Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Mezoterápiás arckezelések

2023.04.21

A mezoterápia kezeléskor bőröregedés-gátló, anti-aging, feszesítő, pigmentfolt-halványító hatóanyagok, vitaminok juttathatók be a bőr felszíne alá. Mezoterápiás kezelés után új kollagén termelődhet, feszesebb lehet bőr, halványodhatnak a ráncok.

Mezoterápiás arckezelés - Arc-, nyak-, dekoltázs-kezelés mezoterápiával

Mezoterápia kezelés menete

Ha még nem jártál nálam, a mezoterápiás arckezelést egy expressz kezeléssel kezd, amely során a kezelést végző szakember felmérheti a bőr állapotát, a bőrproblémát, a kezelendő területet. Mezoterápia Budapest közelében Pécelen, mezoterápiás kozmetikai kezelés orvosi tisztaságú hatóanyagokkal.

Mezoterápiás kezelés ára

Mezoterápiás arckezelés
Mezoterápiás arckezelés

A készülékkel a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek irányába speciális koktélkeveréket juttatunk a bőrbe, ami hidratálja és revitalizálja a bőrt. Az orvosi tisztaságú szérumok anti-aging hatóanyagok pl. vitaminok képesek bejutni a bőrbe. Serkentjük bőröd saját kollagén-és elasztin termelését, az eljárás során nem alkalmazok tűt, a kezelésfájdalommentes. Mélyhidratálás, bőrszerkezet javítás, ránctalanítás. Kúraszerűen javaslom. A lifting hatásnak köszönhetően határozottabb lesz az arckontúr. 60-120 perc

Mezoterápia

Mezoterápiás arckezelés

A mezoterápia arckezelés során orvosi tisztaságú hatóanyagokat, pl. hyaluronsavat, vitaminokat, problémamegoldó hatóanyagokat juttatunk az arc, a nyak, a dekoltázs esetleg a kéz, bőrébe. A mezoterápiás kezelés egy eredményes bőrfiatalító, problémamegoldó, bőrregeneráló arckezelés. A mezoterápia arckezeléssel bőröregedés gátló, akne kezelő, heg kezelő, feszesítő, pirosodó bőr kezelő, pigmentfolt-halványító hatóanyagokat, vitaminokat vihetünk be a bőr felszíne alá.

mezoterpia

Mimikai mezoretápiás arckezelés

MESO SHOT BOTOX LIKE

Azonnali, botoxszerű ráncsimító mezoszérum, az elmélyült mimikai ráncokra

Az Argireline® peptid és az XEP™-018 miniprotein tartalmú mezoszérum botoxszerű hatással finomítja a mimikai ráncokat. Anti-oxidáns komplexe és a malachit védik a bőrt a külső káros hatásoktól és az időelőtti bőröregedéstől.

LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK:

Argireline®

A mimikai ráncok elleni hatóanyag, a botox /botolinum toxin/ legjobb kozmetikai alternatívája. Mikropeptid lévén, mélyre képes felszívódni. Az arc bőrén keresztül az izomba is be tud hatolni. Ott a napi használat során felhalmozódik, ellazítja a fibroblaszt hálót és ezáltal a mimikai arcizmokat is.

XEP™-018

Miniprotein csökkenti az ingerületátadást és így a mimikai arcizmok további ellazulását okozza (akár 2 óra elteltével).

Antioxidáns komplex

Támogatja a bőr védekező mechanizmusait a környezeti ártalmak okozta idő előtti bőröregedés ellen. A citromfűből nyert rozmarinsav erős antioxidáns hatású és fényvédő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül nagyon jól felszívódik és rendkívül jó biológiai hasznosíthatósággal rendelkezik. Az árpakivonatból származó mangán, cink és szelén védik a bőr immunrendszerét és javítják a védekező mechanizmusait. A heszperidin kiegészíti az antioxidáns spektrumot, és serkenti a sejtosztódást és a sejtdifferenciálódást is.

