Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Karcsúsító testkezelés

2023.07.05

A fogyást követően eredményesen feszesíteni a petyhüdt bőrt? A narancsbőr eltávolítása, feszesítés.

Nincs is könnyebb fogyás és feszesítés, mikor ezt fekve érhetjük el. Persze a kezelések mellett fontos a diéta és a napi minumum 30 perc mozgás is. A testkezelésekkel könnyebben, látványosabban érjük el a kívánt eredményt. Karcsúsító testkezelés Pécelen a XVII. kerület, Isaszeg, Ecser, Gödöllő, Nagytarcsa, Maglód közelében. A narancsbőr eltávolítása a rádiófrekvenciás kezeléssel nagyon látványos. A kezelések csökkenthetik a narancsbőrt és szebbé tehetik a fenék vagy a comb részén lévő narancsbőr tűneteket.

Mitől feszes a bőr?

A bőr kötőszövetétől, a bennünk lévő víztől és zsíroktól. A kor előrehaladtával a kötőszövetünk gyengül, ezért érdemes hatóanyagokkal támogatni a működésük. A bőrnek három rétege van, a felhám, az irha és a bőralja. Irha rétegben a laza rostos kötőszöveti rész állapota döntő a bőr feszességében. Ha fogyunk, akkor a zsírszövet csökkenésével petyhüdtebb lesz a bőrünk, erre több feszesítő testkezelés is létezik.

A megereszkedett, petyhüdt bőr kezelése hirtelen súlyváltozás, fogyókúrák esetén, szülés után, javasolt kúraszerűen kezelni.

  • Rádiófrekvenciás gépi testkezelés. Bőrfeszesítő hatású ápoló pakolás, szérum, mely alkalmas lehet a striák és a cellulit tüneteinek enyhítésére is. A kezelés lezárásaként feszesítő krém vagy cellulit krém.
Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában