Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Anti-ageing arckezelés

2023.03.28

 Az anti-ageing kezelések megelőzik, lassítják a bőr korai öregedését. A már kialakult ráncokat halványítják, a kisebb ráncokat akár el is tüntethetik. Az öregedés látható jelei a ráncok mennyisége és mélysége, de a bőr feszessége is csökkenni kezd, megereszkedik itt ott a bőrünk. A bőrben csökken a  kollagén és elasztin termelés, ami sajnos 25-30 éves kor körül kezdődő folyamat.  A bőrfiatalító kezelések a bőr megújítására ideális kezelések, az arc üde, felszíne egyenletes lesz. Az anti-ageing kezeléseket kúra szerűen érdemes igénybe venni, ezt követően havonta érdemes fenntartó anti-aging kezelést kérni.

anti-ageing arckezelés
anti-ageing arckezelés

Több anti aging arckezelést kipróbálhatsz a kozmetikában, egyik ilyen kezelés az ampullás ultrahangos kezelés.

Anti-ageing arckezelés - BIODROGA LIFTING BOOST olaj-koncentrátum: anti-aging koncentrátum tápláló olajjal, ami minimalizálja a ráncokat, javítja a bőr rugalmasságát és ellenállását,  Fekete-erdő-komplexszel, növényi botoxszal (spilanthol), növényi retinollal (bakuchiol), Q10 koenzimmel, bio szőlőmag olajjal és wakame kivonattal.

Az anti aging kezelés ára

Az anti aging kezelés ára sok tényezőtől függ, az alkalmazott eljárástól, a kezelés során felhasznált hatóanyagtól, gépektől.

Anti aging hatóanyagok

Fontos a megfelelő minőségű hatóanyag, akár orvosi minősítésű hatóanyagokat is bevethetünk a kezelések során. Számtalan anti-aging hatóanyagot használok, kedvenceim a peptidek, a hyaluronsav, az antioxidánsok, a botox szerű anyagok, a retinoidok, a vitaminok és még sorolhatnám..


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában