Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Rosacea kezelés

2023.07.27

Arckezelés

Nyugtatja a bőrvörösességet, gyulladást, irritációt, csökkenti a rosacea kezdeti tüneteit, megerősíti az érfalakat és javítja a bőr tömörségét. A Couperocalm egy speciális tetrapeptid, amelyet kifejezetten a couperosis tüneti kezelésére terveztek: csökkenti a gyulladást, gátolja a kollagén lebomlását és a hiperpigmentáció kialakulását, ezzel a szövet tömörebbé, ellenállóbbá válik. Az azelainsav a tetrapeptiddel együttműködve csökkenti a gyulladást, a pigmentfoltok kialakulását, antioxidáns hatású. Kúraszerűen a bőrpír kezelés látványos arckezelése. Erősíti a hajszálereketerősítik a kötőszövetet, táplálja a bőrt, segít megőrizni a bőr hidratáltságát.

Kinek ajánlott a megelőző rosacea kezelés?

  • mikor bőrpír jelentkezik az arcon és időnként ott is marad
  • mikor az orrunk körül, az orcákon értágulatokat látunk
  • mikor a bőr érzékenysége állandósulni látszik

A rosaceás bőrt kozmetikus nem kezelheti, így mi a rosacea megelőző állapotot kezeljük a couperosat. A rosacea kezelése sok időt vesz igénybe, a mindennapi ápolása szükséges.

Rosaceás bőr megelőzése

Peptidek, hatóanyagok a rosacea jeleinek csökkentésére. A rosacea kezelése szérumokkal.

Érzékeny, allergiára és rosaceára hajlamos bőr

Rosacea kezelés --> megelőző couperosa kezelés

Kezdeti szakaszban egy kis bőrpírként jelentkezhet, nagyon érzékeny a bőr, ami idővel állandósul, és akár tartós hajszálértágulatok alakulhatnak ki. Többnyire előszőr az orrszárnyakon jelentkezik, és az orcákon, később kiterjedhet a homlokon és állon. Akár gennyes, pattanásszerű kiütések is megjelenhetnek a területen. A kezelés célja a tünetek enyhítése és a bőr állapotának javítása.

Több tényező is befolyásolja, öröklött tényezők, betegség (pl gyomor), időjárás, hormonok, idegrendszeri zavar, alkohol fogyasztás, stb.

Ez a betegség elvileg nem gyógyítható, bár kezelhető és tünetei visszaszoríthatóak, de ha kezeletlen marad, idővel sokat romolhat. Rosacea kozmetikai kezelése nem javallott, de fontos a megfelelő otthonápolás és szakember segítsége. Több cég kínál hatásos kozmetikumokat az ápolására.

Rosacea

4 típusú rosace létezik:

Eritematoid-teleangiektatikus rosacea: tünetei a tartós bőrpír és a látható vérerek a területen

Papulopusztuláris rosacea: állandó pirosság és már a kiütések is megjelenhetnek

Fimatózus rosacea: megvastagodott bőr. Az orron a szövetek megnagyobbodhatnak.

Okuláris rosacea: a bőrbetegség szemtüneteket is okoz. A szemkörnyéki bőr és a szemhéjak kivörösödhetnek, valamint szemvörösség és szemszárazság is jelentkezhet.

A rosacea betegeknek ajánlott kerülni a parfümözött, irritáló, alkohol, mentol, tartalmú készítményeket. Forró, fűszeres ételek, italok kerülése. Uv fénnyel óvatosan kell bánni, kerülni kell az erős hőmérséklet ingadozást.

A bőrt ne dörzsöljük, fontos a fényvédelem. A bőrt ne radírozd szemcsés radírral, langyos vízzel, enyhe arclemosóval tisztítsd! Rozacea kezelés, Kozmetikus Maglód, Ecser, Isaszeg, Gödöllő, Nagytarcsa közelében Pécelen

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában