Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Leghatékonyabb ránctalanító kezelés

2023.04.16

Leghatékonyabb ránctalanító kezelés mindenkinek más, neked kell megtalálnod ami a te bőrödnek a leghatékonyabb. A kozmetikus javaslatot tesz a bőröd jelenlegi állapota alapján a kezelési kúrára.

Télen érdemes egy savas arckezeléssel frissíteni a fáradt bőrt. A glikolsav egy természetesen előforduló AHA-sav. Az AHA sav fiatalos frissességet és ragyogást kölcsönöz az arcbőrnek, simább bőrfelülettel. Az arc sav elősegíti a bőr regenerálódását és növeli a bőr feszességét. Csökkenti a vonalakat és a ráncokat, valamint támogatja a bőr hidratáltságát.

Leghatékonyabb ránctalanító kezelés lehet a mély barázdákra a  kollagén szálas feltöltés.

Ez a lifting hatású kezelés a bőrt látványosan és tartósan megemeli, az arckontúr határozottabb lesz. A speciális savak és a kollagénszálak erősen stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, így általuk nő a bőr rugalmassága, a bőr sokkal feszesebbé és tömörebbé válik. Jó hatással van a pórusokra is, a kezelés kúra alatt jelentősen összehúzódnak, így szebb bőrképet kapunk. A picike ráncok akár teljesen eltűnnek a kúra végén, a mélyebb ráncokat halványítja.  Leghatékonyabb ránctalanító kezelés a Tünderma kozmetikában Pécelen.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában