Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Orr-ajak barázda feltöltés

2023.08.18

Látványos arcfiatalítás

Orr-ajak barázda feltöltés - Feszesebb, simább bőrre vágysz? Orr-ajak barázda feltöltés, szarkaláb simítás, face lifting arckezelés? Gyors arcfiatalítás? Többször hallottam már, hogy ha igénybe vesz az illető valamilyen szépészeti beavatkozást, vagy egy egyszeri kozmetikai beavatkozást az eredmény mégsem olyan, amit kívánt. Minden arckezelésre igaz, hogy kúraszerű használat után látványos igazán. Már az első arckezelés is feltűnő, de pár hét után veszít a látványból, így ismételni szükséges. Akár már egy kezelési kúra után is éveket tagadhatunk le, ha rendszeresen járunk a szakemberhez és az otthonápolási rutinunk is megfelelő! A bőrfiatalító és sejtregeneráló, feszesítő kezelések mind rendszeres használat után fejtik igazán a hatásuk. A gépi eljárások alkalmazásával az arckezelések még látványosabbá és hatásosabbá válnak. Látványos arcfiatalítás Pécelen a 17 kerület közelében

Ha a bőr nem jó állapotban van, érdemes tartós kezelést igénybe venni, azaz kúrát. Egy kezelés is látványos lehet, de tartós eredmény hosszútávon várható. Ne várjunk csodát, ha nem járunk rendszeresen kezelésre és otthon sem ápoljuk megfelelően a bőrünk. A vitalizáló kezeléseken túl még az is fontos, ha valaki nem iszik elegendő folyadékot, nem egészségesen táplálkozik, mert a bőr gyorsabban is öregedhet ilyen esetben. Továbbá a környezeti hatások is befolyásolják a bőr állapotát. 

Mi a teendő?

Bőrápolási rutin 

A megfelelő napi bőrápolási rutin, a bőr alapos letisztítása (reggel,este), hidratálás, a hiányzó anyagok pótlása, fényvédő mikor szükséges.  A modern hatóanyag manapság igen látványosan kezelnek.

A rendszeres kozmetikai kezelésekkel tápláljuk a bőrt, a kollagén, az elasztin rostokat erősítjük.

Mikor megtaláljuk a tökéletes otthoni bőrápolást és rendszeresen járunk kezelésekre, a bőr szépen lassan megszépül. Nem a gyors csodákban kell keresni a megoldást, hanem a tartós bőrápolásban és az egészséges belső táplálásban, sejtregenerálás és feszesítés.

Orr-ajak barázda feltöltés

Orr ajak barázda feszesítő feltöltő ránctalanító arckezelések professzionális hatóanyagokkal, arcmasszázzsal. Nasolabialis ránc azaz az orr-ajak ránc feltöltése hyaluronsavval, peptidekkel, kollagén szállal. A kollagén szál kezelés ideális a marionett ráncok és a szemöldökök közti ráncok feltöltésére is. A nagyon magas koncentrációt tartalmazó hatóanyagok egymásra épülve fejtik ki hatásukat a bőr mélyebb rétegeiben. Professzionális gépekkel pedig bevisszük az értékes arckezelő anyagokat.


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában