Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Mezoterápiás kezelés

2023.07.23

Arc-, nyak-, dekoltázs-kezelés mezoterápiás szérummal

A teljes arc és dekoltázs kezelése mezoterápiás szérumokkal. Az arcon és a szem körül és a nyak és dekoltázs területén is végzett arckezelés, mert ezeken a területeken jobban látszanak az idő jelei. Beindítja a kollagén és az elasztin termelést, így tömörebb feszesebb bőrtextúrát adhat. A kezeléskor a bőr igénye alapján orvoskozmetikai szérumokat juttatunk a bőrbe. A gépi arckezelések fokozzák a bőr vitalitását, serkenti a kollagéntermelést, feszesitik az arcot, a mély ráncokat, szarkalábakat csökkentik. Feszesebbé és teltebbé varázsolják a bőrt a kezelés után. 

Hyaluronsavas szérumban a hialuronsavak szinergikusan hatnak a bőr különböző rétegeiben: védenek a nedvességvesztéstől, aktiválják a hialuron szintézist, elősegítik a bőr rugalmasságát és teltebbé teszik.

A peptides szérum újrastrukturálja a hámréteget, támogatja a bőr sűrűségét és feszesíti az arc kontúrját. Serkenti az elasztin és kollagén szintézist. Több probléma orvosolható a mezoterápiás kezeléssel, felső ajak feletti ráncok eltüntetése, szem alatti karikák eltüntetése, megereszkedett arcbőr feszesítése, száj körüli ráncok feltöltése, szemránc, függőleges ráncok a száj körül, száj melletti ráncok eltüntetése. A mezoterápiás kúra után a mély ráncokba ideális a kollagénszálas kezelés, a felszívódó kollagén szálak és a peptidek látványosan töltik a ráncokat, tű és szike nélkül.

Szem alatti karikák eltüntetése 

Prémium Szemkörnyék ápoló szérum

A gépi kezelésekhez, tűs kezelésekhez eredményes szérumos kezelés. Feszesebbé teszi a szemkörnyéki bőrt, segít megszüntetni a szem alatti duzzanatot is. Csökkenti a fáradtság jeleit, elhalványítja a sötét karikákat, kisimítja az apróbb ráncokat.

Különböző molekula méretű hialuronsav erős hidratáló hatású. Tripeptide-41,  intenzív anti-age hatású. Oligopeptide-61 a szemkörnyékre ideális, anti-age hatású. Oligopeptide-73 Hidratáló hatású, teltebbé teszi a bőrt.

Az arckezelés ára

Az arckezelés ára a felhasznált anyagtól függ, 25-35000 Ft. A tű nélküli mezoterápiás szérumos arckezelés esetén.

Mezo szérumok

A bőr felszíne alá gépi arckezeléssel kiegészítve, UH, mezoterápia, dermapen.

Mimikai mezoretápiás arckezelés

MESO SHOT BOTOX LIKE

Azonnali, botoxszerű ráncsimító mezoszérum, az elmélyült mimikai ráncokra

Az Argireline® peptid és az XEP™-018 miniprotein tartalmú mezoszérum botoxszerű hatással finomítja a mimikai ráncokat. Anti-oxidáns komplexe és a malachit védik a bőrt a külső káros hatásoktól és az időelőtti bőröregedéstől.

LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK:

Argireline®

A mimikai ráncok elleni hatóanyag, a botox /botolinum toxin/ legjobb kozmetikai alternatívája. Mikropeptid lévén, mélyre képes felszívódni. Az arc bőrén keresztül az izomba is be tud hatolni. Ott a napi használat során felhalmozódik, ellazítja a fibroblaszt hálót és ezáltal a mimikai arcizmokat is.

XEP™-018

Miniprotein csökkenti az ingerületátadást és így a mimikai arcizmok további ellazulását okozza (akár 2 óra elteltével).

Antioxidáns komplex

Támogatja a bőr védekező mechanizmusait a környezeti ártalmak okozta idő előtti bőröregedés ellen. A citromfűből nyert rozmarinsav erős antioxidáns hatású és fényvédő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül nagyon jól felszívódik és rendkívül jó biológiai hasznosíthatósággal rendelkezik. Az árpakivonatból származó mangán, cink és szelén védik a bőr immunrendszerét és javítják a védekező mechanizmusait. A heszperidin kiegészíti az antioxidáns spektrumot, és serkenti a sejtosztódást és a sejtdifferenciálódást is.

MESO SHOT ACNE SCAR AKNÉ ÉS HEGKEZELŐ MEZOSZÉRUM

A BB-Biont™ peptid és a Collaxyl IS® értékes szinergiája láthatóan csökkenti a hegeket és halványítja a bőrhibákat.

Pár hatóanyag:

Azelainsav

Enyhe keratolitikus és gyulladáscsökkentő. A keratolitikus hatás, amely eltávolítja a felesleges keratint és az elhalt sejteket és bőrt.

BB-Biont™ Biomimetikus peptid, csökkenti az aknés hegeket, csökkenti a gyulladást és a gyulladás utáni bőrhibákat is, az újak kialakulását pedig gátolja.

Collaxyl® IS A bőr struktútája a mélyebb rétegekben is javul, ami csökkenti a ráncokat és a hegeket.

B12-vitamin A sejtanyagcserében fontos szerepet tölt be és fokozza más hatóanyagok hatását,

Antioxidáns komplex. Támogatja a bőr védekező mechanizmusait a környezeti ártalmak okozta idő előtti bőröregedés ellen.

Bőrfeszesítő mezoterápia

MESO SHOT FIBRO ACTIVE

Mezoszérum az érett, rugalmasságát vesztett, napkárosodott bőrre.

A Tightenyl™ és a Dermican™ közötti összehangolt szimbiózis javítja a sejtközi állomány szerkezetét, a bőr tömörségét és feszességét, valamint növeli rugalmasságát. Az antioxidáns komplex a Juveleven™-el együtt természetes módon védi a bőrt az oxidatív stressztől.

LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK:

Tightenyl™ Hatóanyag komplex, amely támogatja a bőrt, a bőr szerkezete tartósan javul a mélyebb rétegekben is, és jelentősen csökkennek a ráncok. Stimulálja a bőr kollagén és elasztin termelését.

Dermican™ A bőr sűrűsége és feszessége tartósan javulhat tőle.

Juveleven™ Megvédi a bőrsejteket a fénykárosodástól és hozzájárul a sejtek "megfiatalodásához" . A bőr öregedésének tünetei csökkennek.

Antioxidáns komplex Támogatja a bőr védekező mechanizmusait a környezeti ártalmak okozta idő előtti bőröregedés ellen. A citromfűből nyert rozmarinsav erős antioxidáns hatású és fényvédő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül nagyon jól felszívódik és rendkívül jó biológiai hasznosíthatósággal rendelkezik. Az árpakivonatból származó mangán, cink és szelén védik a bőr immunrendszerét és javítják a védekező mechanizmusait. A heszperidin kiegészíti az antioxidáns spektrumot, és serkenti a sejtosztódást és a sejtdifferenciálódást is.

Mezoterápia kezelések

Az orvos-kozmetológia kiemelkedő kezelései a tűs és tű nélküli mezoterápia arckezelés. A kozmetikában is megtalálod mindkét arckezelést. A tű nélküli mezoterápiás szérumos arckezelés során több orvosi tisztaságú hatóanyag közül tudunk válogatni. Analitikai tisztaságú hatóanyagokkal végezem a tűs és a tű nélküli mezoterápiát, ezért magasabb árkategóriába tartozó kezelések, a tűs kezelések kizárólag dermapen géppel 0,5mm mélyen, bőrpóba után. Elsődlegesen a tű nélküli mezoterápiás szérumos kezelést javaslom. A tű nélküli mezoterápia segítségével oda visszük a hatóanyagot, ahol szükség van rá. Az orvosi mezoterápia szérumok orvosi tisztaságú hatóanyagok. A mezoterapia szérumok megoldást nyújtanak több bőrproblémára is. Tű nélküli mezoterápiás kezelés szérumjai hatékony mezoterápia kezelés az anti-aging repertoárban. A mezoterápia kezeléskor ránckezelő, feszesítő, vitaminok, pigmentfolt halványító anyagok bevihetők a bőrbe. Orvos kozmetikai szérumokkal hegkezelés, pigmentfolt kezelés.

A ránckezelő arckezelések előtt kérj egy kozmetikus arctisztítás kezelést, ha egy kitisztított bőrt kezelünk, eredményesebbek a ránckezelések.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában