Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Izomstimuláció

2023.03.01

Mikroáramú kezelés

Izomstimuláció - Biostimulációs  eljárás olyan gépi eljárás, ami egy nagyon jó módszer az izmok megformázására, a bőr feszesítésére. Megmozdítja az izmokat, anélkül, hogy te tudnád irányítani. Izomstimulálás 


Izom stimuláló kezelés

Izmok tápanyag, vérellátásának fokozása, a sejtanyagcsere, nyirokáramlás élénkítése. Alakformálás, cellulit kezelés, fogyasztás, izomerősítés, helyi kondicionáló izomtorna. Fekve tornáznak az izmaink. Has vagy fenék és comb kezelésekkel.

GÉPI TESKEZELÉS

Ingeráramos fogyasztó, feszesítő testkezelés. Az alacsony frekvenciájú áram a zsírsejtekre hat, így csökkentve azok méretét a mélyebb zsírrétegekben is. A kezelésektől tonizálódnak az izmok, feszesedik a bőr. A nyirokkeringés serkentése miatt gyors méregtelenítési folyamat indul meg.

Ezzel a passzív izomtornával elérhetjük:

alakformálás, izomerősítés 

✔több izomcsoport egy időben történő mozgatása
✔izmok tápanyag és vérellátásának fokozása 
✔sejtanyagcsere és nyirokáramlás élénkítése
✔lokális kondicionáló izomtorna

Ingeráramos alakformálás (izomtorna)

Általában a kezelt zsírpárnákat tünteti el, más testrészre kevésbé hat.

Zsírpárnák csökkentéséhez és a vázizomzat erősítéséhez

A kezelés közben izom összehúzódások fokozzák a kezelt terület vérellátását ezáltal tápanyag és oxigénellátását. A nyirokkeringés élénkül így a bomlástermékek elszállítása erősödik. Egy egy kezelési kúrával akár centiméterekben mérhető lesz. Használatával a mélyebben fekvő izmok is átmozgathatóak.

Hatása:

✔ Izmok tápanyag és vérellátásának fokozása

✔Sejtanyagcsere és nyirokáramlás élénkítése
✔Alakformálás, izomerősítés
✔ Lokális kondicionáló izomtorna
✔Eltünteti a makacs zsírpárnákat
✔csökkenti a has, popsi, comb körméretét
✔Csökkenti a cellulitot, simább feszesebb combok
✔Csökkenti a petyhüdtséget, karon, térd felett, hason
✔Feszesíti a kart

Arckezelés - Lifting kezelőfej

Az izmok összehúzódása és ellazulása. Az alacsony frekvenciás áram fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait. Mikroáramos arc lifting hatására a bőr feszesebb lehet. Csökkehetnek a ráncok, fokozódik a nyirokrendszer működése. Eltűnhetnek a szemek alatt található táskák és halványodhatnak a karikák.

Az izmok jeleket kapnak, így izomrándulások jönnek létre, mint egy arcizomtorna. A kezelés hatással lehet az elasztin és a kollagén rostokra, a mikrocirkuláció fokozódik. A kezelés közben bizsergő érzés érezhető, érezni lehet, hogy dolgoznak az izmok.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában