Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Lézeres ránctalanítás

2023.04.07

Közeledik a nyár, így egy olyan eljárást javaslok, amit nyáron is biztonságosan igénybe vehetsz. Télen pedig újra jöhetnek a komolyabb kezelések, mint a lézeres ránctalanítás.

LED-polarizált fényterápia

A mai téma, a LED-polarizált fényterápia és a szemránc kezelés

A LED terápiát használva javul a bőr rugalmassága, az  akne problémákban is eredményes. A kezelés fájdalommentes. Minden bőrtípusra alkalmazható.

A LED technológia

A LED fény akadálytalanul jut le a bőr mélyebb rétegeibe. Gyorsul a sejtek anyagcsere folyamata, stimulálódik a kollagén termelés, a különböző színekkel különböző problémák kezelhetőek. 

LED fényterápia: 

  • Vörös: regenerálás, élénkítés,  áthatol a bőr mélyebb rétegeibe is, serkenti a fibroblasztok aktivitását, így a kollagén termelést is, a pigmentfoltok halványítását segíti. A vérkeringés fokozása,  növeli a sejtaktivizálást, bőrfeszesítés, a bőr rugalmasságának fokozása.
  • Kék: gyulladás csökkentés, AKNE kezelés, Kék fény: a korokozókat pusztítja, csökkenti a gyulladást és az acnés bőrre jótékony hatású. Növeli a vitalitást. Bőrproblémák csökkentése, a faggyútermelés normalizálása,  antibakteriális, sebfertőzés kezelése

A kezelés ellenjavallatai:

Fertőző eredetű betegség, lázas állapot, arcidegbénulás, terhesség, szívinfarktus, kezeletlen magas vérnyomás, stroke után, idegrendszeri eredetű betegségek esetén.

SZEM KEZELÉSEK

A szemkörnyék bőrét különleges hatóanyagokkal és kiemelt figyelemmel kell ápolni.

Az idő múlását a legtöbb nő a szemkörnyék bőrén veszi észre először. Itt a legvékonyabb a bőr, alatta laza kötőszövet található, dús érhálózattal. Kevesebb a faggyúmirigy, így a bőr könnyen elveszíti nedvességtartalmát, ezért könnyen kialakulnak a felszíni vízhiány okozta ráncok, majd a sok mimika következtében a mélyebb szarkalábak. Zavaró lehet még a táskás, duzzadt szemkörnyék illetve a karikás szem. Nyirokkeringést serkentő hatóanyagokkal segítünk.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában