Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Függőleges ráncok a homlokon

2023.07.02

Szemöldök közötti ránc eltüntetése, homlokon lévő ránc feltöltése kozmetikus segítségével. Homlokránc eltüntetése. 

A két szemöldök között lévő, függőleges homlokbarázdák az erős mimika miatt egyre mélyülnek. Érdemes időben elkezdeni az arckezelést. A legjobb kezelés a mimikai ráncok ellen a botox like arckezelés. A dinamikus ráncokat az arcbőrbe a mimikai izmok hozzák létre. A mimikai izmok rendszeresen ugyanott ráncolják meg bőrünket, így ebből a rendszeres gyűrődésből idővel mély ráncok alakulnak ki az arcunkon. Ezek lehetnek a homlok barázdák, a szem körül a szarkalábak és a száj körüli ráncok.

Függőleges ráncok a homlokon ---> Botox like arckezelés

Arctisztítás, ránckezelések, professzionális arc- és testkezelések.

Arctisztítás

Fontos a bőr letisztítása a szennyeződésektől és a sminkmaradványoktól. Az arcbőr letisztításának azért fontos, mert a smink, a szennyeződések, a por, a bőr pórusait eltömíti, ezáltal a bőr nem tud lélegezni, begyulladhat.

Általában erre léteznek arctejek, lemosók, micellás készítmények, stb. A lényeg, hogy a bőrtípusodnak megfelelő készítmény legyen és ne tartalmazzon káros anyagokat. Ezt követően érdemes tonikot és bőrápoló készítményeket használni.

Kozmetikusod tapasztalatát ilyenkor is igénybe veheted. Kozmetika Maglód közelében Pécelen.

Hidratálás, és bőrérzékenység kezelése.

A száraz bőr kezelése nagyon fontos, a húzódó, szürke bőr bőrszárazság enyhítéséért kiált. Rendszeres hidratáló kezelésekkel, otthon ápolással csökkenthető a száraz bőrprobléma.

Ránctalanítás, az arcon lévő barázdák mérséklése és a mélyebb ráncok megelőzése luxus hatóanyagokkal.

Hozd magad formába, szépülj modern géppark és képzett kozmetikusok kezei között. Ultrahangos kavitációs zsírbontás, ránctalanítás, masszázs, testtekercselés, ránckezelés, tini kezelés, mikrotűs kezelés, kollagénindukciós kezelés, gua sha masszázs, szempilla lifting, henna.

Luxus kozmetika az számomra, mikor luxus hatóanyagokat találsz a kezelésed során és jól érzed magad közben. Prémium minőségű kozmetikai anyagokkal luxus kényeztetés a testnek és a léleknek. Arc és testkezelő gépekkel az arcbőr, nyak, dekoltázs és test fiatalítására. Sejtszinten lassíthatja az öregedést stimulálja a bőr kollagén és elasztin termelését. Kozmetika Maglód közelében Pécel városában.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában