Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Öregedő bőr ápolása

2023.07.28

Az öregedő bőr ápolása arckezelésekkkel, célja, hogy a kezelés javítja a bőr kondícióját, oxigénellátását, táplálja és stimulálja a kollagénszintézist, feszesítse a bőrt, és aktiválja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A bőrfiatalító, bőröregedés gátló, luxus arckezelések segítenek fiatalon tartani a bőrt. A bőr hirtelen öregedése ellen érdemes minél hamarabb elkezdeni egy kozmetikai anti aging kúrát. A hirtelen ráncosodás okai általában a rossz életmód, a káros környezeti hatások, a tévesen használt kozmetikumok is lehetnek.

Kozmetikai kezelések

Ha megállnál egy pillanatra lazítani, pozitív élményeket gyűjteni, és a bőröregedést gátló anyagainktól kisimulni, jelentkezz be a Péceli kozmetikushoz. A kényeztető kezelésben az arcmasszázs is benne van, mert a masszázs az egyik legfontosabb eleme a relaxálásnak. Merülj el a kényeztetésben egy stresszes nap után a kozmetikus kezei alatt.

Bőröregedést gátló arckezelések

Rf kezelés

Rádiófrekvenciás RF arcfeszesítő kezelés, idővel a kollagén mennyisége csökken, így sajnos a bőrünk rugalmassága is csökken, ebben nyújt segítséget a rádiófrekvenciás arckezelés.

  • finom ráncok simítására
  • anti-aging hatás céljából,
  • bőrfeszesítésre
  • tömörebb bőrszerkezet céljából
  • arc lifting céljából
  • a kötőszövetek erősítésére okán

A rádiófrekvenciás arckezeléskor egy rádióhullám frekvenciát kihasználva segít, hogy a bőr megújuljon a ráncok halványodjanak. A rádiófrekvenciás arckezelés a bőr kollagén termelődését serkenti, a kollagén rostokat feszesíti. Ahhoz, hogy a kollagén termelés beinduljon újra meg újra ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek, így kúraszerűen kell kezelni a bőrt. A mélyebb ráncok mélysége csökkenhet, a pici ráncok kisimulnak.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában