Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Szemöldök laminálás

2024.04.12

Szemöldök laminálás

Szemöldök laminálás - Dögös szemöldök egy kezeléssel, a szemöldök laminálás az igéző pillantásért. A szemöldök laminálás természetesen dús és tartós eredményt ad 6-8 hétig. A szemöldök-laminálás vagy más néven szemöldök lifting egy új kozmetikai kezelés. A szemöldök laminálással, azonos irányba állíthatók a szőrszálak.

Szempilla lifting & szemöldök-laminálás

SZEMPILLA LIFTING

Természetesen ívelt szempilla a hosszú és közepesen hosszú szempillákból. Nagyon látványos, ívelt szempilla azoknak, akik nem akarnak műszempillát, esetleg allergiásak a műszempilla ragasztóra. Hosszú akár 6-8 hétig tartó szempilla lifting. Szempilla emelés göndörítés.

SZEMPILLA LIFTING

A szempilla lifting mikor a szempillákat tőből megemeljük, így ívesebb hatást ad. Az egyenes pillák íveltebbnek látszanak. Anyagösszetétele nem káros a szemre, a szempillákra.

❣ A szempilla lifting kezelésre smink nélkül érkezz, ha kontaktlencséd van, kérlek a kezelés előtt vedd ki.


24órával korábban allergia teszt.

Szemöldök laminálás menete:

1. Szempillák megtisztítása, zsírtalanítás.
2. Alsó pillákat leragasszuk.
3. Sablon felhelyezése.
4. Pillák sablonra fésülése.
5. Göndörítő felkenése.

6. Fixáló felkenése.
+Szempillák festése kérésre

Fontos:

✔ 4-6 hétig tartós.

✔ Kezelés után 24 h nem érheti víz a pillákat, smink és szempillaspirál használata nem ajánlott!

✔ A verejtékezéssel járó mozgás, szauna, párás tevékenység kerülendők 24 óráig.

✔ Szem körüli kezeléseket ne csináltass a kezelés után 24 óráig!

Miért válaszd?

✔ ha idegenkedsz a műszempilla viselésétől, de íves szempillákat szeretnél

✔ ha nagyon egyenes szempillád van, de csak ha hosszú

✔ ha szereted a természetes pillákat

SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS

Szemöldök laminálás - A szemöldök szálakat egyenesre fésüljük, majd fixáló zselé segítségével a várt irányba állítjuk őket. Az eredmény 6-8 héten át tartós lehet, ezután ismételhető.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

A kezelés körülbelül 30 percet vesz igénybe. Előtte 24 órával bőrteszt kötelező! Csak régi vendégeknek az esetleges allergiák kiszűrése miatt!

A szemöldök laminálás utáni egy-két napban kerülni kell, hogy a szemöldök területét víz, extrém hő, gőz, vagy olajos kozmetikumok érjék.

MIT NEM SZABAD SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS UTÁN?

Az első 48 órában kerülendő az erős sminklemosók, radírok, hámlasztók, illetve olaj bázisú készítményeket a szemöldök területén. Nem szabad dörzsölni.

Ha bármilyen irritáció lép fel, hideg vizes borogatást kell helyezni a területre, és értesíteni a háziorvost.

15.000 Ft.

Szemöldök lifting 

Szemöldök-laminálás más néven szemöldök lifting, a szemöldök megformázása. A szemöldök laminálás gyorsan népszerű lett a vendégek között.

Henna Szemöldök Styling - Szemöldökfestés  

A szemöldök hangsúlyosabb lesz, a hiányos szemöldök hibákat is korrigálhatjuk általa.

Tartóssága akár a 6 hetet is elérheti, bőrön pedig akár 2 hétig is fennmaradhat.

Mikor nem javasolt?

pozitív allergiateszt a henna festékre (kötelező)

botox vagy ráncfeltöltést követően

ha a szemhéj, szemöldök gyulladt

napégés esetén

érintett területen bőrbetegség, sérülés van

kemoterápiás kezelés alatt

bármilyen szembetegség esetén

közvetlen szemöldöktetoválás után

Szemöldök laminálás

szempilla lifting

Inlei

Az InLei® egy olasz márka, mely egy komplex, tudományosan is alátámasztott, tápláló, erősítő, hosszabbító, és göndörítő kezelést kínál a szempillák, és szemöldökök számára. Forrás: Inlei

Inlei szempilla lifting - Szempilla lifting - A Lash Filler egy komplex, egyedülláló kozmetikai kezelés a szempillák szépségéért, és egészségéért, tartós íveléssel.A milánói kilinikai tesztek kimutatták, hogy 3 kezelés után átlagosan 24%-kal vastagodnak meg a természetes szempillák. A vastagabb és dúsabb természetes szempillákon túl garantált a tartós ív is, a vendég igényei szerint lehet természetesebb, vagy látványosabb ívet is elérni! inlei szempilla lifting

A kezelés hossza 60-90 perc, tartóssága 6-12 hét, így érdemes kb. 2 havonta ismételni a kezelést az eredmény fenntartása érdekében.

A Brow Bomber innováció a szemöldök laminálás szolgáltatásban, rendezett, formázott, egészséges fényű, táplált szemöldököt eredményez. A kezelés során tartósan formázzuk a szemöldök szálakat, a formázást szemöldökszedéssel tökéletesítjük, festéssel az arc tónusaihoz igazítjuk a szemöldök színét, és végül egy mélyre ható tápláló vajas pakolást kenünk fel. A kezelés eredménye dús, egészséges, az arc adottságaihoz igazított divatos szemöldök.
A kezelés hossza 40-60 perc, tartóssága 4-8 hét, érdemes kb. 4-8 hetente ismételni a kezelést az eredmény fenntartása érdekében.

Ha szereted a szép szemöldököt, válaszd az InLei Szemöldök Laminálást tartós festéssel és formázással. Szemöldöklaminálás, szemöldök styling, azaz szemöldökfestés és inLei Brow Bomber szemöldöklaminálás, csipeszes vagy gyantás szemöldökszedéssel. Inlei szemöldök laminálás ára: 15.000 Ft.

Szemöldök lifting

Természetesen ívelt szempilla a hosszú és közepesen hosszú szempillákból. Nagyon látványos, ívelt szempilla azoknak, akik nem akarnak műszempillát, esetleg allergiásak a műszempilla ragasztóra. Hosszú akár 6-8 hétig tartó szempilla lifting. Szempilla emelés göndörítés.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában