Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Érzékeny bőr kezelése

2023.06.28

Az érzékeny bőr kezelése. Az érzékeny bőr védekező mechanizmusa sérült lehet, így külső hatásokra irritált lehet. Ebben az esetben a Belico zero termékeivel kezelem a bőrt, így a bőrfunkciókat támogatni tudjuk. Érzékeny bőrre való ápoló család ideális a barrier réteg visszaállítására, a bőr regenerálására. A bőrnyugtató hatóanyagok csökkentik a bőr érzékenységét, a hialuronsav pedig gondoskodik annak megfelelő hidratáltságáról. 

A tonik a bőr természetes nedvességmegkötő faktorjait bőrazonos módon pótló hidratáló arcvíz. A hidratáló komplexe kis- és nagymolekulájú hialuronsavat tartalmaz, a bőr hidratáltsága nő, feszessedik. A hidratáló, gyulladáscsökkentő panthenol javítja érzékenységre hajlamos bőr komfortérzetét.

Liposzóma – peptid – ceramid szérum.

Az érzékeny, száraz, érdes bőr feszesítő komplexe. Mélyrétegű peptides anti-aging készítmény, mely a bőr papilláris rétegében javítja az érett bőrök anyagcsere-folyamatait. Serkenti a kollagén és elasztin termelődését, így javítja a bőrképet. A micellás szerkezetnek köszönhetően segíti más hatóanyagok felszívódását a bőr mélyebb rétegeibe. Bőrazonos ceramidja pótolja a barrier lipideket és így erősíti a bőr védekező képességét. A transzepidermális nedvességvesztés csökkentésével bizonyítottan védi a bőrt a kiszáradástól, csökkenti a bőr érdességét. Bőrsimító és bőrerősítő. 

Nedvességpótló, nyugtató, hidratáló, gél állagú, revitalizáló arcpakolás.

Frissítő, zsírmentes pakolás, gyors segítség a szomjazó bőrnek. A hialuronsav, az urea és a panthenol hidratálják, rugalmasabbá és simábbá teszik a bőrt, míg az édesgyökér kivonat gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású. Forrás: Belico

Érzékeny bőr kezelése
Érzékeny bőr kezelése
Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában