Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Fájdalommentes arctisztítás

2023.08.09

Fájdalommentes arctisztítás? 

Fájdalommentes arctisztítás - Olyan szinte lehetetlen, de az új professzionális gépekkel és hatóanyagokkal sokkal fájdalommentesebb az arctisztítás. Fájdalommentes arctisztítás során, eltávolítjuk a felső elhalt hámréteget, a pórusok mély tisztítása hydroabraziós géppel, a faggyú, a mitesszerek, a komedók, a szennyeződések eltávolítása.

Hydra tisztító beauty kezelés

Gépi arctisztítás. A kozmetikai bőrmegújítás, bőrfiatalítás és tisztítás területén nyújt segítséget. Professzionális bőrápoló Hydradermabrázióval. Hydra tisztító beauty kezelés. 

A kezeléssel elsődlegesen az arctisztítást részesítjük előnyben és a hatóanyagbevitelt:

  • Hidrodermabrázió egy mélyrétegű bőrtisztítás, hámlasztás
  • Tű nélküli mezoterápias szérumos arckezelés, ami különböző hatóanyagok bevitelére ideális.
  • Hatóanyagbevitel
  • Bőrtisztítás, arctisztítás, pórustisztítás, elhalt hámsejtek eltávolítása, komedók eltávolítása, a keringés fokozása, pólusok tisztítása, összehúzása, a bőr textúrájának javítása.

  • Faggyútermelés normalizálása

  • Szeboreás bőr, aknés bőr kíméletes kezelése

  • Száraz, érdes, egyenetlen bőrfelszín kezelése

Zsíros vagy tág pórusú bőr könnyű tisztítása vákuumos arctisztítóval. A miteszerek kinyomkodása a pórusok megtisztítása géppel és kézzel.

Hydrodermabrázió

A bőr hámlasztása, pórusok tisztítása, hatóanyagok bevitele. Az egyenetlen, durva bőr arckezelése. Hydrodermabrázió - a hámlasztást a vízsugarával végezzük. A kezelőfej ultrahangos vibrációkat ad ki, ezáltal porlasztja a vizet, vibráció hatására a vízcseppek segítik leválasztani az elhalt szarulemezeket. Kitisztítja a pórusokat is, a bőr oxigén felvétele felgyorsul. A hámréteg általában 28 nap alatt lecserélődik. Ha az elszarusodott sejtek nem válnak le tökéletesen, érezzük, hogy érdes, durva a bőrünk. Erre ideális megoldást a hidrodermabrázió, azaz a vizes bőrcsiszolás

Miért szeretem jobban mint a mikrodermabráziót?

- bármely évszakban használható

- kíméletesebb

Mélyhidratáló arckezelés, hydro abraziós beauty kezelés

-fellazítjuk a pórusokban lévő faggyút, radír, peeling

-elhalt hámsejtek eltávolítása

-vákuum, hydrodermabrázió, tiszta pórusok

-hatóanyagbevitel

-maszk

-hidratálás, táplálás

A fakó felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrök mélyen ható hidratáló arckezelése. A hidratált bőr, a mélyhidratáló bőrápolás a mindennapokban. A többrétegű hidratáló kezeléstől egyenletesebb bőrfelszín, a bőr textúrája javul. A nedvességmegkötő faktorok a bőrnek azonnali feltöltődést biztosítanak. A kezelés után bőrpír előfordulhat, a kezelést követően kerülni kell a hőhatásokat, a gőzt. A sminket nem javaslom a kezelés napján.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában