Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Kozmetika rosacea arckezelés

Kozmetikában a couperosas bőrt kezeljük, megelőzve a rosaceas bőrképet. Biodroga arckezelés. A rosacea terapia egy megelőző rosacea kezelés, mikor pici értágulat arcon megjelenik ne késlekedjünk a rosacea kezeles kúraszerű igénybevételével. 

Jellemző a vörösesség, gyulladás, hiperpigmentáció. A tartós gyulladás miatt a kötőszöveti rostok sérülhetnek, a kezelés egyik célja ezáltal a gyulladáscsökkentés.

A rosacea jellemzői, hogy a bőr dehidratált, ezért a mélyrétegi hidratálás is fontos a kezelés alatt.

A rosacea megelőző couperosa az arc középső részén jelentkezik kezdetben, ezután terjed tovább az arc többi területére. Az értágulat  rosaceavá alakulhat később, ezért is érdemes időben elkezdeni kezelni. A rosacea megelőző kezelés az érfalakat erősíti és a kötőszövetet helyrehozza, hidratál, gyulladást csökkent. 

Kezdetben javasolt hetente egy kezelés, későbbiekben háromhetente egy kezelés.

Orvos kozmetikai szérum

💴 25.000 Ft. 🕐 60-90 perc

HYDRA BOOST koncentrátum intenzíven hidratál és feltölt, javítja a szövetek rugalmasságát, energiát ad a bőrnek. Hidratáltabb és ragyogóbb arcbőr Fekete-erdő-komplexszel, háromféle hialuronsavval, koffein kivonattal, malachit kivonattal és speciális cukor-komplexszel. A nagy és kis molekulatömegű hialuronsavak kombinációja optimálisan látja el a bőrt nedvességgel.

A kezeléshez használt egyik lehetséges termék, a kezelést magas hatóanyag tartalmú orvos-kozmetikai termékekkel kiegészíthatjük. A BIODROGA orvos-kozmetikumai közül a Perfect Hydration 24 órás kréme olyan hatóanyagokkal, mint a hialuronsav, gránátalma, jojoba olaj, E-vitamin és édesgyökér, gyorsan és látványosan csökkenti a bőr száraz tüneteit.

  • hidratálja a bőrt
  • csökkenti a száraz bőrérzetet
  • erősíti a bőr barrier funkcióját
  • védi a bőrt a szabad gyököktől
  • feltölt és kisimít
  • rosacea szérum megerősíti az érfalat, és javítja a bőr tömörségét, csökkenti a gyulladást

Sok nő életét megnehezítik a bőr túlzott reakciói, bőrpír, gyulladás, foltok, gyulladás utáni hiperpigmentáció.

COUPEROSE 

JELLEMZŐI : 

Az arcon kitágult erek, az átmeneti bőrpírt apró erek okozzák, amelyek akkor válnak láthatóvá, amikor a véráramlás fokozódik. A couperose-t a rosacea korai szakaszának is tekintik.

ROSACEA 

JELLEMZŐI : 

A rosacea krónikus állapot, amely tartós bőrpírral és jól látható hajszálerekkel jár. A rosacea bőrbetegségnek számít, ezért orvosnak kell kezelnie.

Mi kozmetikusok a még kezdeti stádiumú érzékeny bőrt kezeljük, ami még nem rosacea.

Kinek ajánlott:

  • bőrirritációk
  • vízhiány
  • fakó, élettelen bőr,
  • pirosodásra való hajlam esetén

Sokan hajlamosak az arcpirosodásra, tágult hajszálerekre, leginkább az orcákon. Rosacea megelőző kezelés, ha az első érzékenység megjelenik, hasznos kezelni a bőrt. Egyik tünet a bőrpír, ami előbb pár óráig, később napokig is tarthat. Elsődlegesen az orcák, orrtő, áll, az idő múlásával egyre tovább marad ott, majd az erek akár gyulladásba is fordulhatnak. Ezáltal a kozmetikai diagnózis (couperosa) akár orvosi problémává is alakulhat (rosacea)! A rosaceat orvos kezelheti, kozmetikus nem. A látványos hatóanyagok miatt a kezelés után végre visszatérhet a problémás bőrök komfort érzete. Megújítjuk a bőr felső rétegét, a kezelés után a bőr hidratált, puha lehet. Arcbőröd legyen egészséges és ragyogó kellemetlen tünetek nélkül!

Biodroga szérumos kezelés:

Azelain szérum

Csökkenti a rosacea, couperosa tüneteit, megerősíti az érfalat, és javítja a bőr tömörségét. Az azelainsav és a Couperocalm (tetrapeptid) csökkenti a gyulladást, megelőzi a pigmentfoltok kialaukását, antioxidáns hatású, és javítja a kollagén felépülését a bőrben. Forrás:Biodroga

Couperosa arckezelés Pécelen:

✔ Radír
✔ Tonik
✔ Mélyrétegű szérum,
✔ Szemkörnyék ápolás,
✔ Pakolások,
✔ Relax maszk
✔ Lezáró krém