Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Arcmasszázs

2023.07.01

Masszázs

Az érintés nagyon fontos, stressz szempontjából sem elhanyagolható. Ebben a rohanó világban nagyon jó picit lenyugodni, relaxálni, ebben sokat segít a masszázs. Klasszikus kozmetikai arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs támogat abban, hogy minél tovább megőrizd a szövetek feszességét, rugalmasságát. A kozmetikai arcmasszázs heti rendszeres igénybe vételével jelentősen lassíhatod a bőr öregedését. A kozmetikai arcmasszázs során az arc izmait, a bőr kötőszövetét mechanikai ingerek alá vetjük, az arc tónususabbá válik. Az arcmasszázs a hámképzést is fokozza, ezért a bőr légzése is jobbá válik. Létezik több fajta masszázs, egyik kedvencem a lifting arcmasszázs, pár technikai fogása mélyen hat az izomzatra, ezért a mély izmokat is átmozgatja. Néhány kozmetikai arcmasszázs ránckezelő hatású is. Az arc masszázsával és az izmok átmozgatásával tonizáljuk az arc izmait, így öregedés késleltető, frissítő hatása is van. A klasszikus kozmetikai simító arcmasszázst váltják az erősebb mozdulatok is, így vérbőség keletkezik. A kozmetikai arcmasszázst szérumokkal és pakolással zárjuk, a hatóanyagok ezután gyorsabban beszívódnak.


Kozmetikusként egy feltöltő arcmasszázzsal segítettem a stressz levezetésében a vendégeimnek, a masszázs az érintéssel egy pihentető élményt biztosít, bónusz a szép bőr, amit utána kapunk. Feszesebb, tónusosabb és puhább, a ráncok is kisimulnak.

A masszázs hatására a vér erek kitágulnak, az izmok oxigén és tápanyagellátása jobb lesz.
Masszázsnál vérbőség keletkezik, a szövetek felmelegszenek. Az öregedési folyamatok lassításában is szerepet játszik, mert a masszázs felgyorsítja a kötőszövet élettani folyamatait, így a kötőszövet sejtképződését. Sokféle masszázs létezik, ayurvédikus, aromaterápiás, shiatsu, akupresszúrás masszázsokat, pecsétmasszázs...a lényeg, hogy jó legyen a bőrödnek és relaxáljon. Arcmasszázs Pécelen. Luxus élmény a bőrnek, sejtmegújítás, mélyhidratálás, feszesítés, ránctalanítás, vitalizálás, arc- és dekoltázs kezelés. Arckezelési programok, luxusminőségű termékek, természetes, bio szépségápolási termékek. Luxus arcmasszázs, ha egy relaxáló órára vágyik az ember. A relaxáló masszázs nyugtatóan hat az idegrendszerre, feloldja a stresszt, megnyugtatja az idegrendszert, frissíti a bőrt, ránckezelő, feszesítő. Az arcmasszázs kozmetika vendégeinek az egyik kedvenc szolgáltatása. Pihentető, frissítő, relaxáló és fiatalító hatású. A finom, nyugtató, relaxáló arcmasszázs, az arc és fej izmainak lazulását segítik elő. Az arcmasszázs hatására javul a bőr ellenálló képessége, akár fokozódhat a kollagén rostok képződése is, jótékony a kötőszövetre. Az arcmasszázs hatása, hogy csökkentjük az idegrendszer feszültségét is. Több arcmasszázs technika is létezik, a japán ránctalanító arcmasszázs például egy speciális masszázstechnikán alapuló masszázs, ettől akár csökkennek is a ráncok.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában