Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Arckezelés

2023.09.16

Probléma megoldó arckezelés kúraszerű kezelésekkel, pihentető és relaxáló arckezelések. Arctisztítás, ránctalanítás azaz anti-ageing arckezelések, hidratálás, hyaluronsavas arckezelés, bőrérzékenység couperosa kezelése. Luxus és hagyományos kozmetikai kezelések, bőrfiatalító kezelés. Orvos-kozmetikai arckezelések.

Vendégeim kedvenc arckezelései, ránckezelő, probléma megoldó, relaxáló arckezelések. Arctisztítás, ránctalanítás, pigmentfolt kezelések, savazások, anti-ageing, hidratálás, bőrérzékenység kezelése, kényeztető kezelések, bőrproblémák kezelése, botox hatású kezelés, kaviáros, face-lifting, őssejtes kezelések. Ultrahanggal, mezoterápiával mélyre szállítjuk a hatóanyagokat, face lifting géppel és rádiófrekvenciával feszesítjük a bőrt.

Arckezelés

Újdonság

10% Azelain szérum
*********************
* Csökkenti a rosacea, couperosa tüneteit, megerősíti az érfalat,
és javítja a bőr tömörségét
* Az azelainsav és a Couperocalm (tetrapeptid) csökkenti a gyulladást,
megelőzi a pigmentfoltok kialakulását, antioxidáns hatású, és javítja
a kollagén felépülését a bőrben. Forrás: Biodroga

Arckezelés

Kaviáros arckezelés

Luxus a tengerből, amit kaviárkivonattal, értékes vitaminokkal és rózsaillattal tették teljessé. Tökéletesen gazdag és kényeztető arcápoló a legszélsőségesebb éghajlatra is.

A BIODROGA luxusterméke a Kaszpi-tengerben élő Sevruga kaviárból készül, mely főként karbo­hidrátokat, proteint és ásványi anyagokat tartalmaz. Megújítja a bőrsejteket, hidratálja, és serkenti a bőr anyagcseréjét és tápanyagfelvevő képességét.

Használatával fino­mod­nak a ráncok és vonalak, a környezeti hatások okozta idő előtti bőröregedés folyamata lelassul. A kaviár elősegíti a bőr vízfelvételét, ezzel egyensúlyba hozza nedvesség-háztartását.

A kaviárkivonat serkenti a sejtanyagcserét és a bőr mikrokeringését. Tökéletes téli védőkrémként és sminkalapként.

A kaviár kivonaton kívül tápláló szójaproteint, squalane-t, shea vajat tartalmaz. A termékcsaláddal teljes kezelést tudunk végezni a kabinban és otthon is.

A termékcsalád számos díjjal és kitüntetéssel gazdagodott az évek során: többek között 2007-ben Oroszországban Aranyérmet nyert, 2009-ben bekerült az Ázsia gyöngye díjátadón "Az év anti-aging termékei" közé. 2017-ben lapmaszkja a németországi Spa Diampond díjátadón már a nemzetközi debütálása előtt "Az év legjobb anti-aging termékei" hat indulója között szerepelt. forrás: Biodroga hungary

Arckezelés
Arckezelés

Arckezelések specifikus választéka, kényeztető arckezelések, bőrproblémák arckezelése, ránckezelések, botox hatású arckezelés, facelifting arckezelés, kaviáros arckezelés, őssejtes arckezelések. Komplett arctisztítás, mitesszerek, komedók eltávolítása, ránctalanítás, anti-ageing, hidratálás, bőrérzékenység arckezelései. Belico arckezelés, Biodroga arckezelés, Arkana arckezelés.

Kontúrfeszesítő és szöveterősítő kezelés - az arckontúrok feszesítésére. A professzionális kozmetikai kezelések megerősíti a kötőszöveti rostokat, növeli a szövetek hidratációját és a sejtek élettartamát. A ferulasav antioxidánsként semlegesíti a szabadgyököket és a fémionokat, ellensúlyozza az oxidatív stresszt, ami az idő előtti bőröregedés első számú oka.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában