Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Ránctalanítás

2023.04.19

Ránctalanítás

Ránctalanítás ma már természetes kezelés, tűnj fiatalabbnak, érezd magad jól a bőrödben. Ha havonta igénybe veszed a kozmetikusod szolgáltatásait és otthon is jól ápolod a bőröd, nem kell aggódnod a ráncok miatt. A ráncok a természetesek, de a legtöbben sem szeretjük őket. Több arckezelés is beindítja a kollagéntermelést, ránctalanító és bőrfeszesítő hatásúak.

Ránctalanítás

Ráncfeltöltés - Mi történik a bőröddel a menopauza után? Ránc ? Petyhüdt bőr ? Száraz arcbőr? Arc- és ráncfeltöltés prémium hatóanyagokkal - ránctalanítás, ráncfelöltés

A változókor sok nő életét átrendezi. Hőhullámok, álmatlanság, türelmetlenség. Ez a változás a bőrünkre is kihat. A bőr szárazabb és irritáltabb lehet, bőrpír és érzékenység is jellemezheti. Ráncok ellenA bőr jobban kívánja a zsírosabb termékeket, jelentősen veszít a rugalmasságából, ránctalanító arckrém fontos a napi rutinban. A változások hormonális okokra is visszavezethetőek, így olyan speciális hatóanyagokra van szüksége a bőrünknek amik kimondottan erre a problémára nyújtanak segítséget, ránckezelés. A barátcserjét régóta alkalmazzák a változókor tüneteinek enyhítésére, ránctalanítás. Az egyik kedvenc arckrémem hatóanyaga is a barátcserje, továbbá peptidek amik nélkül nem tudom elképzelni a ránckezelést, amik ránc kezelés szempontjából igen fontosak. A ráncok eltüntetése mellett a hidratálás is fontos. A ránctalanító kezelések kúrában érdemes igénybe venni. 

Ránctalanítás Pécel 

Prémium arckezelés

Varázsold el a bőröd, tedd feszessé a face lifting géppel! Töltsd fel a hatóanyagokkal, hyaluronsav, peptidek, növényi őssejt. Ránctalanítás és bőrfeszesítés, egy exkluzív kozmetikai szalon professzionális minőségével! A leghatékonyabb ránctalanító kezelés egyedi, a bőröd állapota határozza meg.

A növényi őssejtektől a ráncok mélysége esetemben szépen csökkent, a bőr hidratáltsága jobb volt, feszesebb, a bőr felülete finomabbá vált. A bőr sugárzóbb és fiatalosabbá vált tőle. A liposzómába és ceramidba kapszulázott hialuronsav hatóanyagok csökkenthetik a ráncok mélységét. Arcemelő kezelés, ha kúrában használod nagyon látványos az eredmény, de az első kezelés is már szembetűnő.

NÖVÉNYI ŐSSEJTES ARCKEZELÉS

Arckontúr emelés

Lifting géppel, arcizom emelés, 6 kezelés után látványos a változás. Az arcvonások simulnak, feszesednek, a kontúrok megemelkednek.

Komplex ránctalanító kezelés a mimikai ráncok ellen


A kollagén szálazás segítségével feszes és fiatalos megjelenés érhető el, használd kúraszerűen. Nincs tű csak a hatóanyagok. Carboxy terápiás maszk.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában