Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Bőrfiatalító kezelés

2023.08.13

Bőrfiatalító kezelés 

Bőrfiatalító kezelés. Mikor már kialakultak a ráncok és az arcbőr dehidratált, petyhüdt. A peptideknek köszönhetően a bőr hidratáltsága nő, ráncok halványodnak a bőr feszesebb lesz. Az öregedéskor a mimikából adódó ráncok elmélyülnek, a bőr rugalmatlanná válik, megjelennek a statikus ráncok is. A bőrfiatalító kezelés hatására a megereszkedett bőr újra feszesebb lesz. Botoxszerű kezeléssel a mimikai ráncok ellen, sejtaktiváló, a kollagén és elasztin rosotok rugalmasságát javító peptid terápia a barázdák ellen. Luxus kezelés, kényeztetés magas színvonalú kozmetikai készítményekkel. Bőrfiatalító kezelés

Bőrfiatalító kezelés


Bőrfiatalító kezelés, prémium minőségű hatóanyagok egymásra épülve fejtik ki hatásukat a bőr mélyebb rétegeiben. A gépi kezelésekkel kiegészítve, 25 perces relaxáló arc nyak és dekoltázs masszázsal kényeztetve. Ránckezelés, anti-aging hatóanyagokkal, hidratálás hyaluronsav tartalmú termékekkel, bőrfiatalító kezelés.

-Kényeztető, botoxszerű feszesítő arcprogram

-Bőr mélyebb rétegeibe is bejutó anti-aging összetevőkkel

-Gépi arckezeléssel kiegészítve.

Növényi hatóanyagokkal, peptidekkel, bőrfiatalító kezelés. A befejező krém simítja a ráncokat, hidratálja a bőrt. A maszkban lévő oligopeptidek segítik a kollagén képződést és támogatják az azt körülvevő támasztó rostokat, így lassíthatják az öregedés tüneteinek kialakulását. Vitamin komplex A, B, C, E és F vitaminokkal. Nedvességpótló, sejtmegújító és kötőszövet erősítő hatással. Megvédi a bőr kiszáradásától, támogatja a kollagénképződést. Véd a szabadgyökök ellen, revitalizálja a bőrt. Ránc feltöltés ígéretes hatóanyagokkal.

Kontúrterápia mikroárammal. A tónusát vesztett bőrre javalott kezelés. Az arc vonalainak megemelése a cél. A petyhüdt, megereszkedett bőr feszesítése. Bőrfiatalító kezelés

Bőrfeltöltő Anti Aging kezelés - Bőrmegújító kényeztetés - Bőrfiatalító kezelés

Ha a bőrünk elveszíti rugalmasságát és feszességét, kúraszerű kezeléssel eredményesen kezelhető Bio és high-tech sejtmegújító hatóanyagokkal. Folyamatos kezeléssel az elmélyült mimikai ráncokat csökkenteni tudjuk, a petyhüdt bőrt feszesíteni. Hosszútávon látványos eredményeket tudnunk elérni, szalon kezeléssel és otthon ápolással együtt. Hatékonyan kezeljük a bőrhibákat, simítjuk a ráncokat, a fakó és sápadt bőrt rugalmassá és élettelivé tesszük, vitaminokban gazdag pakolásokkal puhává varázsoljuk a bőröd.

Kinek ajánlom a kezelést?

Érett, rugalmasságát, feszességét veszített ráncosodó bőrre, szemkörnyékre. Aktiválja a kollagén és az elasztin szintézist. A bőrt nedvességgel tölti fel, javítja a sérült bőrsejteket, a bőr mélyebb rétegébe hatóanyagot juttat be. Liposzómába kapszulázott peptidek segítségével, amik megvédik a kollagénrostokat.

Ráncfeltöltés - Bőrfiatalító kezelés

✔ Arc lemosás

✔ Bőrradírozás

✔ Tonikozás

✔ Hatóanyagos maszkok

✔ Szérumok, ránckezelő, hidratáló, feszesítő

✔ Ultrahangos hatóanyag bevitel

✔ Gépi feszesítő arckezelés

✔ Masszázs

✔ Relax Maszk

Bőrfiatalító krém

A kezelés lezárására a bőrtípusodnak megfelelő bőrfiatalító krém kerül fel az arcra.

Bőrfiatalítás

Bőrfiatalítás már nem egy vágyálom, a mai hatóanyagok és gépek képesek a kollagén indukcióra, a bőr mélyén beindíthatják a kollagén termelődést. Látványos és tartós bőrfiatalítás a kozmetikusod segítségével, persze kúraszerű kezelésekkel. Arckezelésekkel, bőrfiatalító kezelésekkel halványíthatóak esetleg a kisebb ráncok akár el is tüntethetőek az arc, a nyak, a dekoltázs területén. Bőrfiatalítás, a prémium minőségű hatóanyagok egymásra épülve fejtik ki hatásukat a bőr mélyebb rétegeiben.
Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában