Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Anti-aging kozmetikus

2023.04.08

Anti-aging kozmetikus vagyok szenvedélyem a ráncok eltüntetése, a petyhüdt bőr feszesítéseAnti-aging kozmetikusként több ránckezelő kezelésből tudsz válogatni, de elsődlegesen bízd a választást a kozmetikusodra. Anti-aging kozmetikus - Anti aging kezelések azaz bőrfiatalító arckezelések.

Az öregedésgátlást egészséges, káros anyagoktól mentes kozmetikumokkal kezelem. A bio és a high-tech hatóanyagok a modern gépekkel ötvözve. Anti-aging kozmetikaként számos ránckezelő kezelésből tudsz válogatni, de elsődlegesen bízd a választást a kozmetikusodra, a bőröd jelenlegi állapota alapján. Az Anti-Aging serum öregedésgátló, ránctalanító szérum, bevihetjük például ultrahanggal, ez segíti a bőrt, feltölti a ráncokat. A peptidek hatékonyan töltik fel kúraszerűen az orcán, az orrtőnél, a nyakon, a szem körül, a homlokon, a szemöldökráncban, a száj körül lévő ráncokat. Mikor a bőr megereszkedik és a víztartalom nem optimális, a rugalmasság csökken, kialakultak a statikus ráncok, erősebb kezelésekre lehet szükség. A pepides ránckezelések erre ideális arckezelések.

Feszesítő, feltöltő szemkezeléssel kiegészítjük az arckezelést, simítja és feszesíti a szem környékét. Küzd a bőröregedés ellen, háromféle peptiddel, hialurosavval, ligetszépe olajjal és periorbitális-komplexszel táplálja az érett szemkörnyéket, a spilanthol botoxszerű hatása enyhíti az izomzattal összefüggő bőrfeszülést és csökkenti a ráncokat. A méz táplálja a bőrt, rugalmassá és puhává varázsolja, a méz bőrregeneráló tulajdonságokkal is rendelkezik. Megemeli a szemhéjat, és csökkenti a fekete karikákat. Luxus arckezelés, azaz arckezelés luxus hatóanyagokkal.

anti-ageing kozmetikus
anti-ageing kozmetikus
Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában