Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Comb feszesítés

2023.06.07

Feszes belső comb kozmetikus kezelésekkel

A legjobb eredményeket eddig kombinált testkezeléssel értem el. 

1. Comb feszesítés - Rádiófrekvenciás kezelések, rádiófrekvenciás zsírolvasztás

Érdemes egy kúrát elvégezni belőle 6-8 alkalom. Minimum 1,5 cm zsír felett.

2. Pakolás, testtekercselés

A rádiófrekvenciás kezelési kúra befejeztével érdemes más testkezelésbe is belevágni, pl. testtekercselés.

A Comb feszesítésben jó eredmények születtek.

Kezelések a rádiófrekvenciával a lógó belső comb kezelésére

A rádiófrekvencia: elektromágneses hullámok. 

Rádiófrekvenciás testkezelésekkel elérhetjük: gyorsul a bőr anyagcsere folyamata, kiürülnek a méreganyagok, továbbá aktiváljuk a lelassult fiziológiai folyamatokat, így az elasztin és a kollagén termelést is stimuláljuk vele. Megereszkedett belső combra ideális kezelés.

Zsírbontás, testméretcsökkentés:

A rádiófrekvencia felmelegíti a felszíni zsírsejteket, ezáltal áteresztővé válnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetekbe távozik. A melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. Ennek hatására csökkennek a felszíni zsírpárnák és a narancsbőr a kezelt területen.

Zsírbontás, testméretcsökkentés:

A kezelés stimulálja a keringést és nyirokrendszert, ezáltal segítve a zsír és méreganyagok kezelési területről való eltávolítását.


RÁDIÓFREKVECIÁS TESTFOGYASZTÁS PÉCELEN

Rádiófrekvenciás fogyasztás és alakformálás - ​Zsírbontás, alakformálás - Bőrfeszesítés - Narancsbőr és STRIA kezelése - Arcfiatalítás, Kollagén indukció ​- Rádiófrekvenciával kezelhető területek: has, csípő, combok, fenék

Az RF kezeléssel már egy kezelés is látványos, de kúrában javaslom, 6-8 kezelés kúraszerűen. Utána 6-8 hetenként érdemes 1-1 fenntartó kezelést végezni. A kollagén termelés beindításához folyamatos, ismételt ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek. A bőr megereszkedése a test több részén is zavaró lehet. A hát bőre, a felkar integető része, a has, a comb, a popsi, a térdek környéke. Testkezelő rádiófrekvenciás kezelőfejjel ezek is sikeresen kezelhetőek.

​A rádiófrekvenciás azaz elektromágneses hullámokkal működő gép, amely csökkenti a bőr petyhüdségét, zsírbontó és a cellulit csökkentő. A kötőszövetek feszesebbé tétele céljából, bőrmegereszkedést javít, integető karon segít. A rádiófrekvenciával melegítjük az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő. 

A test kezelése 30-60 percet vesz igénybe a kezelt testrészek számának és felületének függvényében.

Hogyan zajlik a kezelés: ​A kívánt testfelületet ultrahang géllel ecsettel bekenjük, a lehetséges megengedett kezelési terület nagysága 2×2 tenyérnyi. (has- derék vagy belső comb vagy külső comb vagy fenék), a kezelés közben melegségérzet tapasztalható

A RF-hullámok frekvenciájának és energia paramétereinek megfelelő beállításával elérhetjük, hogy miközben a bőrfelszín 40-42 °C hőmérséklet marad, a mélyebben fekvő rétegekben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik.

Az ellenőrzött és célzott hőhullámok hatására a zsírsejtek egy része szétesik. A kiszabaduló zsírmennyiség a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik a szövetekből, majd a szervezet kiválasztó rendszerei által végleg kiürül a szervezetből. Rádiófrekvenciás kezelések Pécelen

​A zsírpárnák csökkenése, rádiófrekvenciás fogyasztás

Alakformálás

Narancsbőr csökkenése

Akár centiméterekben mérhető csökkenés

Striák kezelése

Megereszkedett bőr feszesítése

Bőr-és kötőszövet erősítés

Ellenjavallatok:

-daganat -cukorbetegség, -fém implantátum a kezelendő területen, -immungyengeség -bőrbetegség a kezelendő területen, -terhesség, szoptatás -ortopédiás eszköz esetén, -epilepszia -elégtelen vese- és májműködés, -csontritkulás -a területen a zsír vastagsága nem éri el a 1,5 cm-t. -18 év alatt -menstruáció -lázas állapot, -szív és érrendszeri betegség -pacemaker -implantátum, -hasi sérv esetén -anyagcsere-, hormonális zavar esetén.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában