Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Rosacea kezelés

2024.05.20

Rosacea kezelés

rosacea kezelés - Nyugtatja a bőrvörösességet, gyulladást, irritációt, csökkenti a rosacea kezdeti tüneteit, megerősíti az érfalakat és javítja a bőr tömörségét. Egy speciális tetrapeptidet hívunk segítségül, amelyet kifejezetten a couperosis tüneti kezelésére terveztek: csökkenti a gyulladást, gátolja a kollagén lebomlását és a hiperpigmentáció kialakulását, ezzel a szövet tömörebbé, ellenállóbbá válik. Az azelainsav a tetrapeptiddel együttműködve csökkenti a gyulladást, a pigmentfoltok kialakulását, antioxidáns hatású. Kúraszerűen a bőrpír kezelés, rosacea kezelés látványos arckezelése. A rosacea kezelés erősíti a hajszálereketerősítik a kötőszövetet, táplálja a bőrt, segít megőrizni a bőr hidratáltságát.

Kinek ajánlott a megelőző rosacea kezelés?

  • mikor bőrpír jelentkezik az arcon és időnként ott is marad -rosacea kezelés
  • mikor az orrunk körül, az orcákon értágulatokat látunk - rosacea kezelés
  • mikor a bőr érzékenysége állandósulni látszik - rosacea kezelés

rosacea kozmetikai kezelése - A rosaceás bőrt kozmetikus nem kezelheti, így mi a rosacea megelőző állapotot kezeljük a couperosat. A rosacea kezelése sok időt vesz igénybe, a mindennapi ápolása szükséges.

Rosacea kezelés --> megelőző couperosa kezelés

Rosaceás bőr megelőzése

Peptidek, hatóanyagok a rosacea jeleinek csökkentésére. A rosacea kezelés szérumokkal.

Érzékeny, allergiára és rosaceára hajlamos bőr

Rosacea kezelés --> megelőző couperosa kezelés

Kezdeti szakaszban egy kis bőrpírként jelentkezhet, nagyon érzékeny a bőr, ami idővel állandósul, és akár tartós hajszálértágulatok alakulhatnak ki. Többnyire előszőr az orrszárnyakon jelentkezik, és az orcákon, később kiterjedhet a homlokon és állon. Akár gennyes, pattanásszerű kiütések is megjelenhetnek a területen. A rosacea kozmetikai kezelése nem lehetséges, így előzzük meg. A rosacea kezelés célja a tünetek enyhítése és a bőr állapotának javítása.

Több tényező is befolyásolja, öröklött tényezők, betegség (pl gyomor), időjárás, hormonok, idegrendszeri zavar, alkohol fogyasztás, stb.

Ez a betegség elvileg nem gyógyítható, bár kezelhető és tünetei visszaszoríthatóak, de ha kezeletlen marad, idővel sokat romolhat. Rosacea kozmetikai kezelése nem javallott, de fontos a megfelelő otthonápolás és szakember segítsége. Több cég kínál hatásos kozmetikumokat az ápolására.

Rosacea

4 típusú rosace létezik:

Eritematoid-teleangiektatikus rosacea: tünetei a tartós bőrpír és a látható vérerek a területen 

Papulopusztuláris rosacea: állandó pirosság és már a kiütések is megjelenhetnek 

Fimatózus rosacea: megvastagodott bőr. Az orron a szövetek megnagyobbodhatnak. 

Okuláris rosacea: a bőrbetegség szemtüneteket is okoz. A szemkörnyéki bőr és a szemhéjak kivörösödhetnek, valamint szemvörösség és szemszárazság is jelentkezhet. Rosacea kezelés megelőzésre, ha már kialakult orvos kezelheti.

A rosacea betegeknek ajánlott kerülni a parfümözött, irritáló, alkohol, mentol, tartalmú készítményeket. Forró, fűszeres ételek, italok kerülése. Uv fénnyel óvatosan kell bánni, kerülni kell az erős hőmérséklet ingadozást.

Rosacea kezelés - A bőrt ne dörzsöljük, fontos a fényvédelem. A bőrt ne radírozd szemcsés radírral, langyos vízzel, enyhe arclemosóval tisztítsd! Rozacea kezelés, rosacea kezelés, Kozmetikus Maglód, Ecser, Isaszeg, Gödöllő, Nagytarcsa közelében Pécelen

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában