Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Rádiófrekvenciás arckezelés árak

2023.03.28

Rádiófrekvenciás RF arcfeszesítő kezelés

Rádiófrekvenciás arckezelés árak - A rádiófrekvenciás arckezelés gépi kezelés, egy rádióhullám frekvenciát használ, ennek segítségével fiatalítjuk a bőrt, célja az arcbőr kollagén termelésének beindítása. A célzott hő hatására beindul a kollagén termelés így az arc feszesebbé válik. Idővel a kollagén mennyisége csökken, így sajnos a bőrünk rugalmassága is csökken, ebben nyújt segítséget a rádiófrekvenciás arckezelés. Az orvostudomány területén a rádiófrekvencia alkalmazása hosszú múltra néz vissza, a testben elnyelődnek a rádiófrekvenciás hullámok, amik hőkeltő hatásán alapul a kezelés. A hő a testben új kötőszöveti rostok termelésére ösztönzi a szervezetünk. Ez a technológia mára már részévé vált a orvos esztétikai beavatkozásoknak és a kozmetikai kezeléseknek egyaránt. A kollagén rostok pár kezelés után a hő sérülés miatt újra elkezdik a fejlődésük. A professzionális kozmetikai  szalongépek alkalmasak arcfiatalításra, a ráncok csökkentésére, a bőr feszesítésére.


Rádiófrekvenciás arckezelés árak - Árak - Kozmetikus árak

  • finom ráncok simítására
  • anti-aging hatás céljából,
  • bőrfeszesítésre
  • tömörebb bőrszerkezet céljából
  • arc lifting céljából
  • a kötőszövetek erősítésére okán

A rádiófrekvenciás arckezeléskor egy rádióhullám frekvenciát kihasználva segít, hogy a bőr megújuljon a ráncok halványodjanak. A rádiófrekvenciás arckezelés a bőr kollagén termelődését serkenti, a kollagén rostokat feszesíti. Ahhoz, hogy a kollagén termelés beinduljon újra meg újra ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek, így kúraszerűen kell kezelni a bőrt. A mélyebb ráncok mélysége csökkenhet, a pici ráncok kisimulnak.

A rádiófrekvenciás arckezelés nem végezhető:

-pacemaker, -herpeszes, más fertőzések, -szívprobléma esetén, -láz, -epilepszia, -daganatos  megbetegedés esetén, -bőrgyógyászati probléma esetén, -terhesség, -szoptatás, -fémimplantátumok, -tetoválás, -gyulladás a kezelt területen, -vérzékenység, -diabétesz, -szteroidos kezelés, -véralvadásgátló szedése, -aznapi szoláriumozásRÁDIÓFREKVECIÁS TESTKEZELÉS

Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés

Test ---> A kezeléskor 40-42°C-ra melegítjük fel a bőrt, így beindítva a zsírbontást és a zsírsejtek roncsolását. A rádiófrekvenciás zsírbontással alkalmanként akár néhány cm-t is fogyhatunk, persze ha gondosan betartjuk a ránk vonatkozó részt is. Diéta, mozgás és megfelelő folyadék fogyasztása. Ellenjavallatok részt alaposan tanulmányozzátok át, csak egészséges testet kezelünk. Karcsúsító-alakformáló, zsírbontó kezelés, belsőleg melegíti fel a zsírszövetet, feszesíti a kollagén rostokat. Csökkenti a helyi zsírpárnák méretét, növeli az izmok vérellátottságát. Hexapoláris rádiófrekvencia, egy újabb és fejlettebb rádiófrekvenciás technológia. Két tripoláris összekapcsolódást jelent, LED fénytechnológiával.

Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés

⚜️Fogyasztás alakformálás
​⚜️ Zsírbontás
⚜️ Bőrfeszesítés
⚜️ Narancsbőr
⚜️ STRIA kezelése
⚜️ Kollagén indukció ​

Rádiófrekvenciás testkezelés fogyasztó, feszesítő kezelések a kozmetikai szalon kényelmében.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában