Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

2023.07.10

Luxus arckezelés Pécelen

Hyaluronsavas ráncfeltöltés, kaviáros arckezelés.

Kaviáros ránckezelés

Luxus kényeztetés, ami kaviárkivonattal, vitaminokkal, hyaluronsavval kényezteti a bőrt. A kaviárkivonat tartalmaz ásványi sókat, nyomelemeket és fehérjéket, a sejtanyagcserét és a bőr mikro keringését növeli. A bőrápolási rutin kezeléshez segítő tanacsok.

A kezelés menete:

✔ Lemosás

✔ Bőrradír
✔ Tonik
✔ Feszesítő koktél
✔ Gépi kezelés, uh
✔ Pakolások
✔ Masszázs
✔ Lezáró krém

A kaviárkivonat finomítja a vonalakat és a ráncokat, segíti a bőr nedvességmegtartását. Az értékes vitaminok és az ásványi anyagok a luxus ápolás érzetét adják a bőrnek. Serkenti a bőr anyagcseréjét, megelőzi a környezeti tényezők által okozott korai öregedési folyamatot. A bőr újra rugalmas, feszes, az arcbőr színe élénkebb lehet. A szem körüli bőr kisimult és feszesebb lesz az azonnali és hosszan tartó lifting hatással javítja a rugalmasságot minimalizálja a szarkalábakat. Bőrápolási rutin segítség - Pécelen kozmetikus - TünDerma kozmetika

Hyaluronsavas ráncfeltöltés Pécelen a 17. kerület közelében. 

Bőrápolási rutin

A kozmetikusod megállapítja a bőrtípusod és segít a bőrápolási rutin kialakításában. Mikor megtaláljuk a tökéletes otthoni bőrápolást és rendszeresen járunk kezelésekre, a bőr szépen lassan megszépül. Nem a gyors csodákban kell keresni a megoldást, hanem a tartós bőrápolásban és az egészséges belső táplálásban.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában