Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Arckezelés milyen gyakran?

2023.06.27

Arckezelés milyen gyakran? Milyen gyakran menjünk kozmetikushoz? A mai világban a nők már tudják, hogy szépségük megőrzésére rendszeresen kell járniuk szakemberhez arcápolásra. Tudjuk, hogy ha rendszertelenül néha néha eljárok a kozmetikába nem fogom azt az eredményt kapni mintha havonta igénybe venném a bőrtípusom alapján javasolt arckezeléseket.

Milyen hatásai vannak egy rendszeres kozmetikai kezelésnek?

Ha időben elkezded és rendszeresen jársz, kitolod az öregedés jeleit. Tovább tudod megőrizni a szép, fiatalos bőrt. 

Mikor már kialakultak a mély ráncok, halványítani tudjuk, eltüntetni már szinte lehetetlen.

A kúraszerű kezelések látványosabb és gyorsabb eredményeket adnak, de ezt követően is havonta érdemes megismételni a kezelést.

Milyen gyakran érdemes meglátogatni a szalont?

A sejtátalakulás, a bőr megújulása kb. 30 nap alatt megy végbe, ezért érdemes havonta járni.

Mi történik, ha feladom?

A kitartás rajtad múlik, ha szép bőrt szeretnél ragaszkodsz a rendszerességhez.

Mikor látszik a kezelés?

Már az első kezelés is látszik, látványos. A tartósság érdekében viszont szükséges, hogy a bőr újra meg újra megkapja a számára értékes hatóanyagokat, így egy év múlva már nagyon elégedett lehetsz.

Otthon ápolás

Egy kozmetikus olyan professzionális anyagokkal és gépekkel dolgozik, amit otthon nem tudsz megteremteni, nem beszélve a masszázsról. Fontos, hogy a bőrtípusod alapján egy arcápolási rutint összeállítsatok.

Ha az otthoni kezelés már kevésnek bizonyul, kozmetikus érdemes fordulnod. Az ultrahangos arckezeléssel és a szérumokkal feltöltjük a bőröd, így megőrzöd a bőröd fiatalságát, halványítod a pigmentfoltokat. A hidratálás, a táplálás után az öregedésgátló kezelések következnek. 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában