Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Biodroga növényi őssejtes arckezelés

Sejtszintű őssejt terápia 

🧪 Arcfiatalító

🧪 Sejtszintű megújulást adó növényi őssejt kezelés 

🧪Kényeztető arcmasszázs 

🧪A különleges hatóanyagok megújítják a bőr 

🧪Az őssejtes gélmaszk hűsítő hatású édesgyökér kivonat, rozsfehérje, zöldalga, kazein tartalma táplál és feltölt.  

Biodroga növényi őssejtes maszk erejével

NÖVÉNYI ŐSSEJTES KEZELÉS

🎟 15.000 Ft

🕒 60-90 perc

Az arckezelés azonnal feszessé teszi a bőrt, könnyen felszívódnak és feszesebbé teszik az arckontúrokat. Ideális a szem környékére is. Az összetevőiben igen gazdag termékektől a bőr friss, feltöltött és feszes lesz. 

A növényi őssejtek az emberi bőr őssejtjeit aktivitásra késztetik (pl. argán őssejt, alma őssejt, stb.).

A növényi őssejtek képesek védeni és regenerálni az emberi őssejteket és optimalizálni a természetes bőrfolyamatokat.

Ultrahang segítségével mélyen beviszünk egy ampullát, pl. a HYDRA BOOST koncentrátumot ami intenzíven hidratál és feltölt, javítja a szövetek rugalmasságát, energiát ad a bőrnek. Hidratáltabb és ragyogóbb arcbőr Fekete-erdő-komplexszel, háromféle hialuronsavval, koffein kivonattal, malachit kivonattal és speciális cukor-komplexszel. A nagy és kis molekulatömegű hialuronsavak kombinációja optimálisan látja el a bőrt nedvességgel.

Az ampulla fölé jöhet egy szuper maszk, a növényi őssejteket, tartalmazó maszk, rendkívül hatékony a bőr idő előtti öregedése ellen, védi a bőr saját őssejtjeinek élettartamát és serkenti azok aktivitását.

Ideális: 

  • fáradt, stresszes bőrre
  • finom és mélyebb ráncokra
  • pigmentfoltos bőrre
  • tág pórusú bőrre
  • dehidratált bőrre

Anti-age Cell őssejtes gélmaszk, hűsítő maszk, a svájci alma őssejtjét, édesgyökér-kivonatot, nagy levelű csodamogyoró-párlatot, rozsfehérjét, zöldalgát és a szentjánoskenyérfa magjából nyert kazeint tartalmaz, igazán tápláló, üdítő maszk. Feszesíti és feltölti az arcot. Nélkülözhetetlen szépségápolási maszk a feszes arckontúrhoz. Csökkenti a ráncokat és optimálisan hidratált, telt bőrt ad.

A kezelést egy értékes krémmel zárjuk, a gazdag ápolóanyag intenzíven hidratálja a bőrt és segít helyreállítani a bőr nedvesség tartalmát. A hialuronsav, a ceramid és a shea vaj kiegyensúlyozott ápolókomplexumot alkotnak a bőr számára. Az extra gazdag készítményt feltölti a bőrt nedvességgel és lipidekkel, valamint a petyhüdt bőr érzésének csökkentésére tervezték. A DMC rendkívül jól támogatja a hatóanyagok optimális felszívódását.Forrás:Biodroga

Növényi őssejtek a kozmetikában
Növényi őssejtek a kozmetikában