Anti-aging kozmetikus

Kozmetika Isaszeg közelében

2023.08.31

Kozmetika Isaszeg közelében. Arckezelés, karcsúsító testkezelés Pécelen a XVII. kerület, Isaszeg, Ecser, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes és Gödöllő vonzáskörzetében. A kozmetika vendégköre a környékről tevődik össze, de akad vendégem jó pár kilométerrel távolabbról is. Kozmetikus szakembert elsődlegesen a szimpátia alapján választunk, így büszke vagyok arra, hogy a 12 év alatt ilyen hűséges vendégeim vannak. 

A főiskolai tanulmányaim után 2011-ben végeztem kozmetikusként. Azóta a szépségipar nem csak a hivatásom, de a hobbim is. Folyamatosan képzem magam, a szakma gyorsan változik. A legújabb trendeket és hatóanyagokat követem, hiszen a tanulás élethosszig tart. 45 évesen már saját magamon is rendszeresen tesztelem a ránckezelő arckezeléseket, így a számomra legeredményesebb kezelésekkel várlak. Kozmetika Pécel városában, az északi oldalon a SzondI utcában közel Isaszeghez. Nyitva tartás bejelentkezés alapján!

Számomra fontos, hogy ellazulva, feltöltődve, elégedetten távozz tőlem, ezért egyszerre csak egy vendéget kezelek! Kisérőt, gyermeket sajnos nem tudunk fogadni.

Kérj időpontot facebookon, mikor időm engedi rögtön visszaírok! Elsődlegesen messengeren jelentkezz be, mert a vendégeket nem zavarom a telefonálással. Az első kezelésre érdemes az expressz kezelést kérni, hogy a bőrtípusodnak megfelelő kezelésekkel és bőrpróbákkal tudjuk folytatni.

Töltődj fel és szépülj - Pécel - Kozmetika -TünDerma Kozmetika - Isaszeg szomszédságában

Kozmetikus
Kozmetikus
Kozmetika
Kozmetika
Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában