Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Hasfeszesítő kezelés

2023.12.23

Hasfeszesítő kezelés kozmetikus kezelésekkel

A legjobb eredményeket eddig kombinált testkezeléssel értem el. 

1. Has feszesítés - Rádiófrekvenciás kezelések, rádiófrekvenciás zsírolvasztás

Érdemes egy kúrát elvégezni belőle 6-8 alkalom. Minimum 1,5 cm zsír felett.

2. Pakolás, testtekercselés

A rádiófrekvenciás kezelési kúra befejeztével érdemes más testkezelésbe is belevágni, pl. testtekercselés.

A has feszesítésben jó eredmények születtek.

Kezelések a rádiófrekvenciával a has feszesítő kezelés érdekében

A rádiófrekvencia: elektromágneses hullámok. 

Rádiófrekvenciás testkezelésekkel elérhetjük: gyorsul a bőr anyagcsere folyamata, kiürülnek a méreganyagok, továbbá aktiváljuk a lelassult fiziológiai folyamatokat, így az elasztin és a kollagén termelést is stimuláljuk vele. Megereszkedett belső combra ideális kezelés.

Zsírbontás, testméretcsökkentés:

A rádiófrekvencia felmelegíti a felszíni zsírsejteket, ezáltal áteresztővé válnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetekbe távozik. A melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. Ennek hatására csökkennek a felszíni zsírpárnák és a narancsbőr a kezelt területen.

Zsírbontás, testméretcsökkentés:

A kezelés stimulálja a keringést és nyirokrendszert, ezáltal segítve a zsír és méreganyagok kezelési területről való eltávolítását.


RÁDIÓFREKVECIÁS TESTFOGYASZTÁS

Rádiófrekvenciás fogyasztás és alakformálás - ​Zsírbontás, alakformálás - Bőrfeszesítés - Narancsbőr és STRIA kezelése - Arcfiatalítás, Kollagén indukció ​- Rádiófrekvenciával kezelhető területek: has, csípő, combok, fenék. Hasfeszesítő kezelés

Az RF kezeléssel már egy kezelés is látványos, de kúrában javaslom, 6-8 kezelés kúraszerűen. Utána 6-8 hetenként érdemes 1-1 fenntartó kezelést végezni. A kollagén termelés beindításához folyamatos, ismételt ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek. A bőr megereszkedése a test több részén is zavaró lehet. A hát bőre, a felkar integető része, a has, a comb, a popsi, a térdek környéke. Testkezelő rádiófrekvenciás kezelőfejjel ezek is sikeresen kezelhetőek.

​A rádiófrekvenciás azaz elektromágneses hullámokkal működő gép, amely csökkenti a bőr petyhüdségét, zsírbontó és a cellulit csökkentő. A kötőszövetek feszesebbé tétele céljából, bőrmegereszkedést javít, integető karon segít. A rádiófrekvenciával melegítjük az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő. 

A test kezelése 30-60 percet vesz igénybe a kezelt testrészek számának és felületének függvényében.

Hogyan zajlik a kezelés: ​A kívánt testfelületet ultrahang géllel ecsettel bekenjük, a lehetséges megengedett kezelési terület nagysága 2×2 tenyérnyi. (has- derék vagy belső comb vagy külső comb vagy fenék), a kezelés közben melegségérzet tapasztalható

A RF-hullámok frekvenciájának és energia paramétereinek megfelelő beállításával elérhetjük, hogy miközben a bőrfelszín 40-42 °C hőmérséklet marad, a mélyebben fekvő rétegekben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik.

Az ellenőrzött és célzott hőhullámok hatására a zsírsejtek egy része szétesik. A kiszabaduló zsírmennyiség a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik a szövetekből, majd a szervezet kiválasztó rendszerei által végleg kiürül a szervezetből. Rádiófrekvenciás kezelések Pécelen

Bőrfeszesítés hason​

A zsírpárnák csökkenése, rádiófrekvenciás fogyasztás

Alakformálás

Narancsbőr csökkenése

Akár centiméterekben mérhető csökkenés

Striák kezelése

Megereszkedett bőr feszesítése

Bőr-és kötőszövet erősítés

Bőrfeszesítés hason gépekkel és hatóanyagokkal. Szülés után megnyúlt bőr hason jól kezelhető kúraszerű kezelésekkel, szépen halványítható a stria és feszesebbé tehető a bőr. A megnyúlt bőr a hason sok nő életét megkeseríti, javítható, de olyan, mint szülés előtt volt már lehet nem lesz. Kezeljük rendszeresen otthon is és kozmetikus segítségével is, így szép eredmények születhetnek. Időben elkezdett petyhüdt bőr feszesítése szépen javítható.

Ellenjavallatok:

-daganat -cukorbetegség, -fém implantátum a kezelendő területen, -immungyengeség -bőrbetegség a kezelendő területen, -terhesség, szoptatás -ortopédiás eszköz esetén, -epilepszia -elégtelen vese- és májműködés, -csontritkulás -a területen a zsír vastagsága nem éri el a 1,5 cm-t. -18 év alatt -menstruáció -lázas állapot, -szív és érrendszeri betegség -pacemaker -implantátum, -hasi sérv esetén -anyagcsere-, hormonális zavar esetén.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában