Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Narancsbőr kezelések

2023.03.01

Cellulit kezelés, a cellulit, vagy narancsbőr kezelése összetett testkezelés. Pár hét alatt látványos narancsbőr kezelés, fogyasztás, feszesedés. A narancsbőr kezelések esetén akár már egy testkezelés is látható, de a narancsbőr állapotától függően minimum 6-8 kezelés szükséges. 

A narancsbőr kialakulásának okai kereshetjük az étkezésben, a mozgás hiányában, a túlsúlyban, a korunkban, de még a vékony fiatal lányokon is kialakulhat. Így sajnos bárkit érinthet, hatásos eredményt adó kezelése a bőr kötőszöveti részét érintő kezeléssel kaphatunk. A bőr mélyebb rétegében kell kezelnünk. A narancsbőr elleni kezelések egyik legjobb kezelése a rádiófrekvenciás kezelés és a Body Wrapping kezelés. Javaslom az RF és testtekercselés kezelést felváltva. Cellulitos bőr kezelése narancsbőr eltüntetése kozmetikai kezelésekkel, javasolt a narancsbőr elleni krém a kezelés ideje alatt.


Naracsbőr

Mi a cellulit? A cellulit fázisai

1 fázis - fekvő helyzetben sima, feszes a bőrünk, ha finoman megnyomjuk a bőrt, pici egyenetlenségek láthatók. 

2 fázis - fekvő helyzetben is jól látható a bőr egyenetlensége. Állva piciny gödröcskék észlelhetők. 

3 fázis - fekvő és  álló helyzetben is látható a narancsbőr

4 fázis - a csomók szemmel láthatók, karfiolszerű elváltozások észlelhetők, megnyomásuk fájdalmas is lehet. A kötőszövet nyomhatja az ideg rostokat, érzékeny, fájdalmas.

Narancsbőr kezelések 

Testkarcsúsítás Gyöngyökkel - Kozmetika, Kozmetikus Budapest közelében Pécelen, Testkezelés

Rádiófrekvenciás cellulit kezelés

Rádiófrekvenciás kezelés. A kezelés hatásai, azonnali látható eredmény; fájdalom mentes; feszesítés; fogyasztás. A rádiófrekvenciás kezelés ajánlott zsírpárnákra és megereszkedett bőrre, amikor a bőr veszít feszességéből, tömörségéből, cellulit esetén. Ideális bőrmegújító kezelés, a zsír csökken, a kontúrok feszesednek a testen.

Rádiófrekvenciás zsírbontás, feszesítés

A kezeléskor 40-42°C-ra melegítjük fel a bőrt, így beindítva a zsírbontást és a zsírsejtek roncsolását. A rádiófrekvenciás zsírbontással alkalmanként akár néhány cm-t is fogyhatunk, persze ha gondosan betartjuk a ránk vonatkozó részt is. Diéta, mozgás és megfelelő folyadék fogyasztása. Ellenjavallatok részt alaposan tanulmányozzátok át, csak egészséges testet kezelünk.

Narancsbőr elleni kezelés

A cellulit masszázs kezeléskor a kombinált masszázs fogások, technikák és hatóanyagok egymás hatását erősítik, fogyasztanak, feszesítenek, serkentik a kezelt területek vér-, és nyirokkeringését. Cellulit masszázs. Acellulit masszázs karcsúsít, feszesít, simít. Testradírozás és narancsbőr simítása egy lépésben. Has, csípő és fenék területén mélyen ható masszázs, karcsúsító igen aktív hatóanyagokkal. A cellulit masszázs eltávolítja az elhalt hámsejteket és karcsúsít egyben. A kezelés után zuhanyzás sem ajánlott, szükséges. Cellulit masszázs Pécelen.

A kezelést egy nagyon hatékony termékcsaláddal végzem, ami igazi luxus kezelés, tengeri hatóanyagokat tartalmaz. A testkezelések általában szezonális kezelések, tavasztól nyár végéig veszik igénybe a vendégek.

A cellulit masszázs kezelés lezárásaként krém hasra és a lábakra.

Cellulit krém csökkentheti a zsírsejtek méretét, megelőzi a zsírlerakódást és javítja a bőr feszességét.

D r e n á z s h a t á s

Az alga, serkenti a mikrokeringést. A többi hatóanyag segíti a méreganyagok távozását.

F e s z e s í t ő h a t á s

Kollagénszintézis serkentő, algából. Az alga és a többi hatóanyag az elasztikus rostokat erősíti.

A cellulit masszázs utáni narancsbőr elleni krém csökkenti a makacs narancsbőr tüneteit. A krém segít mindhárom típusú narancsbőr ellen: zsíros, ödémás, rostos cellulit. A krém gyorsan felszívódik, megkönnyítve az öltözködést. A cellulit kisimul, a bőr feszesebb, a sziluett újraformált.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában