Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Pórusfinomítás

2024.06.06

 Tág pórusokra

 

20% Niacinamid szérum.

NOI: 69,9 %

Bőrtónus harmonizáló és pórusfinomító szérum. Kifejezetten alkalmas a tágpórusú, problémás, egyenetlen felszínű, hiperpigmentált bőrre.

A niacinamid (B3-vitamin) kozmetikai hatóanyagként felgyorsítja a bőr megújulását, a kollagénszintézis serkentésével láthatóan csökkenti a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát, és kisimítja a bőrfelületet. Javítja a bőr hidratáltságát, csökkenti a hiperpigmentációt, erősíti a bőr védő gátját.

Az azelainsav támogatja a niacinamid hatását a melanintermelés gátlásával. Ezenkívül az azelainsav antibakteriális hatással is rendelkezik, amely lehetővé teszi a tisztátalanság csökkentését. 

A BIODROGA Medical Institute SKIN BOOSTER szérumokat problémamegoldónak tervezték. Peptidek, vitaminok, antioxidánsok és csúcstechnológiás hatóanyagok egyedi savakkal kombinálva alkotják a rendkívül hatékony készítmények alapját, így a maximális hatékonyság kulcsát jelentik.

Minden termékünkbe egy speciálisan kiválasztott sav van beépítve, ami maximalizálja a készítmény teljesítményét aktív boosterként.

Különbséget kell tennünk a túlnyomórészt tápláló savak, mint pl.: hialuronsav, aminosavak stb., és a hámlasztó savak, például az AHA-sav és szalicilsav között. Ezért a sav típusának, koncentrációjának és pH-értékének megválasztásával a kívánt hatásmód legfinomabb beállítására vagyunk képesek.

A savakat hatásuknak megfelelően csoportosíthatjuk:

  • Tápláló
  • Bőrkisimító
  • Hámlasztó

A bőr állapotától, az évszaktól, a kívánt eredménytől függ, hogy melyik szérumot és hogyan alkalmazzuk. Ebben segítségünkre van képzett BIODROGA kozmetikusunk, aki szakszerűen állítja össze az otthonápolási sorozatot.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában