Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Arctisztítás

2023.07.25

Kozmetikus arctisztítás

Kozmetikus arctisztítás során a kombinált kozmetikai arctisztítás ajánlott, ha már idősebb bőrt kell tisztítani, tisztítás + hidratáló táplálás + feszesítés + őssejtes, peptides bőrfeltöltés. Ez a kezelés az érett bőrökre ideális, ahol még időnként szükség van az arctisztításra.

Ha fiatal, tini bőrt kell kitisztítani, az alap arctisztítást javaslom.

Arcápolási rutin

Arctonik

Sokan kérdezték, hogy elhagyható e a tonik. Én fontosnak tartom, ha igazán szép bőrt szeretnénk. Legyen este egy rutin az arctisztítás, így nem lesz teher, a bőr pedig meghálálja. A letisztításkor használt pár készítmény akár meg is változtathatják a bőr pH-ját egy lúgos irányba. A tonizálással így visszaállítjuk a bőr pH értékét.

A bőr tonizálása miért fontos;
-hidratálás

- a bőr előkészítése

- a hatóanyagok befogadására való felkészítés

- az arctej és a lemosók zsíros maradványainak eltávolítása

- pH-visszaállítása 

Az arctisztítás után jöhetnek az arckezelések.

Arctisztító maszkok, arckrémek, szérumok 

Bőrtisztítás, az arctisztító kozmetikumok egyik legtöbbet használt kozmetikuma kéne hogy legyen. Reggel és este távolítsuk el a sminket és a szennyeződéseket.

Kozmetika, arctejjel vagy habzó arctisztítóval a bőrfelszínről eltávolítom a sminket, a szennyeződéseket. Ezután jöhet a szérum és a krém.

Arctisztító kezelés

A zsíros, mitesszeres bőrt érdemes havonta tisztító kezelésre vinni, a nem sok mitesszerrel rendelkező vendégeknek negyed évente ajánlom az arctisztítást. 

Kozmetikai arctisztítás lépései

  • Arctisztítás
  • Bőrtípus diagnosztizálása
  • Peeling azaz radír
  • Arcmasszázs, puhítás
  • Arctisztítás, nyomkodás, gépel és kézzel
  • Fertőtlenítés, vio
  • Arcpakolások
  • Krémek, szemránckezelés

Kozmetikai arctisztítás után

A kozmetikus arctisztítás után ne menj szoláriumba, ne napoztasd a bőröd és ne menj az uszodába se. Ne használj arctisztítás után sminket, mert eltömíted a kitisztított pórusaidat.


Mitesszer eltávolító kezelés

A kezelést arctisztítás kézzel vagy gépel végezzük, a mitesszerek eltávolítása miatt. Utána fertőtlenítés és összehúzó pakolás.

Kozmetikai arctisztítás árak

Arc- és testkezelések prémium minőségben több bőrproblémára.

Orr mitesszer eltávolítása

Ezen a területen a legtöbb embernek vannak fekete fejű komedók, a bőr puhítása után finoman kinyomjuk őket, de itt elég fájdalmas tud lenni akezelés.

Arctisztító maszk

A két termékből álló maszk hatóanyagai kémiai reakcióba lépnek egymással, így a bőrben Bohr-effektus keletkezik, oxigén szabadúl fel vérből és eljut a bőr felszínéhez. A széndioxid hatására is a bőrben a kezelés helyén és környékén oxigén képződik.  A bőrben nő a H+ hidrogénionok mennyisége, amelyek megkötik a szabadgyököket. A faggyúmirigyek nyílásai felszabadulnak. A kezelés után a bőr megtisztul, oxigénnel telítetté válik.


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában