Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Bőrcsiszolás

2023.07.01

Hidroabrázió 

Bőrcsiszolás - A hámszövetek megújulása érdekében az elhalt hámsejteket érdemes hámlasztani. Személy szerint a hidroabráziót kedvelem, gyengéden hámlaszt, nyáron is használható.

A hidroabráziós csiszolás 

Bőrcsiszolás - Eltávolítja az elhalt hámszövetet, szennyeződéseket, méreganyagokat.  Pigmentfoltok halványítására. Bőrcsiszolások, Mikrodermabrázió, Hidrodermabrázió Pécelen

Bőrcsiszolás - Hámlasztás a víz sugarával, a kezelés után a hatóanyagok gyorsan felszívódnak, a hámréteg tisztul, megújul. Az elhalt hámsejtek koptatása és a bőr önmegújító folyamatainak beindítása. A kezelőfej ultrahangos vibrációkat bocsát ki, porlasztja a vizet, a rezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető víz permetet hoznak létre, hámlaszt, kitisztítja a pórusokat. Ezt a kezelést még nyáron is alkalmazhatjuk, mivel nem teszi fényérzékennyé a bőrt. Kezelések mellé kérhető. Bőrcsiszolás a Péceli kozmetikában, Nagytarcsa, Kistarcsa, Ecser, Isaszeg, Gödöllő, a 17.kerület közelében. Az elszarusodott bőrt eltávolítják  a  szennyeződésekkel egyetemben, a pórusokat is kitisztítja.

A bőr felső, elhalt hámrétegét eltávolítjuk. A bőrcsiszolás másik elterjedt módszere a mikrodermabrázió:

Mikrodermabrázió, bőrcsiszolás.

Gyémántfejes bőrcsiszolás. A gyémánt mikrodermabrázió a gyémántszemcséket tartalmazó fejet a vákuum szívja a bőrhöz, így ledörzsöli az elhalt hámréteget. A mikrodermabrázió fokozza a vér-és nyirokkeringést a bőrben, bőrünk sima és üde lesz. A bőr felső, elhalt hámrétegét eltávolítjuk.

Mikrodermabrázió ellenjavallatai :

Gyengült érfalak
Daganatos megbetegedések esetén
Bőr bakteriális vagy vírusos fertőzése
Vérzékenység
Herpesz
Sebek
Roaccutan, fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedése alatt nem javasolt
IPL lézerkezeléssel együtt nem alkalmazható


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában