexet tartalmazó készítmény a hatóanyagokat közvetlenül a bőrbe juttatja. Rendkívül kíméletes a bőrhöz, ragyogó, egyenletes arcszínt hagy maga után. Forrás: Biodroga


Face lifting kezelés

10.000 Ft. Expressz kezelés
25.000 Ft. Növényi őssejtes
30.000 Ft. Anti-aging
35.000 Ft. Peptides