MESO SHOT ACNE SCAR AKNÉ ÉS HEGKEZELŐ MEZOSZÉRUM

A BB-Biont™ peptid és a Collaxyl IS® értékes szinergiája láthatóan csökkenti a hegeket és halványítja a bőrhibákat.

Pár hatóanyag:

Azelainsav

Enyhe keratolitikus és gyulladáscsökkentő. A keratolitikus hatás, amely eltávolítja a felesleges keratint és az elhalt sejteket és bőrt.

BB-Biont™ Biomimetikus peptid, csökkenti az aknés hegeket, csökkenti a gyulladást és a gyulladás utáni bőrhibákat is, az újak kialakulását pedig gátolja.

Collaxyl® IS A bőr struktútája a mélyebb rétegekben is javul, ami csökkenti a ráncokat és a hegeket.

B12-vitamin A sejtanyagcserében fontos szerepet tölt be és fokozza más hatóanyagok hatását,

Antioxidáns komplex. Támogatja a bőr védekező mechanizmusait a környezeti ártalmak okozta idő előtti bőröregedés ellen.

Bőrfeszesítő mezoterápia

MESO SHOT FIBRO ACTIVE

Mezoszérum az érett, rugalmasságát vesztett, napkárosodott bőrre.

A Tightenyl™ és a Dermican™ közötti összehangolt szimbiózis javítja a sejtközi állomány szerkezetét, a bőr tömörségét és feszességét, valamint növeli rugalmasságát. Az antioxidáns komplex a Juveleven™-el együtt természetes módon védi a bőrt az oxidatív stressztől.

LEGFONTOSABB HATÓANYAGOK:

Tightenyl™ Hatóanyag komplex, amely támogatja a bőrt, a bőr szerkezete tartósan javul a mélyebb rétegekben is, és jelentősen csökkennek a ráncok. Stimulálja a bőr kollagén és elasztin termelését.

Dermican™ A bőr sűrűsége és feszessége tartósan javulhat tőle.

Juveleven™ Megvédi a bőrsejteket a fénykárosodástól és hozzájárul a sejtek "megfiatalodásához" . A bőr öregedésének tünetei csökkennek.

Antioxidáns komplex Támogatja a bőr védekező mechanizmusait a környezeti ártalmak okozta idő előtti bőröregedés ellen. A citromfűből nyert rozmarinsav erős antioxidáns hatású és fényvédő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül nagyon jól felszívódik és rendkívül jó biológiai hasznosíthatósággal rendelkezik. Az árpakivonatból származó mangán, cink és szelén védik a bőr immunrendszerét és javítják a védekező mechanizmusait. A heszperidin kiegészíti az antioxidáns spektrumot, és serkenti a sejtosztódást és a sejtdifferenciálódást is.

Mezoterápia kezelés

Az orvos-kozmetológia kiemelkedő kezelései a tűs és tű nélküli mezoterápia arckezelés. A kozmetikában is megtalálod mindkét arckezelést. A tű nélküli mezoterápiás szérumos arckezelés során több orvosi tisztaságú hatóanyag közül tudunk válogatni. Analitikai tisztaságú hatóanyagokkal végezem a tűs és a tű nélküli mezoterápiát, ezért magasabb árkategóriába tartozó kezelések. A tű nélküli mezoterápia segítségével oda visszük a hatóanyagot, ahol szükség van rá. Az orvosi mezoterápia szérumok orvosi tisztaságú hatóanyagok. A mezoterapia szérumok megoldást nyújtanak több bőrproblémára is. Tű nélküli mezoterápiás kezelés szérumjai hatékony mezoterápia kezelés az anti-aging repertoárban. A mezoterápia kezeléskor ránckezelő, feszesítő, vitaminok, pigmentfolt halványító anyagok bevihetők a bőrbe. Orvos kozmetikai szérumokkal hegkezelés, pigmentfolt kezelés.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában