Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Nyak bőrének feszesítése

2023.06.26

Nyak feszesítése - Nyak bőrének feszesítő kezelése. A nyak a kor előre haladtával veszít a tartásából, feszességéből, a bőr petyhüdtté válik. Kúraszerű arckezeléssel ismét feszesebb lehet. V Lifting arckezelés

Nyak bőrének feszesítése 

Nyak bőrének feszesítése - V lifting arckezeléssel. A kezelés a rugalmasabb, határozottabb arckontúrokért és az optimális bőrfeszesség érdekében. Arckontúr kezelés és a dekoltázs, nyak bőrének feszesítése.

Beépített szemkezeléssel, szemhéj feszesítő kezeléssel, ami intenzíven hidratálja a szemhéj bőrét is. Csökkenti a fekete karikákat. Hyaluronsavat és kávét tartalmaz, a zöld kávéból származó koffein például serkenti a bőr vérkeringését, és segít megszüntetni a bőr energiahiányát. Anti-stressz komplexet, E-vitamint és shea vajat is tartalmaz. Lifting arckezelés, dekoltázs és nyak bőrének feszesítése. Bőrkezelés hatóanyagokkal gépekkel.

nyak bőrének feszesítése
nyak bőrének feszesítése

Ha a bőr elveszti rugalmasságát, tartását, és megereszkedik, az orca, áll, nyak területe is megereszkedik. A nyak bőrének feszesítése, arc nyak kezeléssel a bőr állapotán javítani tudunk a megfelelően kiválasztott termékekkel. Az erőteljes biotechnológiai öregedésgátló hatóanyagok kezelik a csökkenő rugalmasságot és a megereszkedett arckontúrokat, lifting arckezelés.

A termékekben olyan hatóanyagok, mint a barátcserje kivonat, a moha sejt kivonat, a biopeptidek és a hialuronsav látványosan és tartósan lassíthatja az öregedés látható jeleit. A biopeptidek javítják a bőr rugalmasságát és feszességét. Különösen serkentik a kollagén és az elasztin szintézisét. Rendszeres használatával ez javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Az arckontúrok feszesebbek és kontúrozottnak tűnnek, lifting hatás. A szerzetespaprika aktiválja a bőr saját folyamatait, amelyek elősegítik a bőr rugalmasságát és a bőr sűrűségét. A paprika bogyó kivonata a bőröregedés jelei ellen hat, és láthatóan csökkennek a ráncok, lifting arckezelés.

Gél maszk, Anti-age Cell őssejtes gélmaszk. A hűsítő maszk a svájci alma őssejtjét, édesgyökér-kivonatot, nagy levelű csodamogyoró-párlatot, rozsfehérjét, zöldalgát és a szentjánoskenyérfa magjából nyert kazeint tartalmaz, igazán tápláló, üdítő maszk. Feszesíti és feltölti az arcot, lifting arckezelés. Egy hosszú masszázs után az arcon újra látható a V-forma. 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában