Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Felső ajak feletti ráncok eltüntetése

2023.03.01

Felső ajak feletti ráncok eltüntetése - Ha még nem alakult ki ez a ránc, akkor érdemes megelőző kezelésekkel késleltetni a megjelenésüket. Fontos az UV védelem és a megfelelő vízfogyasztás, hyaluronsavas és ránckezelő termékek használata.

Felső ajak feletti ráncok eltüntetése

Mitől alakul ki idő előtt?

-A mozgástól, többet használjuk, beszédre, evésre, ivásra, dohányzásra.

-UV sugárzás

-Nem megfelelő arcápolás

Ha kialakult, vágjunk bele egy erős arckezelésbe és ápoljuk otthon is rendszeresen.

Ha nem megfelelően hidratált a bőr és a kor miatt csökken a kollagén termelődés a ráncok hamar megjelennek. A mimikai izmok használata is elősegíti a száj körüli ráncok előfordulását. A dohányzás még jobban hozzájárul a kialakulásukhoz, a füst és a csücsörítés miatt.

A hyaluronsavas termékek és a kollagén termelődést elősegítő hatóanyagok segítségünkre lehetnek. Erős ránctalanító kezelést válasszunk, szérum, nappali krém és liposzóma ötvözésével. Ne feledkezzünk meg a szemek körüli érzékeny bőrről sem, használjunk szemránckrémet.

Az öregedés folyamán az arc petyhüdtsége kihat a száj körüli ráncokra is, így egészében kell kezelni az arcot, feszesíteni kell az orca részét is.

-Speciális ránckezelő masszázs

-Peptidekel, növényi őssejtekkel, hyaluronsavas arcfeltöltés ultrahanggal

-Feszesítő, ránckezelő maszkok

Felső ajak feletti ráncok eltüntetése

A felső ajak feletti ráncok eltüntetése kollagén szál kezeléssel is nagyon eredményes. A kollagén szálak a ráncok mélyére beülnek. Kontúrterápia mikroárammal. A tónusát vesztett bőrre javalott kezelés. Az arc vonalainak megemelése a cél. A petyhüdt, megereszkedett bőr feszesítése.

A peptides szérum feltölti a ráncokat és bőrfeszesítő hatása van, botoxszerű hatóanyagai lazítják és kisimítják a mimikából adódó ráncokat, a hyaluronsavas szérum pedig hidratálja a bőrt.

A növényi őssejtes szérum csökkenti a ráncokat, javítja a bőr nedvességtartalmát, feszességét.

A liposzóma a bőr mélyebb rétegeibe szállítja az értékes hatóanyagokat, a benne lévő tripeptidek serkentik a kollagéntermelődést.

Vitaminos maszk érett bőrre, az E-, A-, C- és F-vitamin komplexum élénkíti a bőrt, az oligopeptidek serkentik a kollagén képződést és megelőzik a ráncok kialakulását. Felső ajak feletti ráncok eltüntetése kozmetikában, Pécelen a 17. kerület közelében.


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában