Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Anti aging Pécelen

2023.03.19

Szemkörnyék kozmetika Pécelen - Bemutatok pár anti aging szemkezelést

1.Szemkezelés, ami intenzíven hidratálja a szemhéj bőrét. Csökkenti a fekete karikákat. Hyaluronsavat és kávét tartalmaz, a zöld kávéból származó koffein például serkenti a bőr vérkeringését, és segít megszüntetni a bőr energiahiányát. Anti-stressz komplexet, E-vitamint és shea vajat is tartalmaz.

2.Feszesítő, feltöltő szemkezelés, simítja és feszesíti a szem környékét. Küzd a bőröregedés ellen, háromféle peptiddel, hialurosavval, ligetszépe olajjal és periorbitális-komplexszel táplálja az érett szemkörnyéket, a spilanthol botoxszerű hatása enyhíti az izomzattal összefüggő bőrfeszülést és csökkenti a ráncokat. A méz táplálja a bőrt, rugalmassá és puhává varázsolja, a méz bőrregeneráló tulajdonságokkal is rendelkezik. Megemeli a szemhéjat, és csökkenti a fekete karikákat.

3.A rugalmasságát és feszességét veszített szemkörnyék ránctalanító hatású szérumos kezelése. A sejtmegújító hatóanyagokat tartalmaz, megemelik a felső szemhéj bőrét. Csökkenti a mimikai ráncokat. A bőr természetes méregtelenítő folyamatait beindítva csökkenti a szemkörnyéki karikákat, duzzanatokat.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában